.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

От хапчето ли е..

Когато се взема Ескапеле може ли менструацията да дойде по рано и при това в по малки количества и за по кратко време.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da, moje.

Mi vyzmojno e.Tezi hap4eta obyrkvat organizma moje kakto da ti doide po-rano i da ti zakasnee.Vsi4ko e vyzmojno

Град
    паралелно
    Да. Това хапче ти преебава целия организъм, така че по-ранният цикъл е най-малкото, с което човек може да се размине.

a vuzmojno li e primerno da e vzimala hap4e predi nqkolko cikala , te sa bili radovni i sled tova nqkoi ot sledwa6tite da zakasnee vupreki4e trqbva da e to4en i toi

Цитирай Първоначално написано от ednookiq
    a vuzmojno li e primerno da e vzimala hap4e predi nqkolko cikala , te sa bili radovni i sled tova nqkoi ot sledwa6tite da zakasnee vupreki4e trqbva da e to4en i toi
    да.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от ednookiq
    да.
    po princip i idwa vinagi na to4nata data , a sega ne6to nz za6to i se zabavq , kato do sega ne e zakasnqval vyob6te , dori kogato pi hap4etata , vuzmojno e za6toto se pritesnqva prekaleno mnogo ili ot vremeto , tova si obqsnqvam az ... poneje sme go pravili nqkolko pyti bez sled kato i mina ovulaciqta i sega se pritesnqwa i edinstvenno ostava e da 4aka ...

Да бе може....четете я тая листовка..не е там за красота...

e ne :X tq ima sega nqkakva infekciq i super mnogo se pritesnqva , bolqlo q dolu pod krasta se 1 imala sinina i predi malko pripadna i i zakasnqwa

Град
    BurGasSs 8-)
    мисля, че е по добре да се посъветвате с гинеколог....

utre sure check , kakvoto pokaje , dano vsi4ko e ok , vupreki 4e ne sm svur6val v neq nikoga ...

Град
    "градът на мечтите"
    ми на мен първото което ми дойде по рано и второто не ми свърши 2 седмици направо откачих
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

SK0RP10N
    Guest
    Напълно нормално е.
    Тези хапчета все пак са на хормонална основа

по добре не ги употребявай повече,увреждат организма

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм пила такова хапче /ама не ескапел/ и няколко дни след като го взех ми тече една кафява течност за 1-2 дни и то много малко ,ама след това си ми дойде на време пак и нормално

Град
    на кънда мънда в дивия
    И аз съм пила същото,но при мен резултата беше др-не ми дойде цял месец и след това ми се нормализира -така че може споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си