.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от prob
    Ми след малко ще и звънна,но аз самия не знам как да почна темата!По простата причина,че тя мисли,че всичко е ок!Просто не знам,какво да направя!!Ще го измисля,дано е по-скоро,Благодаря за съветите!!!

Мъжки...не!
    Нали знаеш какво значи очи в очи...
    ... Значи че няма да избяга от темата.. Не ви разбирам, що всички "пишете" като имате нещо за казване или се напивате като свине и звъните посред нощ.. Разговорите се водят лице в лице!

И аз да попитам... Кога разбра какво правят ВСИЧКИ момчета ?
    Madness is the gift, that has been given to me.

Преди да прочета за "очи в очи" направих грешката да напиша всичко на смс!!!Огромна грешка и сега съжалявам и съм 100%,че няма да се оправи нищо!!!!! После след като се усетих,каква грешка направих и се обадих и казах да не чете тия глупости!И тя каза,че не ги е прочела,но не и вярвам,защото го каза много ама много сърдито!!!Дано това,което и написах не доведе до края на нашата връзка!!!Защото ако е така ако не се хвърля от някаде та на!!!Тя преди ми каза,че всичко е наред и да не се филмирам,че не се траело вече!!!Ама виновен ли съм,че ме ровичкаше нещо и искам да го изясня?Пффф загубих яяяяяяя!!!!!!!!!!!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Ми след малко ще и звънна,но аз самия не знам как да почна темата!По простата причина,че тя мисли,че всичко е ок!Просто не знам,какво да направя!!Ще го измисля,дано е по-скоро,Благодаря за съветите!!!

Мъжки...не!
    Нали знаеш какво значи очи в очи...
    ... Значи че няма да избяга от темата.. Не ви разбирам, що всички "пишете" като имате нещо за казване или се напивате като свине и звъните посред нощ.. Разговорите се водят лице в лице!

И аз да попитам... Кога разбра какво правят ВСИЧКИ момчета ?
    И на двамата ни е ясно, че нямам предвид цялото мъжко население. При това и момичетата го правят тва с писането по скайп и смсите. И е невероятно Т Ъ П О.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Прати й това, което си написал, защото ако не и кажеш нищо, тя ще продължава така.
    +1

Ми значи разбрах се с мойта приятелка!!!Положително!!!Но разбрах що за егоист съм и че не заслужавам човек като нея!!!Не знам дали казах,но тя си има проблеми и то серизни!!!Просто така ме нахока,че чак ме заболя от това,че изобщо съм си помислил,че може да НЕ ме обича!!!Това още един път доказава,че повечето от нас само на думи сме силни!!!В смисал на много от темите съм казвал "мисли преди да направиш нещо",а аз самия не го правя!!!Просто с всеки ден почвам да се опознавам все повече и повече.И аз лично не оставам с добро впечатление себе си!Казаха ми,че една грешка не те определя като човек и че след това се учиш от грешките си!Да но точно тази наистина ще я помня за дълго,защото едвали не,не загубих любимия си човек заради мойте прищявки!!!Искам да кажа на всички,които прочетат написаното от мен,да се замислите и да не правите подобна грешка!Защото не винаги се стига до "Happy end" и наистина може да съжалявате!!!Успехи на всички,мерси за подкрепата и мненията!!!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Прати й това, което си написал, защото ако не и кажеш нищо, тя ще продължава така.

Za6to trqbva da i pra6ta vuprosnoto "ne6to",prosto sedni i pogovori s neq,,opi6i i kak se 4ystva6,no ne izpadai v melodramati4ni nastroeniq,v nikakuv slu4ai ne predizvikvai sujalenie ili prosqk,turse6t par4enca liubov!!!Ako i sled tozi razgovor tq ne promeni otno6enieto si,prosto prikliu4ete vruzkata,nqma smisul ne6tata da produljavat po tozi na4in!

Радвам се за вас!И благодаря ти за съвета!

Radvam se che vsichko veche e nared!A vie ot kolko vreme hodite?Sigurno e dosta...?

Град
    "градът на мечтите"
    кажи й какво те мъчи трябва да си споделяте и всеки да прави компромиси иначе не става говорете ако чакаш нещата може повече да се объркат
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

+1
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    кажи й какво те мъчи трябва да си споделяте и всеки да прави компромиси иначе не става говорете ако чакаш нещата може повече да се объркат
    +1
    NO COMMENT

Град
    в нас
    btw пич не се ядосвай, защото съм по-зле и от теб .
    на 18 години съм и правих всичко за моето момиче...
    юни месец ще го помня винаги ! това е най-гадния месец в живота ми !!!

не прави грешката , която аз направих 1 месец и се молих да разбере, че тя е грешната и не стана и накрая излязох за всичко аз виновен. така че невярвай на това което ти казва някой ден може и да се осъзнае!!!
    NO COMMENT

Re: Тя спря да ми обръща толкова много внимание

Здравейте!Имам нужда от помощ,защото не мога вече така!Значи имам си приятелка,която обичам невероятно много!!!Но последно време тя взе да не ми обръща внимание,по-малко се виждаме,не ми звъни все едно не и пука,изобщо някво кофти се получава и аз написах всичко,което ме мъчи,но не знам дали да го изпрата!!!Защото наистина си излях,какво имам да казвам,но ме е страх,че ще я загубя!!!Да подчертая,че тя преди ми показваше,че ме обича и то много.Смисал доказала ми е че ме обича,но всичко това по-отгоре не ме прави щаслив и само се мъча!!!Не искам да я губя,но не искам и това да продължава така!Според вас,какво да правя да си кажа ли каквото имам или да чакам да видя дали нещо се промени,защото аз не знам!!!Благодаря преварително!!!

т.7
    krem4et0

Предполагам, че вече не си й интересен...изгубила е интереса си към теб...да се надяваме че е моментно...ПРЕДЛАГАМ ТИ: ДА НАПРАВИШ НЕЩО КОЕТО ОТНОВО ДА СЪБУДИ ИНТЕРЕСА Й КЪМ ТЕБ (ако идеята ти харесва ще ти дам и предложения какво би могъл на направиш).

в момента в който пишеш тази тема се доста изнервен и аз бих ти препоръчала да изчакаш малко защото можеш да си спестиш някоя караница.а и щом ти е показжвала че те обича значи те боича друг е въпросъ колко време ще е така...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми