.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

че напълно нормлано е вашите понати да се чудят ако тръгнете пак ще се получи според мен! ти пък каза че след 1-2 години е възможно....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пак да се изкажа-любовна връзка без секс може! Е, ако сте правили секс по принцип или заедно нещата са по-сложни, но след като има основателна причина и двамата сте склонни на това, не виждам защо да не сте гаджета, а да не правите секс. Аз не правих секс с моя приятел година и половина(е, и двамата бяхме девствени тогава де), майка ми и баща ми са били заедно 4-5 години без да правят секс и са се оженили. Истинската интимност между двама души не се проявява в 1 проникване. Тя е в погледа, ласката, думата, в това, което се създава между тях, когато са заедно. И все пак става дзума за определен период(аз още се чудя какво може да е, ама си поспах, де ), а не завинаги. Не виждам причина вие да не сте заедно без да правите секс. не мисля, че чувствата са по-слаби от нагона. човек може да го подтисне в себе си, а и може да мастурбира, нали? бъдете си заедно, след като ви е хубаво да сте заедно. А когато стане време за секс, си го правете колкото ви душа иска. това си е моя съвет.
    П.С.Най-романтичните ми моменти до сега са били често платонични. А и не вярвам проблемът ти да забранява целувки, прегръдки, докосвания, нали?

А само да попитам междувременно всичко, което сподели досега...той има ли си друга приятелка, в смисъл гадже?
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    "градът на мечтите"
    не ми е ясно защо те интересува мнението на хората...гледайте си живота а другите остават на заден план
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пак да се изкажа-любовна връзка без секс може! Е, ако сте правили секс по принцип или заедно нещата са по-сложни, но след като има основателна причина и двамата сте склонни на това, не виждам защо да не сте гаджета, а да не правите секс. Аз не правих секс с моя приятел година и половина(е, и двамата бяхме девствени тогава де), майка ми и баща ми са били заедно 4-5 години без да правят секс и са се оженили. Истинската интимност между двама души не се проявява в 1 проникване. Тя е в погледа, ласката, думата, в това, което се създава между тях, когато са заедно. И все пак става дзума за определен период(аз още се чудя какво може да е, ама си поспах, де ), а не завинаги. Не виждам причина вие да не сте заедно без да правите секс. не мисля, че чувствата са по-слаби от нагона. човек може да го подтисне в себе си, а и може да мастурбира, нали? бъдете си заедно, след като ви е хубаво да сте заедно. А когато стане време за секс, си го правете колкото ви душа иска. това си е моя съвет.
    П.С.Най-романтичните ми моменти до сега са били често платонични. А и не вярвам проблемът ти да забранява целувки, прегръдки, докосвания, нали?
    Абсолютно съгласна!!! И ние с моят приятел имахме проблем и нямаше как да правим секс супер дълго време, но си останахме заедно.... Това не ни попречи, защото се обичаме много, а и си имахме интимни моменти... просто го нямаше проникването.... Издържахме! Щом се обичате бъдете заедно! Или той не може да издържи без секс толкова време? От една страна разбирам близките ви... 2-ма човека, които се обичат по този начин не могат да бъдат най-добри приятели. Приятелските чувства са различни.... Но пък, прави това, което на теб ти харесва, това, което те прави щастлива. Те би трябвало да те разберат, дори да е след известно време. Говори с тях и им кажи, че ще ти е приятно да можеш да споделяш повече с тях...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    не вярвам проблемът ти да забранява целувки, прегръдки, докосвания, нали?
    "Забранява" целувки по устата, интимни докосвания и изобщо интимни отношения. Макар че нашите отношения са доста близки и лесно биха се сбъркали с интимни. Хората като гледат отстрани, си мислят че сме гаджета.

Len4etyYyy, не, няма си ново гадже засега, а не си и търси.

Град
    Terra incognita!
    Да не е дал някакъв обет за въздържание?......Просто опитвам с предположения?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Не обръщай внимание на родителите си и приятелите си спрямо това какво говорят за него. Това е много хубаво, че сте най-добри фр много трудно тези, които са ьодели остават приятели, че камоли най- добри. Никой не може да ти забрани да бъдеш щастлива, след като не го разбират техен проблем, живота си е твой радвай му се
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

ако прочета още един пост , че няма да кажеш причината ,, направоо....
    виж ся никой от тука изобщо не може да разбере за ко иде реч??????
    здрави сте,.,,, поддържате отношения все едно не сте късали,,но не може да правите секс ( и тва при положение, че сте здрави и т.н.) а и тука идва най - интересната част,,,след години ще можете,,,,, и пишеш, на всички че са любопитни и какво няма извинявай.,,тва си е цяла мистерия еее..

щаслтивката, благодаря за подкрепата Значи поне не е ненормално да се държат така. Бавно, но славно, ще им мине

estrella, ти си го правиш на мистерия. Проблемът, за който искам съвет няма нищо общо с това защо сме скъсали. Затова не мисля че е необходимо да го обяснявам във форума след като не съм казала дори на най-близките си хора Забрави я тая причина и помисли върху ситуацията, пък ако ти дойде наум нещо ефективно, кажи ни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си