Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
Цитирай Първоначално написано от Sigrina
Уф, много се изнервям като прочета нещо такова, защото има огромна разлика м/у това да си влюбен в някой и това да обичаш някой.
Има много малко хора, които срещат истинската интимна любов през живота си. И те знаят много добре, че любовта не е болка. Когато обичаш някой и той обича теб (говоря наистина) тогава това не може да донесе болка или страдание. Всеки изпитва болка, но причината за нея не е любов, а разочарование, или ревност.
В живота трябва да има баланс, не може да има само хубави, или само лоши неща. Затова всеки има добри и не толкова добри периоди.
А когато човек има истинска любов, не се нуждае от нищо друго...
А нали точно това прави една любов истинска - болката? Пожелавам ти го ,за да разбереш закфо ти говоря ... Тогава можем да си дойдем на думата ... Истинската любов е да се изправиш през невъзможното и да приминеш през ада с цената на всичко,за да си с него/нея на края. И никой не казва,че по пътя няма болка и страдание - важноот е накрая да си е заслужавало. Любов без болка е просто някакъв еднообразен навик.Не казвам,че няма такава любов просто това означава да е съвършенната любов...а до колкото знам и до колкото съм се убедила - съвършенни неща НЯМА!
Ама виж сега, самата любов не е болка. Аз товя обясних
Иначе, когато обичаш някой се жертваш за него и те боли, така е, не го отричам, защото имам щастието да обичам някой. Въпроса беше там, че повечето 12-13 годишни лапенца като срещнат някой и на другия ден вече "го обичат", (и след това ги боли, защото очакват твърде много от него)а това не е любов, просто увлечение, просто влюбване...