- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли смисъл да й го кажа?
от много време го чакаш този момент.отпусни и спри да мислиш кажи и го преди да стане твърде късно!!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
дори и да не реагира так както би искал, дори и нищо да не стане това е супер мил жест и мисля че ще те запомнине трябва да се притесняваш от такива неща, не знам на колко си, но според мене човек направи ли веднъж първата крачка от там нататъка всичко е по- лесно
*само избери подходящия момент ти си я познаваш и знаеш каква е...
Усмихни се малко и си вдъхни повече кураж няма какво лошо да ставаПожелавам ти успех както и на всички останали и горе главата!
(усмивка)
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ами виждам че усещаш нещата и мислиш за последиците..Първоначално написано от nqkafsi_tam
Ти сам си отговори на въпроса, сега мога да те поздравя и да ти кажа само успех за напред и пази винаги добротата в себе си. С нея можеш да спечелиш много
Раноп или късно ще намериш момичето за теб
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
ae hora
mn ste gotini 4esno ;]
vinagi mi nadyhvate s polojitelna energiq 10x
ako imate o6te nqkvi saveti
the best helpers
NqKaF si TaM :P
ЕеЕ радвам се че мислиш така за нас![]()
Аиде много късмет
![]()
al3ksandra skype ima6 li?
Последния път, когато ползвах поезия за обяснение в любов си останах с "Просто приятели"
Здравей отновоПървоначално написано от nqkafsi_tam
ами имам
ще го оставя на Л.С.
И искам да ти кажа че не всички момичета са еднакви.. а и според мен поезията е нещо прекрасно
![]()
Друг е въпроса че някои момичета не я харесват, както и момчета :P
Тва с поезията е много хубава идея само че както каза ти последния път като пробвах с поезия си останахме само приятели
по вапроса с момичето кажи си и пич какво губиш просто бъди себе си по добре да съжаляваш за нещо което си направил от колкото за нещо което не си и да се биеш в главата когато вече е късно
Аз имам такъв подобен проблем с 1 момиче тя е нещо невероятно за мен само че при нас нещата не стоят точно така бих направил всичко за нея наистина , обичам я много за 1-ви път изпитвам такива чувства към момиче не я познавам от много дълго време и искам да се задържа колкото се може повече време с нея а нямам много опит с дълготраините връзки ако може някои да помогне и на мен ще съм много благодарен за да не пускам нова тема го написах тук това))
Ами най-добрия вариянт е да се опиташ да й покажеш че можеш да й бъдеш и приятел, не само гаджеПървоначално написано от Dan1
Да и покажеш че може да ти се вярва, че си човек държащ на думата си, които я разбира и обича и уважава. Ако тя го проумее това, натам ще стане по-лесно
И наистина ще ти вярва когато й кажеш че я обичаш...
![]()
Tq e vsi4ko za men ! 6te i kaja skoro kakvo ozna4ava za menne me barka ot drugite ako sa mi istinski priqteli ni6to nqma da mi kajat ;]]
ako ne sa to 6te se vidi ;] bal sam mu mamata 1 jivot 1 liubov 1 momi4e
vliuben sym![]()
Спокоино пич в същото положение съм![]()
bratle deistvai kakvoto i da stava vqrvai v sebe si i da te otreji bydi i priqtel dori i tq da ne ti e nqkoi den 6te razbere kakvo si zna4el za neq
Believe every thing is imposible
заклета романтичка съм.....кажи и го...![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
zaklet narkoman sym (lyja) haha 6egi4ka :P
mislq da i go kaja ;] stiga tq da iska
Мисля,че трябва да й кажеш.Все пак ти я обичаш и да,наистина ще те заболи,ако тя те отхвърли,но това няма да стане,така че действай.Струваш ми се толкова влюбен,че би понесъл всичко заради нея.А и ако наистина е толкова добра,колкото я описваш,тогава няма да има никакъв проблем.
Успех! \/
![]()
ne sam go 4ela ama ne :P xaxaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да не ти пука, след няколко месеца всички ще са забравили че си педал![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ae hora mn zle raotata stana ... kvo da praq kajete
1.Това не си го писал ти,чела съм го някъде..
2.Няма лошо да и го дадеш,но първо се опознайте
3.За някои би било мило,други биха ти се изсмяли,pазбери какъв човек е!
4.Good Luck!
ми кажи ко е станало деПървоначално написано от nqkafsi_tam
![]()
1. Tva sym go pisal az , moje da syvpada s na nqkoi drug no vseki red sym si go sy4inqval.
2. Edno e da go 4uvstva6 i da go pi6e6 drugo e da go kopne6 ot neide.
3. Vqrno e tva.
4. Mersi.
Kvo stana? o6te ni6to pravq si planove ve4e kak da i kaja taka 4e da ne razbere 4e...........
kaji i ina4e 6te sujalqva6
Uspeh!!!!!!!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не си вярвай толко.Копнал си го преди имаше такава тема.Първоначално написано от nqkafsi_tam
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
vsi4ki takiva temi aide po4ti vsi4ki az sym gi pisal s razli4ni nick-ove
veroqtno e da sym s epovtoril nqkade vijdam 4e na vsi4ki im haresa toq nick i po4naha da se pi6at nekuvsi tam nqkaf_tam i t.n.
Ne ste originalni prosto ste banalni edin e jivota i da sa pove4e nqma da pomnite kakvo e stanalo tuk no 6te use6tate kakvo e bilo
v kraq na krai6tata tq leko me odrqza da ne kaja izob6to napraih si nov acc v skype i i priznah vsi4ko tq me odrqza leko i posle ne spirah da mislq za neq Liubov bez bolka nqma No kogato samo ediniq obi4a e tva super typo pone znam kakvo 6te stane ako i kaja vqrno e 4e ot meseci na sam ne spiram da mislq za neq vseki den q sanuvam vseki den otka4am po milion pyti samo zaradi tova 4e obi4am
i nakraq znam 4e nqmam 6ans sys neq i prodyljavam
tova liubovta e nai-slojnoto ne6to na sveta...
Vseki koito si misli 4e q razbira ne e prav .
Moga da podtiskam 4uvstvata si no ne iskam .
Moga da ne q sanuvam no ne iskam
vsi4ko e do jelanieto a ot tam i rezultata.
Moga da i kaja no posle trqbva da tyrpq posledicite.
Zatova 6te vi kaja 4e kakvoto i da stava 6te byda sebe si,
kakyvto i da sym, kakvoto i da pravq vinagi 6te byda sebe si ,
nezavisimo dali si sym dobyr ili lo6, veroqtno i zaradi tova tq nqma da razbere skoro 4e az q haresvam.
Siguren sym 4e ako ima6e simpatii kym men 6te6e da gi pokaje,
e tq nqma. Moje bi za6toto az ne sym iskal da ima.
Ne se pravq na interesen zaradi nikoi.
Naisitina q haresvam naistina q obi4am, no naistina otri4am pred vsi4ki i pred neq za tova ne 4e e stavalo vypros nqkoga.
Takyv sym si o6te ot malyk.
Ami tova e.
Kvoto moje da se naprai az sym go naprail.
vse edno da sprat toka a ti da tyrsi6 razkloniteli.
tva e ob6to vzeto aide ako imate mnenie kazvaite
I za posleden pyt tva gore az sym go pisal.