- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще направите за себе си през лятото?
Тфа лято мноЛ работа.Значи пререшавам си учебниците по математика, чета компаси по български, чета книги и ми предстои курс по английски.Общо взето работя по въпроса с кандидатстването![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
- да завърша успешно шофьорския курс
- да си почина
- да си направя равносметка за приятели/познати
- да изкарам някой лев за морето
- да се готвя за двете матури
Ami az glavno si rabotq sega prez lqtoto i sled tova se otdavam na lubovta... :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
РеЛаКс :P![]()
![]()
![]()
![]()
И НяКъДе Там ЛюБов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм аз всичко възможно ще направя за мене си
![]()
поне за пръв път да си изкарам едно якооо лятооо
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Продавай сладолед на моретоПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Решил съм се на спорт и забавление да го ударя.
-На море
-Всяка седмица от Драгалевци до черни връх,пеша![]()
-Излизане с приятели
И приемат ли ме в френската смятам да науча някоя думичка на френски. Иначе отида ли в испанска или англииска,там нямам много проблеми![]()
skoro imam rojden den i smqtam da kuponqsam a i ima kakvo da se pravi prez lqtoto smqtam da si pojiveq za6toto sega bqh 7klas i mi se vze toka ,taka 4e ......... sym az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trqbva malko0o0o da se pogrija za tqloto si ve4e e istyrkano ama ..... imam nujda naistina
nqkoe dr gadje nqma da mi se otrazi zle .
Хмм...Първоначално написано от radiii
За последното съм съгласна
![]()
Нищо![]()
az shte ba4kam i shte u4a po literaturta 4e ima matuira ujas
ще спортувам, УЧА и пътувам
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз попринцип най-много харесвам лятото, защото съм родена тогава и имам много свободно време през ваканцията .Смятам да прява всичко което ми хрумне![]()
пълен релакс и фън
. Ако си намеря работа за Август ще работя малко
![]()
На работа - в никакъв случай, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА!!!!!!!!! Лятото е време за почивка, хехе. Иначе ... отслабването си идва от самосебе си - много обичам плодове и ляото имам възможност да си похапвам не толкова калорични неща и така. Понякога излизам да карам колело. Като за цел на това лято си поставих да увелича знанията си за римската империя, колкото и странно да ви звучи, хаха. Чета си някакви неща от интернет, някакви книжки и така. Яко ми е, чувствам се пълноценна така![]()
Memento moriendum esse!
Ще си почина,ще вляза във форма,защото тази година нямах много време,ще чета книги,ще бъда по-постоянна и откакто почнах да се грижа за себе си се чувсвтам прекрасно....
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Трябва да прочета някоя друга книга,гледам повече върху мене и както каза предния потребител преди мене се чуствам прекрасно.![]()
ще ги почина,че правя всичко което поискам,ще попрочета книжките за лятото и ще се подготвя психически за мн работа през следващата учебна година!![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Ще си почина от всичко и от всички!Иска ми се да избягам някъде далече от София за 2-3 дена,но сигурно няма да станеИначе ще чета,ще уча английски за toefl,че трябва да го взема на всяка цена и италиански ще понауча,а сигурно и още някой език~японския от доста времем съм си го набелязала...още ще поспортувам малко~малко плуване и танци~ Другото важно,което съм планирала да направя е задължително да избера университет и какво ще уча...и май нещо такова ще ми бъде лятото...ох а так ми се ходеше на море
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
mislq da relax-iram,da se zabavlqvam i da nay4a dymite po angliiski,koito ne sum y4ila![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
То вече е в разгара си. Досега си почивах във Варна, сега ще замина на почивка някъде, после ще отиде на село да тренирам и ще дойде време за даскало. Писна ми тука, иска ми се да изчезна за 2-3 седмици, да не мисля за нищо - да се наспа, да мога да правя, каквото си искам.