- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя спря да ми обръща толкова много внимание
Първоначално написано от Jus7__Me
И аз да попитам... Кога разбра какво правят ВСИЧКИ момчета ?
Madness is the gift, that has been given to me.
Преди да прочета за "очи в очи" направих грешката да напиша всичко на смс!!!Огромна грешка и сега съжалявам и съм 100%,че няма да се оправи нищо!!!!!После след като се усетих,каква грешка направих и се обадих и казах да не чете тия глупости!И тя каза,че не ги е прочела,но не и вярвам,защото го каза много ама много сърдито!!!Дано това,което и написах не доведе до края на нашата връзка!!!Защото ако е така ако не се хвърля от някаде та на!!!Тя преди ми каза,че всичко е наред и да не се филмирам,че не се траело вече!!!Ама виновен ли съм,че ме ровичкаше нещо и искам да го изясня?Пффф загубих яяяяяяя!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
И на двамата ни е ясно, че нямам предвид цялото мъжко население. При това и момичетата го правят тва с писането по скайп и смсите. И е невероятно Т Ъ П О.Първоначално написано от Chess
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1Първоначално написано от Chess
Ми значи разбрах се с мойта приятелка!!!Положително!!!Но разбрах що за егоист съм и че не заслужавам човек като нея!!!Не знам дали казах,но тя си има проблеми и то серизни!!!Просто така ме нахока,че чак ме заболя от това,че изобщо съм си помислил,че може да НЕ ме обича!!!Това още един път доказава,че повечето от нас само на думи сме силни!!!В смисал на много от темите съм казвал "мисли преди да направиш нещо",а аз самия не го правя!!!Просто с всеки ден почвам да се опознавам все повече и повече.И аз лично не оставам с добро впечатление себе си!Казаха ми,че една грешка не те определя като човек и че след това се учиш от грешките си!Да но точно тази наистина ще я помня за дълго,защото едвали не,не загубих любимия си човек заради мойте прищявки!!!Искам да кажа на всички,които прочетат написаното от мен,да се замислите и да не правите подобна грешка!Защото не винаги се стига до "Happy end" и наистина може да съжалявате!!!Успехи на всички,мерси за подкрепата и мненията!!!
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
Първоначално написано от Chess
Za6to trqbva da i pra6ta vuprosnoto "ne6to",prosto sedni i pogovori s neq,,opi6i i kak se 4ystva6,no ne izpadai v melodramati4ni nastroeniq,v nikakuv slu4ai ne predizvikvai sujalenie ili prosqk,turse6t par4enca liubov!!!Ako i sled tozi razgovor tq ne promeni otno6enieto si,prosto prikliu4ete vruzkata,nqma smisul ne6tata da produljavat po tozi na4in!
Радвам се за вас!И благодаря ти за съвета!![]()
Radvam se che vsichko veche e nared!A vie ot kolko vreme hodite?Sigurno e dosta...?![]()
кажи й какво те мъчи трябва да си споделяте и всеки да прави компромиси иначе не става говорете ако чакаш нещата може повече да се объркат
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от Chess
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
+1Първоначално написано от didi_baby
NO COMMENT
btw пич не се ядосвай, защото съм по-зле и от теб.
на 18 години съм и правих всичко за моето момиче...
юни месец ще го помня винаги ! това е най-гадния месец в живота ми !!!
не прави грешката , която аз направих 1 месец и се молих да разбере, че тя е грешната и не стана и накрая излязох за всичко аз виновен. така че невярвай на това което ти казва някой ден може и да се осъзнае!!!
NO COMMENT
Първоначално написано от prob
Предполагам, че вече не си й интересен...изгубила е интереса си към теб...да се надяваме че е моментно...ПРЕДЛАГАМ ТИ: ДА НАПРАВИШ НЕЩО КОЕТО ОТНОВО ДА СЪБУДИ ИНТЕРЕСА Й КЪМ ТЕБ (ако идеята ти харесва ще ти дам и предложения какво би могъл на направиш).![]()
![]()
![]()
в момента в който пишеш тази тема се доста изнервен и аз бих ти препоръчала да изчакаш малко защото можеш да си спестиш някоя караница.а и щом ти е показжвала че те обича значи те боича друг е въпросъ колко време ще е така...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?