- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пак тоя цикъл ..
Здравейте.Трябвше да ми дойде в петък, но уви .. Във вторник почвам работа в един голям магазин и постоянно ще съм на крак.Проблема е, че се страхувам да не ми дойде докато съм на работа и да се оцапам.Имаме три почивки в тях хубаво ще се преглеждамама ако ми дойде през другото време?Да си слагам ли превръзка всеки ден.. , за да съм по сигурна
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мислях ,че преди да ви дойде се усещате болки това онова или ако ти дойде не вярвам да е цяла локва а съвсем малко нали така?!
Не съм казала, че ще е цяла локва!Казах , че ще се оцаспам!![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
щом се притесняваш си слагай превръзка![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Sloji prevryzka za vseki sluchai. Taka nqma da mislish postoqnno dali shte se ocapash.
Да,малко ще ти е неудобно в тая жега,обаче пък няма да го мислиш толкова.Първоначално написано от Nadelina
Ами да сложи си превръзка най-добре..Може и ежедневна,и си носи носи няколко в чантатаПрез почивките може да проверяваш..
Просто си сложи една ежедневна превръзка. По време на почивките ще проверяваш, и ако ти е дошло - слагаш нормална и така![]()
+1Първоначално написано от Ice_Diamond_F
Lof YAaA..!
![]()
![]()
Еми сложи си превръзка дори и да не ти е дошло. Ти толкова ли не усещаш нищо преди да ти дойде или първата капка?! И ежедневна превръзка ти стига. Все пак като ти дойде няма веднага да текне я...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Преди ми се наложи да пътувам 2 дни,трябваше да ми дойде...нямаше какво да правя освен да си сложа превръзка преди да е дошло.И да си призная,че ако не го бях направила това щях да закъсам много.
Направо си ме спаси.И сега до ден днешен,като ми се наложи нещо такова слагам една преди това и няма защо да се притеснявам.Ако дойде-дойде,ако не....нищо не губя.
Но за магазина не ти е нужно нищо повече от една ежедневна.Ще ти свърши перфектна работа.Сложи я преди това и няма какво да му мислиш.Иначе непрекъснато ще се притесняваш да не си се изцапала.
Успех в новата работа.