- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На море в Поморие?
Значи проблема ми е следния... Ще ходя с една приятелка и нейното семейство,а те вече са си резервирали апартамент за тях,а аз нямам къде да спя.. Искам да ви питам понеже съм самичка,макар че ще се моткам с тях през цялото време.. Има ли апартаменти само с 1 легло? Някъде в Поморие близо около плажа (щото техния апартамент) ще е някъде там... И колко ще ми излезе горе долу на вечер.. Ако няма само с 1 легло,то поне с 2.. Ше намеря кой да зема с мен де.. Ама нз дали и ще ми дадът апартамент само за мене,имайки предвит че нямам и 18някакви идеи?
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Идеята ми е че си има google. А другата ми идея е да побързаш да не изпуснеш офертата, (доколкото тя изобщо е такава при все, че онази ще си ходи със семейството, а ти ще седиш отстрани като гладно сираче в повечето случаи) и да не ревнеш после "живота е гаден" и пак да зациклиш на "кухнята, шкафа, ножа, вените..."
Пхах ами ако нямам семейство?! Сама ли да ходя?! Аз пък не виждам нищо лошо да отида с нея и техните... Мерси че ме подцети за гугъл-а.. Забравих изобщо че има такова нещо.. И пак да зацикля ?Ти от къде знаеш че до сега съм зацикляла на "кухнята,ножа,банята,вените "? Че да казваш "пак" .. аве Що кат няяш ко да каеш по темата,просто НЕ ПИШЕШ В НЕЯ!?Първоначално написано от Freeminded
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ясно, всичките сме МНОГО ТЪПИ и неразбираме от НИЩО.Първоначално написано от monityY
![]()
Начи аз съм от Поморие , и 1-вото да ти кажа , че в Поморие "около плажа" е доста относително , щото всичко е около плажа. Просто града е полуостров и отвсякъде е заобиколен с море и плаж.Първоначално написано от monityY
2-рото което мога да те посъветвам , в момента в града навсякъде по улиците по вратите на къщите са залепени табелки КВАРТИРИ , и освен това посредством БАБА ТУР също можеш да си намериш квартира. ( тоест разни баби , които седят на едни столчета с табелки в ръце " давам квартира") - таа може просто да дойдеш , и да питаш тях дали предлагат стаи с 1 легло. Мисля че се намират за сега , а и някои са склонни да ти дадат стая с 2 легла например , но да плащаш само 1-то. Ценитее май се въртят около 15 лв на вечер за човек - не мисля че ще има проблем да ти дадат , нищо че си под 18.
Абе гаранция че без квартира няма да останеш , ако не можеш да си намериш от интернет направо идвай от БАБА ТУР сами ще те намерят![]()
:
a i az sym ot pomorie kak se kazva6![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
i az sum ot pomorie :P a za BABA TUR sum absolutno suglasna...vpro4em kak se kazvate