- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?!
Как Ви харесва повече да Ви кажат 'обичам те!' или някоя от тези лигавщини:Ло0офкЪм тЪ,Lofe u,биЦам те,бичкам си те,убичкам те,мн0у тъ лофф и т.н.К'во е мнението Ви за тези изрази,ползвате ли ги,харесват ли Ви?
Ne polzvam nito edin ot po-dolu izbroenite. Samo "Obicham te".
Лофкъм тъъъ естестевно. що за тъп въпрос.
Имаше подобна тема на скоро.
Предпочитам "Обичам те!".![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз предпочитам момичето до мен да ме попита "Искаш ли да правим секс?", вместо да ми казва някви простотии от рода на "Обичам те".![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
не знам ама на всяко отговора ми е : или знам или мерси или добре![]()
а като го кажа аз значи лъжа![]()
Raise your fist!
ми попринцип Обичам те ..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
na gadgeto-obi4am te,na fr.-tata-kvot si iskat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обичам те.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ооо мани ги тия лигочи че много ме дразнят ни те обичат нит нищо само дето се лигавят където могат и остават лигите си да лигавят останалите хора!!!![]()
добре го измислих
обичам те ама да ми го кажат щот го чувстват а не от лиготия![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не искам само думи,а и действия...другите глупости са за подрастващите! ``L0Fе тъ милооооуу!``-Ohh God,kill me !Първоначално написано от lyyly
![]()
![]()
![]()
Go fix yourself !
Обичм те! Другите ми звучат адски тъпо и лигаво и ми звучат като лъжа.
бичкам си тъ зайчи сладкуууууууууууууу![]()
Просто "ОБИЧАМ ТЕ",стига ми.![]()
![]()
Едно обичкам си те, ще свърши същата работа![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ползвам ги, ама само към приятели... Когато се лигавя обикновено... А на гаджето ми му ги спестявам лигавщините...Първоначално написано от lyyly
Ако някой ден го заобичам ест. ще му кажа "Обичам те."... Най-много, ако ми е миличък в някой момент, да му кажа "обичкам си те, знаеш ли?", нещо от тоя сорт... Но няма да му го кажа, докато не съм сигурна, че го обичам истински и че съм забравила един друг човек... Всеки случай, ако той ми каже "Ло0офкЪм тЪ", "Lofe u", "биЦам те", ще си помисля, че не ме взима насериозно...
obicham te...dvete nai-krasivi dumi...drugoto napravo me otvra6tava....po priemlivo e da kaje6:"abe milo mn si te LOVE..."...no drugoto e napravo otvrat!ne e samo ligav6tina...za men tva e izgazica!!!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...