.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Акинетон

Акинетон

Акинетон... Яко.... Взимал съм го само 1 път - 4 хапчета.След около 1 час ме хвана и тогаа стана щоуто Заедно с мен още 2ма приятели (момче и момиче) бяха кълвали само дет те взеха по 8!Та..минава 1 час и забелязвам че не мога да фокусирам погледа си от близо (виждах размазано предмети на 20 см от очите ми)!Започнахме да си говорим за некви неща дет вобще никой нормален не би си говорил и мани друго...най-веселото беше че кат некой си завърши изречението или мисълта го забравяме няя и 5 секуди и забрайм за кво сме си говорили! 5 пъти започна да ми се преивижда че приятелката ми тръгва да ме целува а всъщност тва е било накъланото момиче и седи на стълбите Абе весело е Въпреки че не тряя прекалявате с него а и момичетата дет сте глътнали по 2 хапчета...Организма тряя да ви е много неразвит щом ви е хванало толкова много и дълго само от 2 хапчета... :P

Град
    Ha MopeTo (sun)
    божеееее още им има такива тъпаци,които вземат акинетон (нищо лично)? аз мислех,че е излязъл от "мода"
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    божеееее още им има такива тъпаци,които вземат акинетон (нищо лично)? аз мислех,че е излязъл от "мода"
    еми излязъл е мн ясно,ама ето,че явно има хора дет предпочитат да друсат за стотинки......веселоллл ....

Мега фен
    Град
    София
    Аэ па тва эа пръв път го чувам.
    Кво е тва? Я ме ограмотете,моля.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    акенетона е лекарство за паркинсон ...
    тва е супер тъпо маина ... хората се лекуват с тва .... както и да е не ме кефи цялата идея и не съм го пробвала ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    unknown
    корселин+лак+втвърдител
    и вдишваш яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си