- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tattoo въпроси ?
Значи ще си правя татуировка, и искам да распитам с какви опасности е свързано това лятното време, защото от слънцето можело да се възпали и др. такива простотии. Трябва ли да се почиства кожата с нещо като си я направиш?
P.S. За хората които смятат пак да пишат глупусти по темата, просто недейте. Който с каквото може да помогне! Благодаря![]()
Raise your fist!
Аз си направих моя миналото лято и нямам никакви проблеми.Много зависи от добрата подръжка и хигиена...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
недостатъкът е,че не трябва да се къпеш или да миеш мястото около 10тина дни за да не се размаже (да не говорим за ходене на море, няма как), което не е хич приятно особено лятото. и от слънце трява да го пазиш. маже се с вазелин докато се обели. абе малко трудна е тази работа по поддръжката и заздравяването лятно време.
иначе стига да е стерилна иглата и човека да си разбира от ряботата, няма проблеми.![]()
![]()
Po-hubavo si napravi septemvri-oktomvri za da ne ti se nalaga da q povtarq6. Nai-malko 3 meseca ne trqbva da vijda slunce za da ne ti stane ot 4erna svetlo siva
най-добре е да си я направиш зимата. освен всичко което казаха, съм чувала и че може да се нацепи.
Aнтибакт. сапун+вода 2-3 пъти дневно.
Мажеш се с Вита-мерфен/вазелин/... на..колкото време се налага за да не изсъхне.
голяма играчка излиазама пак не се отказвам
Raise your fist!
по скоро да я мокриш много 10 дни... ама проблема е ако татуировката е голяма... хехех
Raise your fist!
еми ще отиде повече крем,повече вазелин и евентуално повече фолио:/Първоначално написано от MostHated
не искам много голяма аз...
Raise your fist!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960