.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    ada....vsi4ko e za tam sega...osven...edin 4ovek....obi4am te

Обичате ли истински?

istinskata lubov za mene e istina....obi4am mn 4oveka do men ...i smqtam 4e za da si 6tastliv trqbva da ima6 4ovek do sebe si....da obi4a6 zna4i da boli....da v lubovta ima bolka,no kato se zamislim kolko bolka ima po sveta e po dobre da te boli ot lubovta...za6toto 4ovek obi4a za da bade obi4an....za6toto 4ovek osaznava kakvo e lubovta edva kogato q nameri...a ako i tozi koito e do tebe te obi4a togava vsi4ko e ok....az si obi4kam mn moito mom4e i se nadqvam vseki ot vas da e nameril istinskata lubov......obi4aite se xora dokajete 4e lubovta ne e izmama!!! [/b]

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    любовта е кастриран делфин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    mn stranno opredelenie
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

nemojah da razbera kakvo obshto ima lubovta s kastriraniq delfin ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    nemojah da razbera kakvo obshto ima lubovta s kastriraniq delfin ?
    Krasota, koqto ne mojesh da dokosnesh, na koqto ne mojesh da se nasladish. Priatno useshtane, noseshto bolka.

Град
    L.A. \ Moscow
    Обичам истиснки само мен! А харесвам много 1 момиче, въпреки че и нея бих могъл да я обичам,,, ще се види то
    Raise your fist!

обичам..ама зависи какво.. обичам да ям,да спя,да гледам филми,да плувам...обичам и близките хора.. .Себе си обичам донякъде,момчета-не..може би мноого харесвам едно..но така и така няма да излезе нищо
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    omg 4e tema kato skasate sha naprish tema "lubovta ne sa6testvuva"
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

След 10 поста това писва. но е забавно
    Има голяма разлика от реалността и приказките. Тук нищо незапочва с
    "Имало 1 време..." ,
    но 100% завършва с "после 3 дена се депресирал, мислил, и осъзнавал живота..."

Цитирай Първоначално написано от w0sh

квооо?!
    а по темата да автора е прав каква болка има по то свят по-добре е да ни боли от любовта...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Уф, много се изнервям като прочета нещо такова, защото има огромна разлика м/у това да си влюбен в някой и това да обичаш някой.
    Има много малко хора, които срещат истинската интимна любов през живота си. И те знаят много добре, че любовта не е болка. Когато обичаш някой и той обича теб (говоря наистина) тогава това не може да донесе болка или страдание. Всеки изпитва болка, но причината за нея не е любов, а разочарование, или ревност.
    В живота трябва да има баланс, не може да има само хубави, или само лоши неща. Затова всеки има добри и не толкова добри периоди.
    А когато човек има истинска любов, не се нуждае от нищо друго...

Само и единствено себе си

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Уф, много се изнервям като прочета нещо такова, защото има огромна разлика м/у това да си влюбен в някой и това да обичаш някой.
    Има много малко хора, които срещат истинската интимна любов през живота си. И те знаят много добре, че любовта не е болка. Когато обичаш някой и той обича теб (говоря наистина) тогава това не може да донесе болка или страдание. Всеки изпитва болка, но причината за нея не е любов, а разочарование, или ревност.
    В живота трябва да има баланс, не може да има само хубави, или само лоши неща. Затова всеки има добри и не толкова добри периоди.
    А нали точно това прави една любов истинска - болката? Пожелавам ти го ,за да разбереш закфо ти говоря ... Тогава можем да си дойдем на думата ... Истинската любов е да се изправиш през невъзможното и да приминеш през ада с цената на всичко,за да си с него/нея на края. И никой не казва,че по пътя няма болка и страдание - важноот е накрая да си е заслужавало. Любов без болка е просто някакъв еднообразен навик.Не казвам,че няма такава любов просто това означава да е съвършенната любов...а до колкото знам и до колкото съм се убедила - съвършенни неща НЯМА!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    обичам..ама зависи какво.. обичам да ям,да спя,да гледам филми,да плувам...обичам и близките хора.. .Себе си обичам донякъде,момчета-не..може би мноого харесвам едно..но така и така няма да излезе нищо
    Хмм.... и аз харесвам всичките неща (освен момчета де,защото аз съм ТАКОВА ),който изброи.Особено да плувам
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Terra incognita!
    Браво на теб,сигурно си намерила правилния човек за себе си,но не съм много съгласна с твърдението ти,че за да си щастлив,трябва да имаш някого до себе си,по-точно приятел/ка.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Голям фен Аватара на o0ps
    Обичам...но той дори не знае

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: istinskata lubov....obi4ate li istinski

Цитирай Първоначално написано от SLADICHKOTO
    istinskata lubov za mene e istina....obi4am mn 4oveka do men ...i smqtam 4e za da si 6tastliv trqbva da ima6 4ovek do sebe si....da obi4a6 zna4i da boli....da v lubovta ima bolka,no kato se zamislim kolko bolka ima po sveta e po dobre da te boli ot lubovta...za6toto 4ovek obi4a za da bade obi4an....za6toto 4ovek osaznava kakvo e lubovta edva kogato q nameri...a ako i tozi koito e do tebe te obi4a togava vsi4ko e ok....az si obi4kam mn moito mom4e i se nadqvam vseki ot vas da e nameril istinskata lubov......obi4aite se xora dokajete 4e lubovta ne e izmama!!! [/b]
    Аха, и с това изчерпахме цялата магия, наречена любов, така ли? Това е толкова неразбираемо и наивно обяснено, сякаш дете го е писало, сякаш не е изпитало още какво точно значи истинската обич към "половинката", а само увлечението. А, и любовта невинаги носи *чак* такава болка, не знам защо всички я заклеймиха с нещо такова...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Обичам...но той дори не знае

Че кажи му бе.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    in youR dReams (mm)
    Да обичам.. себе си, да спа, да ям...
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

"liubovta e iliuziq,nqma liubov" - 6te kajat tezi,na koito surcata im sa razbiti....."liubovta e vsi4ko" - 6te kajat 6tastlivo vliubenite.... a az 6te kaja prosto "ne spiraite da obi4ate,dori i da sa vi naranili dulboko...az ne sprqh i za tova jiveq....jiveq za da obi4am,dori i bez da me obi4at...nima ima smisul,ako ne obi4a6 ili nikoga ne si obi4al?!"
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

В момента не обичам никого истински,но съм изпитвала тва чувство и мога да кажа,че сега ми липсва с всичките си усмивки и сълзи...

Да, обичам... и да, любовта е болка, боли да обикнеш някого с цялото си същество, той да споделя чувствата ти, а да е на хиляди километри от теб...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    А нали точно това прави една любов истинска - болката? Пожелавам ти го ,за да разбереш закфо ти говоря ... Тогава можем да си дойдем на думата ... Истинската любов е да се изправиш през невъзможното и да приминеш през ада с цената на всичко,за да си с него/нея на края. И никой не казва,че по пътя няма болка и страдание - важноот е накрая да си е заслужавало. Любов без болка е просто някакъв еднообразен навик.Не казвам,че няма такава любов просто това означава да е съвършенната любов...а до колкото знам и до колкото съм се убедила - съвършенни неща НЯМА!
    Ама виж сега, самата любов не е болка. Аз товя обясних
    Иначе, когато обичаш някой се жертваш за него и те боли, така е, не го отричам, защото имам щастието да обичам някой. Въпроса беше там, че повечето 12-13 годишни лапенца като срещнат някой и на другия ден вече "го обичат", (и след това ги боли, защото очакват твърде много от него)а това не е любов, просто увлечение, просто влюбване...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Дрън дрън, аз съм момче и не си представям как ще се влюбя в каквото и да е момиче, може да ме привлича, ама да се влюбя - не. Такива чувства не са за мен, твърда натура съм
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си