.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Тфа лято мноЛ работа.Значи пререшавам си учебниците по математика, чета компаси по български, чета книги и ми предстои курс по английски.Общо взето работя по въпроса с кандидатстването
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен
    Град
    София
    - да завърша успешно шофьорския курс
    - да си почина
    - да си направя равносметка за приятели/познати
    - да изкарам някой лев за морето
    - да се готвя за двете матури

Ami az glavno si rabotq sega prez lqtoto i sled tova se otdavam na lubovta... :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

РеЛаКс :P И НяКъДе Там ЛюБов

Ммм аз всичко възможно ще направя за мене си поне за пръв път да си изкарам едно якооо лятооо
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Аз мислех за някаква работа..нещо дребно де, защото понякога ми се струва, че искам повече, отколкото могат да ми дадат нашите.

Някой има ли предложения?
    Продавай сладолед на морето
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

Град
    Антарктида :)
    Решил съм се на спорт и забавление да го ударя.
    -На море
    -Всяка седмица от Драгалевци до черни връх,пеша
    -Излизане с приятели
    И приемат ли ме в френската смятам да науча някоя думичка на френски. Иначе отида ли в испанска или англииска,там нямам много проблеми

Град
    Varna
    skoro imam rojden den i smqtam da kuponqsam a i ima kakvo da se pravi prez lqtoto smqtam da si pojiveq za6toto sega bqh 7klas i mi se vze toka ,taka 4e ......... sym az trqbva malko0o0o da se pogrija za tqloto si ve4e e istyrkano ama ..... imam nujda naistina nqkoe dr gadje nqma da mi se otrazi zle .

Цитирай Първоначално написано от radiii
    skoro imam rojden den i smqtam da kuponqsam a i ima kakvo da se pravi prez lqtoto smqtam da si pojiveq za6toto sega bqh 7klas i mi se vze toka ,taka 4e ......... sym az trqbva malko0o0o da se pogrija za tqloto si ve4e e istyrkano ama ..... imam nujda naistina nqkoe dr gadje nqma da mi se otrazi zle .
    Хмм... За последното съм съгласна

az shte ba4kam i shte u4a po literaturta 4e ima matuira ujas

ще спортувам, УЧА и пътувам
    Голям размер на картинката! /machoka/

Аз попринцип най-много харесвам лятото, защото съм родена тогава и имам много свободно време през ваканцията .Смятам да прява всичко което ми хрумне пълен релакс и фън . Ако си намеря работа за Август ще работя малко

На работа - в никакъв случай, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА!!!!!!!!! Лятото е време за почивка, хехе. Иначе ... отслабването си идва от самосебе си - много обичам плодове и ляото имам възможност да си похапвам не толкова калорични неща и така. Понякога излизам да карам колело. Като за цел на това лято си поставих да увелича знанията си за римската империя, колкото и странно да ви звучи, хаха. Чета си някакви неща от интернет, някакви книжки и така. Яко ми е, чувствам се пълноценна така
    Memento moriendum esse!

Ще си почина,ще вляза във форма,защото тази година нямах много време,ще чета книги,ще бъда по-постоянна и откакто почнах да се грижа за себе си се чувсвтам прекрасно....
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Трябва да прочета някоя друга книга,гледам повече върху мене и както каза предния потребител преди мене се чуствам прекрасно.

ще ги почина,че правя всичко което поискам,ще попрочета книжките за лятото и ще се подготвя психически за мн работа през следващата учебна година!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Ще си почина от всичко и от всички!Иска ми се да избягам някъде далече от София за 2-3 дена,но сигурно няма да стане Иначе ще чета,ще уча английски за toefl,че трябва да го взема на всяка цена и италиански ще понауча,а сигурно и още някой език~японския от доста времем съм си го набелязала...още ще поспортувам малко~малко плуване и танци~ Другото важно,което съм планирала да направя е задължително да избера университет и какво ще уча...и май нещо такова ще ми бъде лятото...ох а так ми се ходеше на море
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mislq da relax-iram,da se zabavlqvam i da nay4a dymite po angliiski,koito ne sum y4ila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    ше си почивам не село релакс на макс

То вече е в разгара си. Досега си почивах във Варна, сега ще замина на почивка някъде, после ще отиде на село да тренирам и ще дойде време за даскало. Писна ми тука, иска ми се да изчезна за 2-3 седмици, да не мисля за нищо - да се наспа, да мога да правя, каквото си искам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си