.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: prosto chat

malko momi4e^91
    Guest

prosto chat

zdr!zna4i moq problem moje da e malko stranen.ima edno mom4e ot irc 4atame si blizo godina i povina vse si govorim kolko se obi4am i raznio takiva no lqtoto ne 4atame...i postoqnno go sanuvam za nego me4taq awe luda rabota ...ama ne moga da spra da mislq za nego.ne sme se vijdali no i tva 6te stane az mu imam pic ne e osobeno....ama mn mi xaresva po sar4ice.4yvame se po gsm i sms.ta vaprosa mi e:vazmojno li e da go obi4am tolkova mnogo?moje da vi stori sku4no ...pls kajete mi .4akam otgovorite vi

Супер фен
    1ва точка от правилника!!!
    Moderated by aBeP4eTo
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Re: prosto chat

Цитирай Първоначално написано от malko momi4e^91
    zdr!zna4i moq problem moje da e malko stranen.ima edno mom4e ot irc 4atame si blizo godina i povina vse si govorim kolko se obi4am i raznio takiva no lqtoto ne 4atame...i postoqnno go sanuvam za nego me4taq awe luda rabota ...ama ne moga da spra da mislq za nego.ne sme se vijdali no i tva 6te stane az mu imam pic ne e osobeno....ama mn mi xaresva po sar4ice.4yvame se po gsm i sms.ta vaprosa mi e:vazmojno li e da go obi4am tolkova mnogo?moje da vi stori sku4no ...pls kajete mi .4akam otgovorite vi
    mi da !no .....ni6to......
    Немам Подпис...

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Ami znam li,az ne sam go izpitvala,i ne moga da kaja!AMa mislq 4e moje,osbeno ako e nqkoi qk na snimkata!Ama to ne se gleda mn van6nostta 6toto nai du6ata...ala-bala..awe nz,v 4ata ima mnogo izmami,snimki,koito ne sa na pritejatelq im,i nqkvi eri takia,a ako si go opoznala,moje-6to da ne

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

ЛИЛИ
    Guest

.......

Znam kakvo ti e. az sa6to sam imala takiva prejivqvaniq i moga da ti kaja,4e mina dosta vreme ot togava i az o6te mislq za nego. kolkoto i absurdno da zvu4i za nqkoi hora. az sam go prejivqla i mislq,4e e vazmojno da sre6ne6 istinskata si lubov v 4ata.

Град
    NA SEDMOTO NEBE:))
    Napalno e vazmojno da go obi4a6 istinski.Vse pak se poznavam sas sega6niq si priqtel to4no ot irc Taka kato gledam simptomite govorqt, 4e naistina si hlatnalaZa6to ne se sre6tnete moje pak da se polu4i ne6to naistina krasivoKASMET
    You are the flame in my heart
    You light my way in the dark
    You are the ultimate star
    You lift me from up above
    Your unconditional love
    Takes me to paradise

...

ami spored men ne e stranno. 6tom si 4atite ot godina zna4i znaete dosta ne6ta za sebe si. Dori moje bi go poznava6 po-dobre otkolkoto ako bqhte izlizali za su6toto vreme. Napulno vuzmojno e i da si se vlubila v nego. Nqma da si purvata, nito poslednata, koqto se e vlubila sled edna godina i polovna 4atene s 4ovek, koito i haresva, dopada i tn.

Mqt suvet e da se vidite, do poizlizate zaedno, kafence, razhodka v parka i tn. i ako si dopadnete i taka... mi pojelavam vi dulga i uspe6na vruzka... Pi6i za rezultata ako iska6.

Uspeh

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    dam.. napalno vazmojno e qvno ne si vidqla moita tema ?! 6tot i az sam v sa6tata situaciq..adski mng obi4am edno mom4e.(mislq 4e nqma smisal pak da pi6a edni i sa6ti ne6ta sled kato ima6e takava tema) DA VAZMOJNO E DA GO OBI4A6

Не ми се е случвало, но според мен не можеш да обичаш човек, който не си видяла на живо Не е ли наивно да мислиш, че го обичаш, може да го чувстваш близък просто....Объркана работа, най-добре ти сама открий дали го обичаш :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    NEDEI-PREJIVQVALA SYM GO I E MNOGO GADNO.....BESHE SAMO ZARADI EDNOTO EBANe-LIUBOV V CHATA NE SYSHTESTVUVA IZBIITE SI GO OT GLAVATA-NITO GO ZNAESH KYV E NI NISHTO....I MEN ME ZABALAMOSVASHE S SMSi I MILI RAZGOVORI AMA DO TAM BESHE....SKYSAH GO SHTOT GO VIDQH KYV E....BILI MI KAZALA NICKa MU NA TOQ DA VIDA DA NE E ONIQ TYPAK

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    sled tezi razli4ni mnenq se 4udq kakvo da napi6a i az ....ami neznam dalmi oje da se nare4e lubov no oje bi e niakva silna trapka koqto isli6 4e e lubov..no vsa6tnost naistina ne bi mogla da obi4a6 4ovek koito ne si vijdala.....niakoga biah v sa6tata situaciq no ne go osaznavah dostata4no...smqtah go za igra...a tazi igra se prevarna v ne6to seriozno sled kato se vidiahme naistina prerasna v lubov.....i na vas vi go pojelavam da imate super qka vrazka i da si dopadnete i real!uspeh

off..kak mi se iska da kaja 4e ne moja ... ama ne e taka estestveno 4e moje ... nali i az sam v sashtata situaciq...samo 4e nie si 4atim ve4e 9 meseca...i nz kakvo stava nz i kak...ama az mai naistina si go obi4kam mnogo i to... ta tva e
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Супер фен

:)

nem tva e prosto privurzvane :P

Град
    Selo Sofiq

Re: prosto chat

Цитирай Първоначално написано от malko momi4e^91
    Macka chata ne si e rabota ... probvai s nqkoi dr
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Град
    при мама
    темата е от 2005 година
    ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове