- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пича с колата или икаруса :D
момиченца важно ли е за вас приятелят ви да има кола с която да ви разкарва наляво надясно. Да си пуснете климатика в тая 30 градусова жега и да си живуркате спокойно вътре докато останалите се пекат на бавен огън в градския транспортда ви поебва вътре в колата, докато ползващите градския транспорт са се качили един върху друг и куп бабички се опитват да будят съжаление а когато видат свободно място правят по 3 метров скок да седнат на празното място
Не ме лъжете знам че ви харесва първия вариант и е съвсем нормално ама имам да ви кажа една лоша новина. Тя е че барела вече стигна 140 долара докота миналата година беше 70 долара и сеге ще се наложи докато вие си седите по колите приятелите ви да напрягат жили и да ви бутат.
![]()
*Икарус - автобус произведен в Унгария, от онея най-дъртите къде седалките им са по твърди от камъкмн се използват в БГ
![]()
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
Даже не дочетох темата ... Да не би ако няма кола да го върна?!?!?! .. .. Пф .. това пък е последното, което ми е идвало на ум ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Последното ама ти е идвало на ум :PПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Общо взето е нормално да търсят колата .. ама обикновено тва го правят разпоретините ... и от там логиката си вкарай. За кво се проебават на 14-15 с 18-19 годишен батко ми точно за тва качва я два пъти в колата един път и купува сладолет делта един път някъв от машина .. правят си разходка в южния парк вкарва я на нощна дискотека като момичето естествено е излигала ч еще спи при неина приятелка за което приятелката е инструктирана отлично кв ода каже ако се обадни мама ... отиват на дискотеката момчето си еюя бодва след тва в студентското общежитие евентуално момичето вече се чувства женЪЪЪъъ и с нея не може да се говори но пича решава че тая е малка кифла и харчи по 10 лв седмично за нея и не си заслужава щото 10 лв са много пари заебава я и тя става "ЛОшата кучкЪЪъъ" ; " Бясната ЛиглЪъЪъ" и разни подобни кифленски
П.п ..... ебаси дългия пост за сефте се излагам толкова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох брат не ме интересува има ли кола няма ли .. ако иска с триколка да се движи, не ме е*е ..Първоначално написано от ubuntu
П.П. Поздравления за пост-а - много вярно си го обяснил. Точно така е ..![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Моя няма кола щот няма години, но постоянно ми приказва че искал кола да има , че нямал търпение да вземе книжка, а мене изобщо не ми дреме. Така си ми харесва! Кво като я няма ?! Нещо много по-различно ли е? Тъкмо се разхождаме, инак сигурно от колата няма се слиза, като го знам къв е мързел![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не хич не ми е важно да има кола с климатик, щото аз си имама кола с климатикИ си се развеждам сама наляво надясно ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
waw waw i pak waw trogna me posta ti , no ne si savsem prav zashtoto sum izlizala i s hora s koli i s hora bez i mi e absolutno vse taq - daje me nervi postoqnnoto razkarvane s koli-nqkvo omrazva mi ( pak te sichki sa sviknali i 200 metra da sa v kolata da e) + tui sum izlizala i s 15 godishni i s 20 godishni i ne sum se pochustvala golqma ot tozi fact ... V disco moa vlqza i bez pridrujitel rqdko mi iskat lichna karta :] i nikoga ne davam da me cherpqt sladoled ili kvot i da bilo - tvarde gorda sum za tovaПървоначално написано от ubuntu
nadqvam se ti dokazah che ne vsichki 14 - 15 godishni predpochitat batkovci s pari i koli ... nqkoi hora gledat da im e zabavno s choveka do sebe si ;]
Да определено е така!..... зависи и колко лачена е колата .... и съм го тествал на момичета с приблизително еднакъв акъл ... като цъфна с кола за около 5-6 хиляди .. ок има кола тва е добре ... ама като се изтупам с кола за 20-30-50 хиляди или евентуално по-скъпа разни 23-25 годишни силиконки които излизат с дядовци по на 50 години веднага ми се залепват като се има в предвид че ги скъсвам от ебавки ... е тва кво доказва пък че не само малките пикли са на тва дередже разлиакта само е в колата .... и годините на кифлата .... естествено такива винаги ги оставям с пръст в някоя от дупките им и ги зарязвам в кафетоПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
![]()
![]()
![]()
човек ти ме уби...тва е един от най-смислените постове които съм чел у тоз форум.евала ман,респект.Първоначално написано от ubuntu
а по-темата що ли си мисля че накрая 30% от постовете на момичетата ш са лъжа
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
e lo6o nqma da ima kola i to po vazmojnost dosta gotina i v kasnite ve4eri da e malko po tqsno na zadnata sedalkaПървоначално написано от AXE
,no pak kato nqma kvo tolkova :P
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
всички викате така " не ме интересува дали има или няма кола" ама едвам чакате да се качите, естествено има моми които не ги вълнуват такива работи, обаче сегашните пикли много обичат да се возят по коли..познавам такива, които първо гледат джоба и колата после се мятат на "магарето"
Бас лова,че ако отида с колата пред някое у-ще или кафе,спра и размятам в ръката една стабилна пачица,ще ми се наредат 20-ина 14 годишни пичока,че чак ще може и да си избирам.
Пълни джадии са всички в това поколение/останалите са на изчезване/
Първоначално написано от ubuntu
Кво да кажа освен +101 делматинци![]()
Много точно се изказа евалатаПървоначално написано от ubuntu
![]()
Първоначално написано от Tiger~RulZ
бих казал 95% са лъжа ! Ся ест ,че никоя няма да си признае ама кво се прай ... Не че нещо ама колата долу мисе вижда , не че се хваля ама адски много пари хвърлих за нея и мога да ви кажа че рядкосе случва да излезя и да не ми се лепне някоя заради колата .... Даже имах случей и то много интересен :
Зарибявах се е едно моми4е , което говорише 100% като вас - не ме интересуват пари коли ..... е 2пати с колата я разховдах и 3тия път викам си напрая експеримент . Тя ми звани -ела да ме вземеш . Аз обаче и званя след 10 и казвам " колата ми се развали , ще дойда пеша " ....еми отговора беше " аааа ..ами таковааа ... на мен .. нещо не ми се излиза вече и затфори " .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ВЕРНО ЛИ БЕ пхаааааааххахахахахахахах аааааххахахахахахахааххха ххххххххахахахаПървоначално написано от Xtuning
хахахааахахахахахахах човече тва е било брутално наистина...ако е истина
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
После тей я подредих , че ся не може да ме погледне като ме види на улицата . Ама тогава останах като тряснат![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
За колите незнам какво има да се спори - всеки вижда как действат на момичетата. Искам да знам как гледат на мотористите, според вас пича на мотора има ли това предимство както колегата му на 4 колела?
Po-to4no edva li nyakoy moje da se izraziПървоначално написано от ubuntu
![]()
Първоначално написано от AXE
![]()
![]()
А по темата: не съм материалистка...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Тъъ Пуу ТемъТъ Значи АззЗ Не миля ,ЧиИиИ НекфъЪ КулЪЪ УпРиделЯ ЛюбОФФфФтъ мЕждуУ ДвАматЪ Хоръ.Друг е въпроса за доларчета..И искам да кажа,че писане на рода на по горното мое ме отвращава
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото повечето момичета са материалистки.
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka