- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отказах му свирка
shto ne mu zavrq pishkata v guza i ne mu kaza are 4upkata .. bba ne gu e gnus ina4e da mu pravish svirki ama ina4e ot suvsem normalen menstrualen cukul go e gnus mi to toq 4ovek kak shte si hvane jena sled godini ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами ти си права в случая.
Еярно, че ти е гадже, ама ти не си му собственост, че да ти заповядва така.
Би трябвало той да ти отказва да му правиш а не да си иска .... Все пак ти си му приятелка![]()
И аз така мисля ,заеби го тоя келешПървоначално написано от sadsad
Аха и ти търпиш такова поведение ... не мога да го разбера това. Първо,че те кара на сила изобщо не те пита... особено като си в циъл,не винаги ти се правят такива неща.И аз много често не съм в настроение за каквото и да е неща свързани с натискане и т.н. Понякога просто искам да се гушкаме ... А това,че той не го разбира тфа нещо .. омг бий му шута и тфа е .. Да върви на магистралата там никога няма да му откажат ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ако имаше повече акъл , нямаше да се хващаш с него изобщо . Ти си си виновна за всичко . Хванала си се на хорото - ще го играеш ! ...![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Мале, какво чакаш, още ли си с този? Бахти селяндура, още на секундата, в която някое момче постъпи така хвърчи... пфф бахти ужаса.. от кво го е гнус, да не си крастава беужас..
Първоначално написано от MoHuTo
Никаде не е казано ,че е първа хубост и веднага може да си намери друг ... ако знае че друг нема да я погледне , скоро няма го зареже![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ако мъжа ми направи нещо такова да счита, че е останал без мъжкото си достойнство.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
WTF какъв е тоя бе.....аз на гаджето никога не сам я карал да прави нещо против волята си . дори обратното ако тя него иска и аз нямам желание за това....а пак тоя педал"направи ми свирка" а пък за това дето го било гнус да те прегръшта може да е щото е бил ядосан за свирката някои момчета като сме ядосани говорим неща за които ссъжеляваме после
Съвет-Купи му секс кукла за периодите ти в цикъл
По-добре намери зажаднял за мъжко манаф![]()
![]()
zareji go...6tom go e gnus kat si v cikul i ne te razbira
![]()
Идиот! Зарежи го не си стружа да си с него.1 той пък да ти каже направо "направи ми свирка"...поне да беше казал може ли!!!2 как ще го е гнус докато си в цикъл,а след това не???Ако го е гнус когато си,значи трябва да го е гнус и когато не си,в крайна сметка е*ати селянина... ЗАРЕЖИ ГО!!!!
![]()
/Първоначално написано от zaiobaio
opredeleno ti si prava i mai toi e golqm idiot![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
+100000000000000215465421321Първоначално написано от MISSS
съгласна
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
хаха тфа направо ме разбииПървоначално написано от Wrathchild
само такаааа![]()
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Мангооо, покрий се и умри, противно, черно лайно такова... Не стига, че си тъп като гъз, ами и се отваряш, ти си срам за цяла България уе идиот с идиот, да ти окапят кастанетите дано... Кретеноид мазен черен...Първоначално написано от Jaden
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Wrathchild
лошо няма .... пък и без тва няа му тряа.....![]()
![]()
![]()
Зарежи го ...Първоначално написано от sadsad
Don't worry, be happy!
A щом ти кажа да освободиш човечеството от присъствието си, трябва да го направиш, и без това още не си достигнал човешкия разум, май си останал на нивото на събратята, които живеят по дърветата.Първоначално написано от Jaden
ПС- няма нужда да се самоубиваш, това беше шега, обаче това за маймуните, съжалявам, но май ще се окаже истина![]()
Don't worry, be happy!
щом момичето не иска да му прави свирка, нЕма да му направи!!! нещо неясно?Първоначално написано от Jaden
по темата: зарежи го!!!
Той е идиот.Но защо пък да не му правиш?Не мисля че е проблем.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
На твоя място така както е почнал да си го размахва щях да му кажа да изчака малко,като през това време отивам до кухнята,взимам един нож и го подгонвам![]()
Зарежи го.