- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветни лещи
Искам да попитам какви са цените на цветните лещиМерси предварително на всички
![]()
ехех... много зависи. Дали приближават или отдалечават, какъв цвят, има ли рисунка... не може да се каже точно, но най малко 500 лв. качествени а не некфи найлонови люспи
Raise your fist!
има вече такава тема... можеш да си вземш за 70-80 лева, но да ги носиш рядко, защото са боклучави, а пък ако ги искаш за постоянно... поне 250 лева ще трябва да дадеш, ама поне.
mindscan
Ахахахаха 500 лева, 250, вие вярвате ли си?
Лещите ще ти струват около 80-100 лева. Моите струват 80 лилави са на цвят и са със диоптер и съм си супер доволна от тях
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Xaxa...моите както и на доста от моите приятели са от 40 лева и сме много доволни Изрично питах за разликата между моите и скъпите-директния внос или чрез доставчик,а другата е цветовете.Моите очи са зелени и всякакъв цвят стои добре,затова предпочетох тъмно сини...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
|( Никога ли не ги сваляш ?Първоначално написано от Marge
mindscan
Ми има и дни в които ги слагам сутрин в 10 и ги свалям примерно в 5 сутринта. Но по принцип да, по цял ден ги нося от сутрин до вечерПървоначално написано от preichetoy
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Най-добре отиди при очен лекар.
Той ще ти каже, кои лещи са най-подхоящи за очите ти
и съответно тяхната цена.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Златна мина ! От къде са ?Първоначално написано от Marge
![]()
mindscan
оле .... до 100 лева можеш да си купиш лещи перфектно качество ,секав цвят...и може да ги носиш по цял ден !
Значи те са от една оптика в Плевен, обаче то на тази фирма в цяла българия се зареждат лещи. Бош енд ломб май се казваха или нещо такова Silk lens. Хубави са, малко слагането е трудно в началото, даже очната лекарка се учуди че минавам направо на меки лещи, защото имало и твърди, но те били само с диоптер а аз исках цветни, но се свикваПървоначално написано от preichetoy
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
На мен не ми трябват с диоптърДали има?
mindscan
Има имаПървоначално написано от preichetoy
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
моите за зелени на Бауш енд Ломб, +диоптър (безплатно ми го сложиха диоптъра) за виждам надалеч, лекар ми ги изписа, струват 80 лв двете + разтвор 20 лв..общо 100 дадох. по цял ден ги нося и всеки ден. само за спане ги свалям (трябва най-малко 4 часа на денонощие да са в разтвора). едногодишни са.
много съм доволна, като се свикне са страшно удобни и цвета е мн хубаво зелено, въпреки,че съм с тъмно кафеви очи попринцип. а и виждам мн добре с диоптъра. на Бауш енд Ломб не стоят никак изкуствено като пластмасови очи, както на някои други фирми...![]()
Мисис Смит, от София ли си?
mindscan
Миналата седмица питах за цените в две оптики . В първата най-скъпите бяха 140 лв. , най-евтините 65 лв . Във втората опитка цените варираха от 300 до 900 лева.
Първоначално написано от Marge
Лилави?
Как те гледат хората?
Интересно ми е![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не съм от София,но доколкото знам лещи на Бауш енд Ломб има във всички градове, в по-големите със сигурност.италианско производство са иначе.![]()
Е да де, ама София не е малка, не мога да обикалям безцелно
mindscan
preichetoy , намерих ти инфо за адресите в София,дано да съм ти помогнала...
Всички продукти на Bausch&Lomb можете да намерите във веригата оптични центрове "Оптикласа":
гр. София - ул. "Алабин" 31;
бул. "Витоша" 40;
ул. "Солунска" 14.
Това да не са онези тъмносини лещи, които повечето си взимат от тях и стоят мн изкуствено? Щом са 40лв. доста хора могат да си ги позволят...Първоначално написано от Len4etyYyy
Супер много благодаряПървоначално написано от mrs.smith
mindscan