Ааааайййдееее да зачекна тема, която е разисквана поне хиляда пъти тука. Та... аз пак питам... може ли да има приятелство между момиче и момче ако въпросното момче не е гадже на най - добрата ти приятелка? И защо като ви се каже нещо на вас, момчетата, в повечето случаи ни вземате за мръвки? Пресен случай... Преди време се запознах с едно момче, допаднахме си, той си имаше разпадаща се връзка, а аз скорошна изневяра и разклатено доверие от страна на тогавашното гадже... Споделях му, мислех, че е приятел и може да се разчита... Казах му, че нещо с моето момче не върви и съм кривнала. После, за съжаление по моя вина, последва драматичен обрат и прекъснахме отношенията си. След няколко месеца го потърсих, защото исках да си възстановим отношенията. Разменихме няколко смс-а и повече не се чухме... до днес! Той, милия ми хубавец, пак се събрал с женичката си, но тя не му угаждала достатъчно в някои аспекти и решил, че след като тя не дава, а аз съм си падала по него... може пък аз да запълвам пропуските, представяте ли си! Когато се засегнах оправданието беше: Това искам в момента! Аз... много си го харесвам, уважавам го, смятам, че е страхотен и нямам нищо против да имам някакви взаимоотношения с него, но просто ми се вижда унизително да довършвам работата на някой друг. И след като се отплеснах в излишни разкази... Момчета, можете ли да ни бъдете приятели без да се възползвате от това, че си падаме по вас?