.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тя спря да ми обръща толкова много внимание

sdasdasda
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Мега фен
    Спечели вниманието и !

Прати й това, което си написал, защото ако не и кажеш нищо, тя ще продължава така.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Точно,трябва да й кажеш какво те мъчи,защото сама няма да се сети.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Да!Но поселдния път в който написах нещо такова тя ми каза,че така като говоря съм е карал да се съмнява в чувствата си!!!И сега наистина ми дойде до гуша и аз наистина написах,какво имам да кажа и то не по нежен начин!!!Но не искам да я губя,не искам!!!!

Цитирай Първоначално написано от prob
    Да!Но поселдния път в който написах нещо такова тя ми каза,че така като говоря съм е карал да се съмнява в чувствата си!!!И сега наистина ми дойде до гуша и аз наистина написах,какво имам да кажа и то не по нежен начин!!!Но не искам да я губя,не искам!!!!

Пиши в края : "Да не забравиш...ОБИЧАМ ТЕ!!!"

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Точно,трябва да й кажеш какво те мъчи,защото сама няма да се сети.
    съгласна .. или пък и се обади да излезете и като се видете си поговорете :P :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Написал съм и го няколко пъти!!!

Написал съм и то няколко пъти!!!

Тогава какъв ти е проблема... ?

Не й го изпращай!Ако има нещо, което те мъчи, трябва да й го кажеш в очите!

Цитирай Първоначално написано от vilinanova

Хах. Поне така ще си сигурен, че ще разбере, че си искал да й кажеш нещо.

Пробелма е че знам,че ще я изгубя,знам!!!А от това толква ме боли,просто това момиче е моя живот,а ако тя си отиде,какво става..Сигорно ще ми кажете "има и други,не е единсвената" и т.н.Но няма да го преживея,наистина не знам на какво съм способен без нея.Не знам!!!Сигорно звуча като някой луд,но..........

Цитирай Първоначално написано от vilinanova

Наизусти го и ходи да й го кажеш.

Не ми трябва да го наизустявам!Аз го чувствам и то си е "там" и наистина май е по-добре да и го кажа в очите!

Личи се, че имаш някакви чувства към нея!Дали тя те обича още?

Ясно... при първа възможност ще й го кажа.

Просто и кажи всичко, което каза на нас!Ако те обича ще те разбере

В това е проблема!Как да разбера?Тя ми казва,че е така и даже като говорим по телефона тя е тази,която при затварянето го казва първа!Но не ми го показва!Един път я питах и тя ми каза "не мислиш ли че аз ти го показвам,но прсто ти свикнал и вече не го забелязваш" не знамм!

Ами във всяка връзка си има приливи и отливи, може би е решила да се отдръпне, за да усмисли всичко!Между др на колко сте?

Въпроса е че тя преди умираше за мен!Не можеше без мен и аз бях щастлив от този факт.Но един ден не бяхме се виждали известно време и на нея и беше станало нещо.Вика "имам чувства към теб,но не знам дали искам да съм с теб",после като поговорихме всичко се оправи и вървеше добре,но в един момент тя спря по всякакъв начин да ми показва чувствата си!И не сме много големи аз съм на 17 а тя на 16 и знам,че ми е рано за такива чувства и на нея,но така се случи!

Оо, аз съм тръгнала съвети да ти давам, на 14 съм! Все пак мога да ти кажа, че щом така се отдръпва от теб, значи е време за разговор!Ако не говорите, може да я загубиш!

Ми след малко ще и звънна,но аз самия не знам как да почна темата!По простата причина,че тя мисли,че всичко е ок!Просто не знам,какво да направя!!Ще го измисля,дано е по-скоро,Благодаря за съветите!!!

Ми след малко ще и звънна,но аз самия не знам как да почна темата!По простата причина,че тя мисли,че всичко е ок!Просто не знам,какво да направя!!Ще го измисля,дано е по-скоро,Благодаря за съветите!!!

Мъжки...не!
    Нали знаеш какво значи очи в очи...

Упех!

Цитирай Първоначално написано от Chess

Мъжки...не!
    Нали знаеш какво значи очи в очи...
    ... Значи че няма да избяга от темата.. Не ви разбирам, що всички "пишете" като имате нещо за казване или се напивате като свине и звъните посред нощ.. Разговорите се водят лице в лице!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си