.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво бихте направили момчета

Когато сте на първа среща с едно момиче къде я водите.Ако е на кафе- държите ли вие да черпите.Какво бихте направили ако тя си извади парите как бихте реагирали - би ви станало неловко/ще настоите да платите/ще си разделите сметката/ще я оставите ако настоява тя да ви почерпи.Бихте ли си позволили на първа среща да я държите за ръка/прегърнете/целунете.
    Очаквам отговори

Град
    Студентски град!

Re: Какво бихте направили момчета

Цитирай Първоначално написано от шаляляля
    Когато сте на първа среща с едно момиче къде я водите.Ако е на кафе- държите ли вие да черпите.Какво бихте направили ако тя си извади парите как бихте реагирали - би ви станало неловко/ще настоите да платите/ще си разделите сметката/ще я оставите ако настоява тя да ви почерпи.Бихте ли си позволили на първа среща да я държите за ръка/прегърнете/целунете.
    Очаквам отговори
    По принцип аз съм плащал винаги...но все пак ако направи неква сметка дето е...и да бих направил и др работи...а ти какво целиш с тази тема?

Град
    Видин
    Първо отиваме на кафето с билярда до нас..много съм добър
    Аз черпя винаги, ако иска тя да черпи..няма да и дам но ще ми направи добро впечатление..
    На първа среща, прегръдки, ебавки, ако пък се получи и нещо друго, що пък не ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от ss
    Очаквам отговори
    По принцип аз съм плащал винаги...но все пак ако направи неква сметка дето е...и да бих направил и др работи...а ти какво целиш с тази тема?
    събирам мнения

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ам аз не съм мом4е ама да си изкажа мнението
    винаги като съм на 1ва среща с някой в на4алото и в края има по една прегръдка .. целувки рядко .но все пак

аа до сметките .. до сега само 2 пъти са ме 4ерпили интересно наистина др-те пъти делим
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Kакто дойде плащал съм мн пъти ама според зависи...както дойде пък за останалите работи да бих но пак зависи от нея тооо това дето го питаш зависи от 2мата не само от момчето...иначе мен не ме бърка

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    На мнение съм че който е поканил другия на кафе той трябва да черпи (това съм аз ),но ако тръгне да вади пари я бия през ръцете и й казвам "Стига глупости сеа ".При мене винаги всичко е ставало на първата среща
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Очаквам отговори
    Зависи от хората.Нямам нищо против например,ако ме почерпи момиче за добрия си успех в училище.Няма нищо лошо.Еми може в началото или в края на срещата.На мен края ми е оставал по-добри впечатления.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си