- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се казва селото ви ?
Охоу, комшоПървоначално написано от Mayhem
Сега кажи че си и от Добрич...
![]()
От Н. Рилски или Смолница?Първоначално написано от Dessynka
Хехе,намерих си братовчеди тук![]()
![]()
![]()
![]()
И моето е Старосел! Другото е Кръстевич (пловдивски села са и двете)Първоначално написано от TinkerBeLL ;
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Хах Неофит Рилски :PПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Малко Тръново
Християново /ще го продаваме/
Ракитница..
emi 1 e petur4/do kostinbrod/ 2 beshe neshto s v ama sa nz :d
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
s.Vetren na 10km ot Burgas![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Село Чернозем..Повечето от вас няма да го знаят.Близо до Ямбол е![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
еми Кривня ( точно до Провадия , до Варна )
другото е .. не точно село .. вилната зона на Константиново - до езерото ( до Белослав и до Варна .. ;] все там ;d )
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
ааа това е до Провадия (там имам мн роднини) , пък и е до селото ми точно ..Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
даже и една от най-добрите ми приятелки селото и е там .. тцтцт ;D
sry за флууд-а
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
с. Враня стена
Любовта е измислена от комунистите за да не си плащат секса
Моето е КостинбродПървоначално написано от sexy&crazy
![]()
А другото гр.Искър /Плевенсо/,ама за мен си е село...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Черноморец... ммм моренце![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Aко село се счита мястото където живее баба ми значи- София![]()
The Spark
1.жабляно
2.селищен дол
Хаха, още една братовчедка..Първоначално написано от desiiito
![]()
Кажи как ти се казва приятелката,може да я знам
![]()
![]()
Почти позна... от Любимец съм (до Свиленград)Първоначално написано от Dark~Illusion
Село Богдан - близо до Сопот се намира, област пловдивска, община Карлово май се води
Ехх долината на розите![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
МарийкаПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
( Мария де ;] )
ednoto ne e to4no seloama tam jiveqt baba i dqdo-Burgas a drugoto se kazva drqnovo i e na gaza na geografiqta
nqkade okolo qmbol se namira
![]()