Цитирай Първоначално написано от Proud Bulgarian
Цитирай Първоначално написано от Sasho_Kill
Никоя кауза не е загубена докато в нея вярва и един човек!
Една идея не може да бъде унищожена!

Кристо, естествено, че нямам в предвид мултинационалната, масонска фамилия на кобургите, кохарите, саксите и нз си още какви да оглавява България. Но не мислиш ли, че рода Дуло, все още съществува? Или може би Вокил или Угаин. И то запазени като такива. Въпреки кланетата при Борис I, те може да са се запазили и да чакат момент да се покажат. А при старата, българска монархия славата се е печела с кръвта на неприятеля по бойното поле.Не със стара слава и династически бракове. Естествено, не говоря да превключим изведнъж на монархия. Сарактът ще настъпи от само себе си след като започнем да оправяме България малко по малко.
Ами не знам, надявам се да си прав и все още да има живи потомци на родовете Дуло или поне Угаин, Волил или който и да е прабългарски род. Но аз лично не съм много сигурен, че е така. По-реално за момента според мен е да търсим потомците на рода на Александър Батенберг примерно, който макари някои грешки, които също направи като държавник, като цяло управлява България сравнително успешно въпреки всички външни намеси и бъркане в нашите национални дела на Великите сили. Иначе знам ли, поне потомци на Асеневци може да има, но кои са и дали го знаят те това е друг въпрос. Иначе монархията си е много по-добра форма на управление от републиката, в това няма спор въпреки идеала на Апостола за чиста и свята република. Ако той беше жив да я оглави, това е вече съвсем друга работа, но уви, втори Левски в България никога няма да се роди, но със сигурност ще се намерят и други велики българи за в бъдеще, защото всяко време има своите герои, особено в тежки времена.