- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
става въпрос за гаджето ми. бях неразположена тази седмица и като дойде в нас отиде в банята, изми си пишката, дойде при мен развявайки я и каза "айде да ми направиш свирка". на мен не ми беше въобще до секс и такива неща, знаете момичета как е като си в цикъл. и му отказах. + това самото отношение беше отвратително- няма може ли , няма искаш ли. и му се разсърдих за това, а той ми се разсърди че съм му отказала. според вас кой е прав?
и още нещо- каза, че когато съм в цикъл му е гадно да ме пипа и дори да ме прегръща. това нормално ли е ?!
или пак съм попаднала на голям идиот..![]()
попаднала си на идиот, който иска само секс.
A.D.I.D.A.S.
Нпълно съм съгласна!Първоначално написано от sadsad
!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!
mda sry ama e golqm kreten ...
ами ти си си била права , но тия момчета въобще не разират какво е да си в цикъл , а и ги е много гнус мисля че това никога няма да се промени
попаднала си не на голям, а на ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ идиот!
djuki , моя изобщо не го е гнус и ме разбира. не слагай всички под общ знаменател.
точно така.Първоначално написано от mrs.smith
![]()
ще кажеш ,че си прокаженакретен
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аууу... И на мен като ми дойде, ме боли много и не ми е винаги до такива работи.. Ама досега все са ме разбирали, когато им го обясня. Никога не съм попадала на мъж, който да го прави на проблем. Твоят е кретен...![]()
![]()
Робинята на Quench
+1!!!!!Първоначално написано от Rookie
Такъв кретен не ти трябва!
БисквитенотоЧудовище
ЗАРЕЖИ ГО!!!!!!!!!!!!!
Пълен кретен.Зарежи го![]()
Суетата.Моят любим грях.
божеее и го е гнус? и от кво го е гнус ве... леле ебахти тъпака все едно теб да те е гнус от косматия му гъз..
те всички го казаха, казвам ти и аз - махай го тоя, ебати сельото...
моя също не го е гнус. даже въобще. даже иска да правим секс ама аз не му давамПървоначално написано от mrs.smith
.
съгласна съм че момчетата не разбират мн какво ни е като сме в цикъл, но ние се превръщаме в кучки и мъжемразки. веднъж един приятел ми каза че когато приятелката му е в цикъл въобще не и се мярка, за да не се скарат.
пък иначе по темата: миииииии не го зарязвай още, преди това си намери някой друг, и чак тогава го зарежи. ще бъде по брутално.![]()
be a good boy!!!
Ti si VINOVNA! Momceto ne e idiot! Kogato momceto kaze ce iska svirka momiceto trebva da skaca vednaga (da klqka po tocno) i da ze zalavq za rabota! Momceto kato kaze ce ne iska da te pregrasta kato imas cikl znaci ne iska - TOVE E!!
Drugiat pyt kota ti kaze ce iska svirka vednaga da mu napravis svrika!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Момкооо .. да не сме робини на мъжете?! ..Първоначално написано от Jaden
Я трай ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ти си виновен влязъл си под мойта кожа....на на наПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
Ти добре ли си бе човек ?
A.D.I.D.A.S.
abe kak shte go zarejesh ne gi slushai teq koito zavijdat mom4eto se e podraznilo che ne si mu napravila sfirka i naro4no go e kazal
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
Първоначално написано от Jaden
моля те направи добро на България и на човечеството и се метни от някъдеда не дойда аз да ти направя свирка, че без патка ще останеш. ГАРАНТИРАМ ТТИИИИИ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be a good boy!!!
Stiga bulgarski gluposti! Stom momceto iska svrika znaci trebva da mu se napravi! Koe s strannoto?моля те направи добро на България и на човечеството и се метни от някъде да не дойда аз да ти направя свирка, че без патка ще останеш. ГАРАНТИРАМ ТТИИИИИ!!!!!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Освен, че иска само секс и ужасен идиот. Бившия ми...и той беше с мен заради секса, но не го беше гнус от кръвта ми.
mn tapo otno6enie!!!!!!az dori da iskam da mu napravq ako mi kaje ne6to takova nqma da stane!a i kak moje da go e gnus ot teb,nali si mu gadje??!!Първоначално написано от zaiobaio
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!