.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Уф, много се изнервям като прочета нещо такова, защото има огромна разлика м/у това да си влюбен в някой и това да обичаш някой.
    Има много малко хора, които срещат истинската интимна любов през живота си. И те знаят много добре, че любовта не е болка. Когато обичаш някой и той обича теб (говоря наистина) тогава това не може да донесе болка или страдание. Всеки изпитва болка, но причината за нея не е любов, а разочарование, или ревност.
    В живота трябва да има баланс, не може да има само хубави, или само лоши неща. Затова всеки има добри и не толкова добри периоди.
    А когато човек има истинска любов, не се нуждае от нищо друго...
    +11111

мога да кажа,че за пръв път обичам истински,човекът с когото съм в момента ме накара да разбера какво е истинска любов,показа ми обичта.с него съм вече 2 години и месец,той ми е първият и искам да остане последен!

Re: Обичате ли истински?

Цитирай Първоначално написано от SLADICHKOTO
    istinskata lubov za mene e istina....obi4am mn 4oveka do men ...i smqtam 4e za da si 6tastliv trqbva da ima6 4ovek do sebe si....da obi4a6 zna4i da boli....da v lubovta ima bolka,no kato se zamislim kolko bolka ima po sveta e po dobre da te boli ot lubovta...za6toto 4ovek obi4a za da bade obi4an....za6toto 4ovek osaznava kakvo e lubovta edva kogato q nameri...a ako i tozi koito e do tebe te obi4a togava vsi4ko e ok....az si obi4kam mn moito mom4e i se nadqvam vseki ot vas da e nameril istinskata lubov......obi4aite se xora dokajete 4e lubovta ne e izmama!!! [/b]

т.7
    krem4et0
    Не съм съгласна ...
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    "градът на мечтите"
    аз също ужасно много обичам момчето с което съм в момента но не съм съгласна с това че да си щастлив трябва да имаш човека до себе си,напротив,защото някой неща дори и малки също могат да те напраят толкова щастлив.но мога да кажа че той е първото момче което наистина обичам
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Да, обичам силно. И наивно.

Браво на авторката ! Темата ми хареса и то заради това ,че нейната любов явно е истинска и тя е готова да я защитава! Евала на такива хора,които знаят какво искат

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Аз знам кво обичам и кво искам, даун он йор нийс, идиътс.
    Храна <3

Супер фен
    Град
    Своге
    vlubena sum v edno mom4e ot 4 godini i produljavam,makar i da e nesodelena lubovta
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Да, обичам силно. И наивно.
    Не си само ти

Голям фен Аватара на beb4yy
    обичам силно и от това мн често старадам дразни ме че за повечето хора думата обичам те е просто дума не най върховното чувство !обичам един човек от две години но той незнае

istinskata lubov za mene e istina....obi4am mn 4oveka do men ...i smqtam 4e za da si 6tastliv trqbva da ima6 4ovek do sebe si....da obi4a6 zna4i da boli....da v lubovta ima bolka,no kato se zamislim kolko bolka ima po sveta e po dobre da te boli ot lubovta...za6toto 4ovek obi4a za da bade obi4an....za6toto 4ovek osaznava kakvo e lubovta edva kogato q nameri...a ako i tozi koito e do tebe te obi4a togava vsi4ko e ok....az si obi4kam mn moito mom4e i se nadqvam vseki ot vas da e nameril istinskata lubov......obi4aite se xora dokajete 4e lubovta ne e izmama!!! [/b]

т.7
    krem4et0

kolkoto i mn da mi se iska da kaja che sam saglasen s tva vse pak nemoga ... zashtoto mn mn skoro osetih vkusa na bolkata ot tova savsem neochakvano da ostanesh sam ... kogato si bil vliuben poveche ot vsichko kogato ... tova e bilo momicheto za koeto si gotov da dadesh vsichko .. i tazi bolka e ujasna ... mn bolka sam izpita ot predatelstvo na priqtel i ot dr .. no tova nemoje da se sravni s nishto bolka koqto idva ot vatre ... bolka za koqto nemoje da zemeshe hapche i vsichko da bade ok .. predpochitam vsqka dr bolka no ne i tazi ot liubovta ... i malko hora mogat da q osetqt ... parvo trqbva da obichash s cqloto si sarce i sled tova da osetish kakvo e da stradash istinski .....

Град
    PlD ;]
    а защо не почнете до обичате кирилицата ?! ще ни е от полза на всички

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    omg 4e tema kato skasate sha naprish tema "lubovta ne sa6testvuva"
    +1

Град
    В бъдещето.

т.7
    krem4et0
    Уохооо, Много хубаво. Хайде ся да си станем любовници.
    I LVE 69. I LVE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си