.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Всичките ми приятели са скучни и залухави...

Здеавейте, токущо се регистрирах в този прекрасен сайт (предимно да се смея на сейра в "Секс", но и аз имам проблеми ) и това е първата ми тема, в която ще ви разкажа малко за своите приятели.

Та, до миналата година ми беше перфектно, имах 1 доста добър приятел в класа, в квартала ми познавах всички и винаги бях в интересна компания, но началото на тази учебна година изгониха въпросния приятел от класа ми, а месец по-късно се преместих в квартал в другия край на софия и практически останах без приятели до които не трябва да се пътува не по-малко от час...до тук добре, казах си, че ще се сприятеля с нови хора в училище, пък квартала кучета го яли, и без това не прекарвам много време там.
    И такаааа...в класа се приобщих към една групичка момчета (които преди това и грам не харесвах, предимно заради различията в суб-културите ни, но се научих да не съдя хората по това :P ), с тях си допаднахме горе-доло, и те имат болно и черно чувство за хумор, оценяват женската красота , но стане ли въпрос да се ходи някъде, на някъкъв вид забавно мероприятие...просто ги изключи, двама от тях си падат контета и мислят предимно за външния си вид а третия им ходи по свирката, и единственото място където може да се отиде с тях в извън учебно време е на кафе или на кино, не може човек да изпие една бира с тях, или да ги накара да отидат на планина, дори на пейнт бол не успях да ги накарам да отидат.
    Та, тук приключва гигантският текст и идва въпроса -
    Как да си намеря по-интересни приятели? Как да се отърва от сегашните без да съм total asshole?

Имайте предвид, че не съм от най-общителните, та дори си падам малко срамжлив, ако може така да се нарече.

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

Голям фен
    На кого му пука за ТВОИТЕ приятели?
    Света ще продължи да се върти въпреки теб.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Това си го знам, ама не пречи да се опитам да се насладя на, и без това, еднотипния, скучен, безцелен и незначителен живот. Съмнявам се, че има нещо лошо.

хах.. амии кажи им да се разкарат защото са СКУЧНИ КРЕТЕНИ базикам се.. мии кажи им че не ти допадат и че искаш да намериш някой с когото да имате общи интереси и им кажи да не се обиждат и че искаш да си останете пак приятели аа относно как да си намериш приятелии.. е тва вече зависи от теб \/
    aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
    Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD

Цитирай Първоначално написано от dreamyy
    хах.. амии кажи им да се разкарат защото са СКУЧНИ КРЕТЕНИ базикам се.. мии кажи им че не ти допадат и че искаш да намериш някой с когото да имате общи интереси и им кажи да не се обиждат и че искаш да си останете пак приятели аа относно как да си намериш приятелии.. е тва вече зависи от теб \/
    Колко умно мнение ..
    Пращиш от ум , Сисо .. !!

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Колко умно мнение ..
    И твойто мнение не е от най-удачните...

приличаме си..
    aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
    Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD

Цитирай Първоначално написано от A_non_E_Moose
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Колко умно мнение ..
    И твойто мнение не е от най-удачните...
    Просто не се сдържах ..
    то бива .. бива ама ..

иначе има много мнения на тази тематика ..
    как да си намериш приятели ..
    поразрови се пълно е ..

Голям фен
    Стига хленчи.Стегни се малко.Живота е пред тебе.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

дообре , добрее "има много мнения на тази ТЕМАТИКА"

Цитирай Първоначално написано от dreamyy
    дообре , добрее "има много мнения на тази ТЕМАТИКА"
    ъхъм ?

gledai da se zapoznae6 s nqkoi novi hora kadeto hodi6 s tezi tvoi priqteli.daje 6te e mn dobre ako yspee6 da gi nakara6 da otidete na nqkoe ot tvoite mesta. gledai samo da ne se sardqt kontetata

Пусни обява във вестника

Огледай се малко, все ще има някой около теб с твоите интереси. Когато най-малко очакваш ще се появи някой

Голям фен
    Това си го знам, ама не пречи да се опитам да се насладя на, и без това, еднотипния, скучен, безцелен и незначителен живот. Съмнявам се, че има нещо лошо.
    Пич, съжалявам че ще те разочаровам, обаче животът ти няма да стане по-интересен, разнообразен и значителен когато са напиеш с новите си готини "приятели". Можеш да отидеш на диско боулинг или стриптийзбар с втория срещнат, можеш да се лигавиш с третия срещнат, обаче само това далеч не е приятелство...
    Don't worry, be happy!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Пич, съжалявам че ще те разочаровам, обаче животът ти няма да стане по-интересен, разнообразен и значителен когато са напиеш с новите си готини "приятели". Можеш да отидеш на диско боулинг или стриптийзбар с втория срещнат, можеш да се лигавиш с третия срещнат, обаче само това далеч не е приятелство...
    съгласна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си