- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя спря да ми обръща толкова много внимание
sdasdasda
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
Спечели вниманието и !
Прати й това, което си написал, защото ако не и кажеш нищо, тя ще продължава така.
Madness is the gift, that has been given to me.
Точно,трябва да й кажеш какво те мъчи,защото сама няма да се сети.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Да!Но поселдния път в който написах нещо такова тя ми каза,че така като говоря съм е карал да се съмнява в чувствата си!!!И сега наистина ми дойде до гуша и аз наистина написах,какво имам да кажа и то не по нежен начин!!!Но не искам да я губя,не искам!!!!![]()
Първоначално написано от prob
Пиши в края : "Да не забравиш...ОБИЧАМ ТЕ!!!"
![]()
![]()
![]()
съгласнаПървоначално написано от otka4ena
.. или пък и се обади да излезете и като се видете си поговорете :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Написал съм и го няколко пъти!!!
Тогава какъв ти е проблема... ?
Не й го изпращай!Ако има нещо, което те мъчи, трябва да й го кажеш в очите!![]()
Първоначално написано от vilinanova
Хах. Поне така ще си сигурен, че ще разбере, че си искал да й кажеш нещо.
Пробелма е че знам,че ще я изгубя,знам!!!А от това толква ме боли,просто това момиче е моя живот,а ако тя си отиде,какво става..Сигорно ще ми кажете "има и други,не е единсвената" и т.н.Но няма да го преживея,наистина не знам на какво съм способен без нея.Не знам!!!Сигорно звуча като някой луд,но..........
Първоначално написано от vilinanova
Наизусти го и ходи да й го кажеш.
Не ми трябва да го наизустявам!Аз го чувствам и то си е "там" и наистина май е по-добре да и го кажа в очите!
Личи се, че имаш някакви чувства към нея!Дали тя те обича още?
Просто и кажи всичко, което каза на нас!Ако те обича ще те разбере
В това е проблема!Как да разбера?Тя ми казва,че е така и даже като говорим по телефона тя е тази,която при затварянето го казва първа!Но не ми го показва!Един път я питах и тя ми каза "не мислиш ли че аз ти го показвам,но прсто ти свикнал и вече не го забелязваш" не знамм!
Ами във всяка връзка си има приливи и отливи, може би е решила да се отдръпне, за да усмисли всичко!Между др на колко сте?
Въпроса е че тя преди умираше за мен!Не можеше без мен и аз бях щастлив от този факт.Но един ден не бяхме се виждали известно време и на нея и беше станало нещо.Вика "имам чувства към теб,но не знам дали искам да съм с теб",после като поговорихме всичко се оправи и вървеше добре,но в един момент тя спря по всякакъв начин да ми показва чувствата си!И не сме много големи аз съм на 17 а тя на 16 и знам,че ми е рано за такива чувства и на нея,но така се случи!
Оо, аз съм тръгнала съвети да ти давам, на 14 съм!Все пак мога да ти кажа, че щом така се отдръпва от теб, значи е време за разговор!Ако не говорите, може да я загубиш!
Ми след малко ще и звънна,но аз самия не знам как да почна темата!По простата причина,че тя мисли,че всичко е ок!Просто не знам,какво да направя!!Ще го измисля,дано е по-скоро,Благодаря за съветите!!!
Мъжки...не!
Нали знаеш какво значи очи в очи...
Упех!![]()
... Значи че няма да избяга от темата.. Не ви разбирам, що всички "пишете" като имате нещо за казване или се напивате като свине и звъните посред нощ.. Разговорите се водят лице в лице!Първоначално написано от Chess
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!