.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Типичното "Обичам го, а той мене не"

Има едно момче, по което много хлътнах по негова вина. Излизали сме държа се много мило и беше страхотно, но .... след това нещата започнаха да се изменят. Той казва един път колко много ме обича и че бил излязъл от утях само заради мен и точно на следващия ден се прави, че не ме познава...
    Блокирвал ме е по Скайп точно 2 пъти. Писал ми е колко мн ме обича, писал ми е и обиди и на следващия ден се е оправдавал за всичко с това, че е бил "пиян". От скоро сме случайно в една компания излизаме, събира ме се и с него сме страшно добри приятели, но само това. Въпреки всичко си мисля, че той не е безразличен, а и аз все оше не съм, но съм говорила с него и никой нищо не си признава... Аз съм инат и няма да съм първата, която ще каже "Много те харесвам" или "Обичам те", защото съм сигурна че аз ще съм наранената.
    И най-лошото е, че знам че трябва да си го избия от главата, но как да стане като всичките ми приятели са в тази компания и няма да ги зарежа само заради него.
    ПП: И двамата сме на 16, ако има значение
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Първо не го обичаш,а си хлътнала по него,както каза!И какво да ти кажа според мен,колко и да го харесваш едно момиче уважаващо себе си не би осатваило да се държат към него така!!!Пък и колко и да е хубав,това с пиенето не много хубаво,защото както ти говори грубо като е пиян,така може и да ти посеген!Не мога да говоря без да го познавам,но това е мойта гледана точка!Упех и дано вземеш правилното тешение!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

нз аз попринцип чакам мен да харесат и тогава дали ще се получи нещо.Никога не се бутам на някой.

Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    заеби го мацка....тва е поредното мъжко леке,което не знае какво то4но иска...сиг е и некой пиклио
    И аз така си мисля ... Първото,което е,защо не си пазиш достойнството поне малко?Не може той да те обижда,а ти още да го харесваш На един такъв,каквито и обяснения да ми дава,бих му била шута още на втория ден
    Just haters make me famous! εĭз

Какви са тези объркани историй.Един ден те харесва, друг ден те обижда... Просто говорете.

Това е просто увлечение, а и момчето явно не си заслужава. Сигурна съм, че скоро няма да му обръщаш внимание.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

наистина признавам, че е поредния който не знае какво искам, знам и че не се заслужава и го осъзнавам много добре, ама си го харесвам и това е ...
    А пак при мен не е поредното увлечение, просто как да ви обесня аз си знам колко трудно си харесвам някой. Сега съм на 16, а той е третото момче по което хлътвам толкова много, всички останали за били за седмица, две, а той вече 2-3 месеца
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    "градът на мечтите"
    не се занимавай с него щом се държи така...няма смисъл щото по този начин пак те наранява
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Наистина трябва да си запазиш достоинство защото не мойе тои да те нагрубява а ти след това да идеш и да му каjеш че го обичаш той така ще започне да се въсползва от това и да те разиграва

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    заеби го мацка....тва е поредното мъжко леке,което не знае какво то4но иска...сиг е и некой пиклио
    И аз така си мисля ... Първото,което е,защо не си пазиш достойнството поне малко?Не може той да те обижда,а ти още да го харесваш На един такъв,каквито и обяснения да ми дава,бих му била шута още на втория ден
    Напълно,напълно!! +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    наистина признавам, че е поредния който не знае какво искам, знам и че не се заслужава и го осъзнавам много добре, ама си го харесвам и това е ...
    А пак при мен не е поредното увлечение, просто как да ви обесня аз си знам колко трудно си харесвам някой. Сега съм на 16, а той е третото момче по което хлътвам толкова много, всички останали за били за седмица, две, а той вече 2-3 месеца
    Виж сега как стоят нещата.Обичайте се,харесвайте се и т.н.НО (поне аз не си го бих даже и помислил да го права) да кажа на любим човек такова нещо колкото и да съм пиян . Изяснете се,ако много го обичаш,ако ли не бий му шута.И аз съм на 16 не се безпокой.Какви ли неща не съм преживял (знам,че звучи мн смешно,но за мен е така) та заради някое си момиче да търча и да се разправам.Аз искам и двамата да имаме равнопоставеност в нашата връзка.Това е от мен.Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

ako nebe6e go napisala predi tfa po s16tiq na4in 6tqx da go kaja ;]]

Град
    in youR dReams (mm)
    Не си заслужава
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

ти сама го каза... трябва да си го извиеш.... а твоите приятелки не виждат ли той какви работи ти е правил... как те е обиждал и т.н. толкова ли голяма желание имат той да е до тях? не е гаранция той да направи тия глупости и с приятелките ти... особено когато той е пиян....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

+1
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от rokity
    Наистина трябва да си запазиш достоинство защото не мойе тои да те нагрубява а ти след това да идеш и да му каjеш че го обичаш той така ще започне да се въсползва от това и да те разиграва
    +1 така си е
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Според мен само си играе с теб...Много момчета правят така!Не се заблуждавай и не се залъгвай излишно!

Задръж се още малко с него, но ако направи още някоя грешка - зарежи го! Не може винаги да го търпиш.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Ам аз никъде не съм писала, че ходя с него, за да го зарязвам....
    А относно мнението за мойте приятелки.. в компанията сме само 2 момичета, а едното работи и не е винаги с нас, а пък аз се водя само с момчетата и те са приятели както с мен, така и с него. И само 1 или 2 момчета са наясно какво е ставало между нас, другите дори не знаят от колко време се знаем и т.н.

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@

+1
    + 88646125378495
    и кога ше праим оргия?
    демн ю тейтърс.

на 16 а
    айде ти добре ама тоя е недорасъл нещо не мисля че трябва се занимаваш с такива...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от prob
    Първо не го обичаш,а си хлътнала по него,както каза!И какво да ти кажа според мен,колко и да го харесваш едно момиче уважаващо себе си не би осатваило да се държат към него така!!!Пък и колко и да е хубав,това с пиенето не много хубаво,защото както ти говори грубо като е пиян,така може и да ти посеген!Не мога да говоря без да го познавам,но това е мойта гледана точка!Упех и дано вземеш правилното тешение!
    +1
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си