- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли истински?
Не съм съгласна ...Първоначално написано от SLADICHKOTO
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
аз също ужасно много обичам момчето с което съм в момента но не съм съгласна с това че да си щастлив трябва да имаш човека до себе си,напротив,защото някой неща дори и малки също могат да те напраят толкова щастлив.но мога да кажа че той е първото момче което наистина обичам
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Браво на авторката ! Темата ми хареса и то заради това ,че нейната любов явно е истинска и тя е готова да я защитава! Евала на такива хора,които знаят какво искат![]()
Аз знам кво обичам и кво искам, даун он йор нийс, идиътс.
Храна <3
vlubena sum v edno mom4e ot 4 godini i produljavam,makar i da e nesodelena lubovta
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не си само тиПървоначално написано от jghgh
![]()
обичам силно и от това мн често старадамдразни ме че за повечето хора думата обичам те е просто дума не най върховното чувство !обичам един човек от две години но той незнае
![]()
Първоначално написано от SLADICHKOTO
kolkoto i mn da mi se iska da kaja che sam saglasen s tva vse pak nemoga ... zashtoto mn mn skoro osetih vkusa na bolkata ot tova savsem neochakvano da ostanesh sam ... kogato si bil vliuben poveche ot vsichko kogato ... tova e bilo momicheto za koeto si gotov da dadesh vsichko .. i tazi bolka e ujasna ... mn bolka sam izpita ot predatelstvo na priqtel i ot dr .. no tova nemoje da se sravni s nishto bolka koqto idva ot vatre ... bolka za koqto nemoje da zemeshe hapche i vsichko da bade ok .. predpochitam vsqka dr bolka no ne i tazi ot liubovta ... i malko hora mogat da q osetqt ... parvo trqbva da obichash s cqloto si sarce i sled tova da osetish kakvo e da stradash istinski .....
а защо не почнете до обичате кирилицата ?! ще ни е от полза на всички![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
Уохооо, Много хубаво. Хайде ся да си станем любовници.Първоначално написано от SLADICHKOTO
I L♥VE 69.I L♥VE♀