- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отиде си Дими от "Сленг"
Източник : http://news.bgМузикантът от група "Сленг" Димитър Екимов-Дими е загинал при катастрофа на автомагистрала "Хемус", съобщи БНР.
Инцидентът е станал около 11 часа днес в платното в района на седмия километър от магистралата, в посоката към Ботевград.
Дими е карал мотоциклет "Сузуки" с висока скорост По първоначални данни, той се е ударил в мантинелата, след което е излетял от платното. При падането е загинал на място.
Много тъжно! Да почива в мир..
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Абе , моля ти се . Като ти е писано да умреш , може и саксия да ти падне на главата.
Хиляди мотористи има в България.
Ми дай и коли да не караме... и колела , че може да се хвърлим в някое дере.
Ето това е изхода от високите скорости и гъзарията на пистовите мотори. И аз карам, но крос и почти избягвам да се движа по асфалта. Лека му пръст на човека и много жалко, защото е бил колега независимо какъв мотор е карал.![]()
THUG
CORE
4
LIFE
От къде да знам дали е бил или не.Първоначално написано от ATAKABG
И мисля за ненужно да обеснявам , че не ти се моля , а такава е приказката. Не ми излизай и ти с приказките "да не го е правил".
Той ако искаше да умре , щеше да го направи по хиляди други начини.
Така се е случило , не го е предизвикал.
Не е първия който кара с такава скорост , нито последния.
Вместо да злорадстваш (да, злорадстваш) можеше спокойно да отминеш темата ....
Дам..Първоначално написано от Your Nightmare
При други обстоятелсва разбирам да се жалвате и т.н., ама да караш като невидял и после "горкият човечец, ала-бала.." нема нужда. Добре, че поне със себе си не е помъкнал и някой невинен. Не говоря само за него, а за всички, които шофират все едно са на рали, и завършват така.Знам, че звучи гадно, но е факт.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мн жалко...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И все пак е човек,така че при каквито и обстоятелства да е умрял е гадно....Първоначално написано от пор
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Много жалко за човека, RIP. Това, че ако му е било писано, значи е щяло да стане не е така- едно е да ти падне саксия на главата, друго е да стане такова нещо заради собствената ти безотговорност.
Жaлко за човека(ако трябва да съм честна нямам представа кой е)...
Ама АтакаБг и пор са прави. Не може ти да се качваш и да караш като обезумял без да помислиш, че можеш фатално да нараниш себе си или някой невинен.По цял ден вървя и псувам по улиците разни "разумни" шофьори...
Жалко за човека, възхищавах му се![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Беше сладур...не слушам такова ама надали има човек,на когото родителите нон-стоп да слушат бг радио(визирам себе си) и да не го е чул.Страшен глас...
Много чаровен беше.
Почивай в мир, Дими!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Престанете.
Поел е риск - да,
Но кой от нас не поема.
Пресичайки улицата , когато светофара е червен - сме безотговорни ; когато се бием с някого - пак поемаме риск ( за живота си) , когато , дори на прав път увеличим малко скоростта - сме безотговорни (почти всеки го прави , айде) , когато пием или пушим е абсолютно същото....
Не съдете!
Така е ! Майка ми много го харесваше ...Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Трябва да си рядко тъп, за да караш с висока скорост, когато много добре знаеш какво се случва по пътищата. Щом става въпрос за серизоно неща, рискове не се поемат.. ама нали всеки си мисли, че няма точно на него да му се случи.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ооооо , карат , карат![]()
Не съм им много запозната с музиката,но момчето съм го виждала,симпатичен беше.ранната смърт не я пожелавам на никой...
нека почива в мир![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
По принцип не съм го харесвал кой знае колко много или често съм слушал каквото и да е , но е гадно нека почива в мир!Това доказва само едно ,че никой не е застрахован от смъртта било то човек от хай лайфа!
Лека му пръст!