.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Амии ще прекарам лятото на село...Ще чета книги,ще излизам с фр и ще се подготвям психически за бебето
    ако ти,ще раждаш да ти е живо и здраво
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ще спортуваме, ще поддържаме фигурата.

Ще се разходя към някой друг град, искам да отида на много нови места.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Единственото свързано със спорт в моя живот ще е сутрешното ни бягане с най-добрата ми приятелка,щматкането по улиците,кисненето в морето,ходенете на пикници,зоната и на концертите(ала сървайвър)
    Ще си преговарям немския и ще я прочета тая книжка дето я имаме...
    Ще пообиколя малко Европа(екскурзията от даскало + почивката с наще)
    Имам амбицииката да сваля и още някое килце,ама мн мн не ме бърка,а и се съмнявам това да стане

ЩЕ си пробия още дупки на ухото...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Аз ще играя баскетбол най-вече, не че съм голям фен на спортуването, но пък за сметка на това помага... също така вместо да чета книгите за даскало мисля да науча PHP (когато ходя на училище не ми остава време). И като цяло май това ще е... не се очертава някакво много забавно лято, но за сметка на това няма да го пропилея за глупости (според мен).

Град
    u nas
    Карам колело, бягам от време на време, ходя на фитнес и се надявам малко и да поработя, че тва тиинейджърството без пари е направоо...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Какво ще направите за себе си през лятото?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Аз например съм решила да започна да спортувам, и да чета мн книги + което теми за кандидатстудентски въпреки че,ще бъда само 10 клас искам от рано да съм подготвена. Искаше ми се да започна и работа някъде....но съм само на 16 и няма да ме земат никаде.....тъй че спорта и книгите ще налегна.....

а вие?
    ще се стегна малко-повече спорт,че имам ннужда...иначее ще работя,ще си помогна с една курсова,която е за октомвре от сега,че после като се знам ще ме мързи..и най-важното...ще се забавлявам..това е най-доброто,което мога да направя за себе си особено през лятото

Град
    само и единствено във въображението ти
    6a dvija napred nazad s frendovete i si praa kupon izpitite minaxa ve4e taka 4e JIVOT
    Im hot you are not!

ще ядем мнооооооооооооого мелби

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ще ходя на кандидат-студенстки изпити...ще си троша нервите докато излязат резултатите...после или ще си троша главата, или ще се строша от кеф /дано е второто/
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    БуРгАс
    Мммм аз започвам да спортувам-ще тренирам плуване! Тъй като ще съм в ново даскало(може би) ще взема да преговарям лятото! И последно ,но не на последно място, ще почна да уча френски.Много ме влече тоз език!Искам да го науча и започвам самичка да се мъча над речниците! Пожелайте късмет!
    When I`m bad,I`m better!

Супер фен
    Град
    България
    Евентуално ,най-късно другата седмица да почна работа!Да чета книги ,даже в най-скоро време трябва да се хвана да чета ,,Пълна психодиагностика на човека'' и още 2 книги от сорта на психологията!
    Да си направя tatoo на гърба ,на един вълк (любимото ми животно е ) и това!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    PlD ;]
    ще събирам орехи, шишарки .. ще права компоти и така .. а да тряа и да си изпера пердетата .. ще видим има време

no doubt-don't speak

Град
    СофиЯ
    Aз реших само на дискотека да ходя тия 3 седмици,кеф ми е яко и...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    аз от 3 дни карам само на зеленчуци.... не ,че ми е толкова заради отслабването..просто ми е мн лекичко...не ми е гузно Чувствам се супер Прочетох вече 2 книги ..доста солидни....и така
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    ше ходя на море

ще си довърша проекта , който започнах с един мой приятел.

Ще си възпитам новото куче Ще се запиша на курс по някакъв език...(без англ и немски), ще излизам с приятели и ще ходя на плаж Ще прекарам и време с нашите...И ще размишлявам какво ще правя с живота ми след 12 клас...(предстои ми)

Аз ще наблегна на батковците А след това диско и плаж и ... пак батковци
    ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD

Аз ще ходя на фитнес :Pмн се радвам и мисля да се забавлявам повече с приятелите си

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Супер фен
    Това лято мисля да се отдам напълно на почивка ... да си копунясвам само.Ще отида на море,наляво надясно при приятели и братовчеди,по басейни.Няма да спортувам или да пазя диети - не мисля,че имам нужда.Книгите за сега са ми на последно място ....
    Обичам те <3 !!!

Какво ще направя за себе си Ми вече съм готова със списака от книги,които реших,че трябва да прочета Ще си дам пълна почивка и релакс,ще отида на море с родителите ми,защото това сигурно ще ни е последното море заедно,по-нататък с приятели Ще ида на балкан и 100% 10 дена почивка на село,да погледам малко високопланински джентълмени Мисля,да се погрижа доста за външния си вид и стил на обличане,след което ще се пречистя напълно,ще си направя равносметка за истинските приятели и кои са те,след което ще дойде есента,ще отида в новото си училище и ще започна на чисто!!По-обогатена душевно-вътрешно,а от книгите и умствено!!!Казах си,че е време да порастна и да разбера истинската страна на живота,а не да живея в сладката заблуда,след която удара ще е по-голям.А и не на последно място,мисля пак да се отдам на приятеля си изцяло,ще патувам общо взето,той е от Пловдив,но за сметка на това обичам е меко изказване за чувствата ми към града РЕЛАКС (И МИКА )

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

плажжж.... барове капани бири масета наркотици ХАХАХАХахаа цяло лятоооооо
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз мислех за някаква работа..нещо дребно де, защото понякога ми се струва, че искам повече, отколкото могат да ми дадат нашите.

Някой има ли предложения?
    What you give is what you get!

Ще чета книги, ще ходя на плаж, ще прекарам повече време със сестра ми, малко дискотеки (доколкото позволява търпението на баща ми ) и някъде в тия планове се намира и едно момче...

Град
    Montreal, CA
    Хммм...трябва да отслабна Същевременно ще се постарая да ми влезе нещо и в мозъка ..ще излизам с приятели навън,плажове,дискотеки... иии гаджета де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си