- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Развитие на връзката с по-голям от мен
e sega kakvo da pravq? zapoznah se s edin maj dosta po golqm ot men i se rabirame 4udesno i toi sled 4 meseca tarpenie kaza 4e iska razvitie samo tove ne mu e dostata4no.s vseki den ne6tata se zadalbavat mejdu nas, a men me spira fakta 4e e golqm i roditelite mi sa6to nqma da sa o4arovani,no ako sega si tragna mislq,4e 6te mi lipsva![]()
fakta 4e neznam kade 6te mu izleze kraq me kara da se strahuvam neiskam naraneni i zatova zabavqm ne6tata no ne moje taka...
т.7
krem4et0
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Няма да ти липсва,трябва да сте горе-долу на еднаква възраст..
Междодругото,колко вие разликата за да ти кажа ?
М вие всичките(надявам се да има исключения) харесвате по-големите(макар че,някои са с ъкъл на по малки)а да не говорим че някои са дебели,едновежди и т.н.
Тва твойто се казва временно увлечение...
Кфо те бърка родителите ти? Ти си пълнолетна и така ако се обичате давайте нататъка....ако не всеки по пътя...кфо те интересува другото...
Ами да кажи колко ви е разликата.На колко си ти и наколко е той ?
На колко сте?
az sam na 19 a toi na 30
Първоначално написано от zizita_88
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
За тебе това проблем ли е? Лично за теб. Пречи ли ти?Първоначално написано от zizita_88
Хмм, бая голяма разлика!И е нормално да очаква нещо повече, въпроса е ти готова ли си?
Тоя "чичко" е със 11 години повече житейски опит от теб...
Madness is the gift, that has been given to me.
Вярно, че са 11 години!Вие кво правите като излизате бе...
What the f*ck?!?!Първоначално написано от zizita_88
по-добре си намерете някого на вашите години
![]()
Go fix yourself !
oleleee porednata pikla [izvinqvam se] i poredniq 4i4ko o4akvasht SAMO sex ot edno momi4e...ottegli se, ne e osobeno dobre za teb da si s tolkova po golqm na tazi vazrast ako beshe pone na 25, ok, np ama taka samo she te nae... i she si zamine ;]
ednovejdi...Първоначално написано от ss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
ми кво ти пречи бе сладка действай недей да забавяш повече живей както на теб ти харесва а родителите ти нямат кво да ти кажат решението е твое
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Абе ще се оправят нещата
![]()
FUCK OFF
abe 4i4ko ama az sam 4uvala 4e za lubovta nqma granici i da vi kaja ne e samo za ediniq sex opredeleno tova mi go e dokazal da ne vi kazvam kak![]()
Според мен той вече си е на възраст и иска семейство,а ти на 19 има още доста да поживееш ...
Just haters make me famous! εĭз
Ти ограничена ли си или да? Кфо като са 11 години и 2мата са пълнолетни и 2мата са вече оформени личности мислят като възрастни а не са тъпи лапета като тебе и гаджетата ти....а до авторката ако тебе това не те спира давай напред ваще не вярвам да те спрат да си с човека които искаш...пък и вече си пълнолетна може да се орпавиш и без тях...не че е желателно ама...Първоначално написано от vilinanova
Аааа,няма да стане нищооооПървоначално написано от zizita_88
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Вие сте изперкали напълно.Какво по дяволите търсиш при 30 годишен.Намери си някой на твоята възраст със сходни интереси...
moga da ti kaja 4e sam napalno razo4arovana ot naborite si imala sam takava vrazka i samo si zagubih vermeto i nervite nai vajnoto e 4e ni6to ne nay4ih izumih se kogato razbrah 4e moga da nay4a tolkova ne6ta ot po golqm 4ovek i kato ima6 predvid 4e moje da mi osiguri sigurnostta koqto vsqka jena iSKA...
Ако действително искаш да си с него-бъди,тогава родителите ти няма да те разубеждават и да ти се бъркат в живота,но някой преди мене спомена,че той може да иска семейство,деца..готова ли си на 19-20 да му ги дадеш?Ако да-успех
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ае мацка...ние тука само акъли ти даваме.Като ти харесва да бъдеш с него-бъди!Да не ти пука за хорското мнениеПървоначално написано от zizita_88
![]()
Go fix yourself !