- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще направите за себе си през лятото?
Първоначално написано от fall_out_girl
ако ти,ще раждаш
да ти е живо и здраво
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ще спортуваме, ще поддържаме фигурата.
Ще се разходя към някой друг град, искам да отида на много нови места.![]()
Единственото свързано със спорт в моя живот ще е сутрешното ни бягане с най-добрата ми приятелка,щматкането по улиците,кисненето в морето,ходенете на пикници,зоната и на концертите(ала сървайвър)
Ще си преговарям немския и ще я прочета тая книжка дето я имаме...
Ще пообиколя малко Европа(екскурзията от даскало + почивката с наще)
Имам амбицииката да сваля и още някое килце,ама мн мн не ме бърка,а и се съмнявам това да стане
ЩЕ си пробия още дупки на ухото...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз ще играя баскетбол най-вече, не че съм голям фен на спортуването, но пък за сметка на това помага... също така вместо да чета книгите за даскало мисля да науча PHP (когато ходя на училище не ми остава време). И като цяло май това ще е... не се очертава някакво много забавно лято, но за сметка на това няма да го пропилея за глупости (според мен).
ще се стегна малко-повече спорт,че имам ннужда...иначее ще работя,ще си помогна с една курсова,която е за октомвре от сега,че после като се знам ще ме мързи..и най-важното...ще се забавлявам..това е най-доброто,което мога да направя за себе си особено през лятотоПървоначално написано от BeBsItO
![]()
6a dvija napred nazad s frendovete i si praa kupon izpitite minaxa ve4e taka 4e JIVOT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Im hot you are not!
ще ядем мнооооооооооооого мелби![]()
![]()
![]()
ще ходя на кандидат-студенстки изпити...ще си троша нервите докато излязат резултатите...после или ще си троша главата, или ще се строша от кеф /дано е второто/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мммм аз започвам да спортувам-ще тренирам плуване! Тъй като ще съм в ново даскало(може би) ще взема да преговарям лятото! И последно ,но не на последно място, ще почна да уча френски.Много ме влече тоз език!Искам да го науча и започвам самичка да се мъча над речниците! Пожелайте късмет!![]()
When I`m bad,I`m better!
Евентуално ,най-късно другата седмица да почна работа!Да чета книги ,даже в най-скоро време трябва да се хвана да чета ,,Пълна психодиагностика на човека'' и още 2 книги от сорта на психологията!
Да си направя tatoo на гърба ,на един вълк (любимото ми животно е ) и това!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ще събирам орехи, шишарки .. ще права компоти и така .. а да тряа и да си изпера пердетата .. ще видим има време![]()
no doubt-don't speak
Aз реших само на дискотека да ходя тия 3 седмици,кеф ми е яко и...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
аз от 3 дни карам само на зеленчуци....не ,че ми е толкова заради отслабването..просто ми е мн лекичко...не ми е гузно
Чувствам се супер
Прочетох вече 2 книги ..доста солидни....и така
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ше ходя на море![]()
![]()
ще си довърша проекта , който започнах с един мой приятел.
Ще си възпитам новото кучеЩе се запиша на курс по някакъв език...(без англ и немски), ще излизам с приятели и ще ходя на плаж
Ще прекарам и време с нашите...И ще размишлявам какво ще правя с живота ми след 12 клас...(предстои ми)
Аз ще наблегна на батковците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А след това диско и плаж и ... пак батковци
![]()
![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
Какво ще направя за себе сиМи вече съм готова със списака от книги,които реших,че трябва да прочета
Ще си дам пълна почивка и релакс,ще отида на море с родителите ми,защото това сигурно ще ни е последното море заедно,по-нататък с приятели
Ще ида на балкан и 100% 10 дена почивка на село,да погледам малко високопланински джентълмени
![]()
![]()
Мисля,да се погрижа доста за външния си вид и стил на обличане,след което ще се пречистя напълно,ще си направя равносметка за истинските приятели и кои са те,след което ще дойде есента,ще отида в новото си училище и ще започна на чисто!!По-обогатена душевно-вътрешно,а от книгите и умствено!!!Казах си,че е време да порастна и да разбера истинската страна на живота,а не да живея в сладката заблуда,след която удара ще е по-голям.А и не на последно място,мисля пак да се отдам на приятеля си изцяло,ще патувам общо взето,той е от Пловдив,но за сметка на това обичам е меко изказване за чувствата ми към града
РЕЛАКС (И МИКА
)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
плажжж.... барове капанибири масета
наркотици ХАХАХАХахаа цяло лятоооооо
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Аз мислех за някаква работа..нещо дребно де, защото понякога ми се струва, че искам повече, отколкото могат да ми дадат нашите.![]()
Някой има ли предложения?
What you give is what you get!
Ще чета книги, ще ходя на плаж, ще прекарам повече време със сестра ми, малко дискотеки (доколкото позволява търпението на баща ми) и някъде в тия планове се намира и едно момче...
![]()
Хммм...трябва да отслабнаСъщевременно ще се постарая да ми влезе нещо и в мозъка
..ще излизам с приятели навън,плажове,дискотеки...
иии гаджета де
![]()