- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
Пълен олигофрен, никой, който има по-сериозна приятелка и знае какво е цикъл и не е някакъв дечко, не трябва да го е гнус от това..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
![]()
![]()
![]()
аз ако бях щях този кретен да го направя на нищо и да го зарежа веднага!!!![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
xax veche tiq momcheta nqma s kvo da me ochydat pulni oligofrenijalko samo che veche ne se namirat tolko chesto svqsni koito da te razbirat
![]()
moje bi ne iska6 da go 4ye6 ama toi iska samo SEX a tfa za pipaneto spoko i az kogato sam nerazpojena .. e taka
Попаднала си на идиот!
И аз бих постъпила така на твое място.По-добре го зарязвай
не искам да ти "наливам" акъл в главата,но по-добре го зарежи не може така да се отнася с теб![]()
НЕ ги слушай според мен те обича как може да му откаваш свирка пък за мензиса ест че го е гнус всеки мъй гое гнуис от кървясала жена само че се правят че не гие гнус твоя поне е откровен
Идиот е. Най- добре го зарежи, какво е тва отношение "Айде да ми направиш свирка?!" А като си му отказала (и с право) той пък за кво ти се сърди? Не се занимавай с такива. Губиш си времето.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"НЕ ги слушай според мен те обича как може да му откаваш свирка пък за мензиса ест че го е гнус всеки мъй гое гнуис от кървясала жена само че се правят че не гие гнус твоя поне е откровен"![]()
![]()
оу май ГоД !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ми ще му откаже много ясно като се държи с нея като с боклук ... апък и ако наистина държи на теб ще беде поне малко толерантен и ше се опитва поне да ти оправя настроението в този гаден период леле зарежи го
![]()
![]()
Аз ако бях на твое място щях да почна да му духам и след около минута така щях да му захапя пениса му,че чак да потече кръв! Това щеше да му послужи за урок,че никога не може по толкова нахален начин да си проси от теб орален секс. Моят съвет е да го оставиш и да си намериш някой друг,който ще заслужава любовта ти!