.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    shto ne mu zavrq pishkata v guza i ne mu kaza are 4upkata .. bba ne gu e gnus ina4e da mu pravish svirki ama ina4e ot suvsem normalen menstrualen cukul go e gnus mi to toq 4ovek kak shte si hvane jena sled godini ...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

SK0RP10N
    Guest
    Ами ти си права в случая.
    Еярно, че ти е гадже, ама ти не си му собственост, че да ти заповядва така.

зарежи го той е идиод

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Би трябвало той да ти отказва да му правиш а не да си иска .... Все пак ти си му приятелка

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    попаднала си на идиот, който иска само секс.
    И аз така мисля ,заеби го тоя келеш

Супер фен Аватара на miShle
    Аха и ти търпиш такова поведение ... не мога да го разбера това. Първо,че те кара на сила изобщо не те пита... особено като си в циъл,не винаги ти се правят такива неща.И аз много често не съм в настроение за каквото и да е неща свързани с натискане и т.н. Понякога просто искам да се гушкаме ... А това,че той не го разбира тфа нещо .. омг бий му шута и тфа е .. Да върви на магистралата там никога няма да му откажат ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ако имаше повече акъл , нямаше да се хващаш с него изобщо . Ти си си виновна за всичко . Хванала си се на хорото - ще го играеш ! ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мале, какво чакаш, още ли си с този? Бахти селяндура, още на секундата, в която някое момче постъпи така хвърчи... пфф бахти ужаса.. от кво го е гнус, да не си крастава бе ужас..

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Мале, какво чакаш, още ли си с този? Бахти селяндура, още на секундата, в която някое момче постъпи така хвърчи... пфф бахти ужаса.. от кво го е гнус, да не си крастава бе ужас..

Никаде не е казано ,че е първа хубост и веднага може да си намери друг ... ако знае че друг нема да я погледне , скоро няма го зареже
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Ако мъжа ми направи нещо такова да счита, че е останал без мъжкото си достойнство.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

WTF какъв е тоя бе.....аз на гаджето никога не сам я карал да прави нещо против волята си . дори обратното ако тя него иска и аз нямам желание за това....а пак тоя педал"направи ми свирка" а пък за това дето го било гнус да те прегръшта може да е щото е бил ядосан за свирката някои момчета като сме ядосани говорим неща за които ссъжеляваме после

Съвет-Купи му секс кукла за периодите ти в цикъл

SK0RP10N
    Guest
    По-добре намери зажаднял за мъжко манаф

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ми не нога да те разбера.Бившата ми приятелка като беше на червено много и се искаше да ми духа.Тои че си го е искал малко грубо верно е ама ти пак да не му напраиш...незнам
    По принцип аз угаждам на момичетата с които съм и затова не мога да те разбера, извини ме...
    saglasna sam po vreme na cikal hormonite poludqvat i na men mi se iska ama ne moga i za tva si ima alternativi kato svirkata
    P.S. tva za svirkata e ponosimo no nai godno e da ti kazat a... na men ne mi pre4i golqma rabota kato si v cikal haide da pravim sex :{

zareji go...6tom go e gnus kat si v cikul i ne te razbira

Идиот! Зарежи го не си стружа да си с него.1 той пък да ти каже направо "направи ми свирка"...поне да беше казал може ли!!!2 как ще го е гнус докато си в цикъл,а след това не??? Ако го е гнус когато си,значи трябва да го е гнус и когато не си,в крайна сметка е*ати селянина... ЗАРЕЖИ ГО!!!!

Re: отказах му свирка

Цитирай Първоначално написано от zaiobaio
    става въпрос за гаджето ми. бях неразположена тази седмица и като дойде в нас отиде в банята, изми си пишката, дойде при мен развявайки я и каза "айде да ми направиш свирка". на мен не ми беше въобще до секс и такива неща, знаете момичета как е като си в цикъл. и му отказах. + това самото отношение беше отвратително- няма може ли , няма искаш ли. и му се разсърдих за това, а той ми се разсърди че съм му отказала. според вас кой е прав?
    и още нещо- каза, че когато съм в цикъл му е гадно да ме пипа и дори да ме прегръща. това нормално ли е ?!
    или пак съм попаднала на голям идиот..
    /

opredeleno ti si prava i mai toi e golqm idiot
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Град
    Kърджали
    Цитирай Първоначално написано от MISSS
    Нпълно съм съгласна!
    +100000000000000215465421321
    съгласна
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Kърджали
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако мъжа ми направи нещо такова да счита, че е останал без мъжкото си достойнство.
    хаха тфа направо ме разбии
    само такаааа
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Jaden
    моля те направи добро на България и на човечеството и се метни от някъде да не дойда аз да ти направя свирка, че без патка ще останеш. ГАРАНТИРАМ ТТИИИИИ!!!!!!!
    Stiga bulgarski gluposti! Stom momceto iska svrika znaci trebva da mu se napravi! Koe s strannoto?
    Мангооо, покрий се и умри, противно, черно лайно такова... Не стига, че си тъп като гъз, ами и се отваряш, ти си срам за цяла България уе идиот с идиот, да ти окапят кастанетите дано... Кретеноид мазен черен...

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

лошо няма .... пък и без тва няа му тряа.....

Голям фен
    Зарежи го ...
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    моля те направи добро на България и на човечеството и се метни от някъде да не дойда аз да ти направя свирка, че без патка ще останеш. ГАРАНТИРАМ ТТИИИИИ!!!!!!!
    Stiga bulgarski gluposti! Stom momceto iska svrika znaci trebva da mu se napravi! Koe s strannoto?
    A щом ти кажа да освободиш човечеството от присъствието си, трябва да го направиш, и без това още не си достигнал човешкия разум, май си останал на нивото на събратята, които живеят по дърветата.
    ПС- няма нужда да се самоубиваш, това беше шега, обаче това за маймуните, съжалявам, но май ще се окаже истина
    Don't worry, be happy!

Мега фен
    щом момичето не иска да му прави свирка, нЕма да му направи!!! нещо неясно?

по темата: зарежи го!!!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Той е идиот.Но защо пък да не му правиш?Не мисля че е проблем.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

На твоя място така както е почнал да си го размахва щях да му кажа да изчака малко,като през това време отивам до кухнята,взимам един нож и го подгонвам
    Зарежи го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си