- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не им харесва че сега сме най-добри приятели, моля за съвет
че напълно нормлано е вашите понати да се чудят ако тръгнете пак ще се получи според мен! ти пък каза че след 1-2 години е възможно....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз пак да се изкажа-любовна връзка без секс може! Е, ако сте правили секс по принцип или заедно нещата са по-сложни, но след като има основателна причина и двамата сте склонни на това, не виждам защо да не сте гаджета, а да не правите секс. Аз не правих секс с моя приятел година и половина(е, и двамата бяхме девствени тогава де), майка ми и баща ми са били заедно 4-5 години без да правят секс и са се оженили. Истинската интимност между двама души не се проявява в 1 проникване. Тя е в погледа, ласката, думата, в това, което се създава между тях, когато са заедно. И все пак става дзума за определен период(аз още се чудя какво може да е, ама си поспах, де), а не завинаги. Не виждам причина вие да не сте заедно без да правите секс. не мисля, че чувствата са по-слаби от нагона. човек може да го подтисне в себе си, а и може да мастурбира, нали? бъдете си заедно, след като ви е хубаво да сте заедно. А когато стане време за секс, си го правете колкото ви душа иска. това си е моя съвет.
П.С.Най-романтичните ми моменти до сега са били често платонични. А и не вярвам проблемът ти да забранява целувки, прегръдки, докосвания, нали?
А само да попитам междувременно всичко, което сподели досега...той има ли си друга приятелка, в смисъл гадже?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
не ми е ясно защо те интересува мнението на хората...гледайте си живота а другите остават на заден план
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Абсолютно съгласна!!! И ние с моят приятел имахме проблем и нямаше как да правим секс супер дълго време, но си останахме заедно.... Това не ни попречи, защото се обичаме много, а и си имахме интимни моменти... просто го нямаше проникването.... Издържахме! Щом се обичате бъдете заедно! Или той не може да издържи без секс толкова време? От една страна разбирам близките ви... 2-ма човека, които се обичат по този начин не могат да бъдат най-добри приятели. Приятелските чувства са различни.... Но пък, прави това, което на теб ти харесва, това, което те прави щастлива. Те би трябвало да те разберат, дори да е след известно време. Говори с тях и им кажи, че ще ти е приятно да можеш да споделяш повече с тях...Първоначално написано от krem4et0
"Забранява" целувки по устата, интимни докосвания и изобщо интимни отношения. Макар че нашите отношения са доста близки и лесно биха се сбъркали с интимни. Хората като гледат отстрани, си мислят че сме гаджета.Първоначално написано от krem4et0
Len4etyYyy, не, няма си ново гадже засега, а не си и търси.
Да не е дал някакъв обет за въздържание?......Просто опитвам с предположения?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не обръщай внимание на родителите си и приятелите си спрямо това какво говорят за него. Това е много хубаво, че сте най-добри фр много трудно тези, които са ьодели остават приятели, че камоли най- добри. Никой не може да ти забрани да бъдеш щастлива, след като не го разбират техен проблем, живота си е твой радвай му се![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
ако прочета още един пост , че няма да кажеш причината ,, направоо....![]()
![]()
![]()
виж ся никой от тука изобщо не може да разбере за ко иде реч??????
здрави сте,.,,, поддържате отношения все едно не сте късали,,но не може да правите секс ( и тва при положение, че сте здрави и т.н.) а и тука идва най - интересната част,,,след години ще можете,,,,, и пишеш, на всички че са любопитни и какво няма извинявай.,,тва си е цяла мистерия еее..
щаслтивката, благодаря за подкрепатаЗначи поне не е ненормално да се държат така. Бавно, но славно, ще им мине
estrella, ти си го правиш на мистерия. Проблемът, за който искам съвет няма нищо общо с това защо сме скъсали. Затова не мисля че е необходимо да го обяснявам във форума след като не съм казала дори на най-близките си хораЗабрави я тая причина и помисли върху ситуацията, пък ако ти дойде наум нещо ефективно, кажи ни
![]()