- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боли ли кола маската и дали си струва ?
даПървоначално написано от Dark~Illusion
плс кажи
:P
![]()
Cruel Intentions
а какфа кола маска ползвате ше ми препоръчатели някакфа по ефтина и ефиканаПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Така аз да попитам в домашни условия как да си я направя и какво опъване на кожата,какви неща ужс.Кола маска на Вийт ли да използвам ?
![]()
ами на мен ми взима 5лв(цялостноПървоначално написано от tinky_winky
) ама съм от по малък град и може би затова.
на мен отначало ми вземаха по 5лв за триъгълника, после по 6лв, сега сигурно е 7Първоначално написано от independence_88
... нищо че и моят град не е много голям.. е пак биват цените
![]()
Аз във ВТ незнам какви са цените,а и незнам къде има козметицие ако се поинтересувам сигурно ще намеря де.
![]()
ами то и аз не съм от голям град ама цените пак се въртят около10-15 само за триъгълникПървоначално написано от independence_88
![]()
Cruel Intentions
The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.
Не боли чак толкова много и определено си струва! :P
Ох...аз от както си махам космите там все се бръсна мама му...сиреч вече поне ...4 години.Ама сега съм се надъхала да спра с бръсненето.Само веднъж съм пробвала с кола маска вкъщи и беше кошмар та не довърших...стискайте ми палци.
Иначе и при нас е 6лв....може да посетя козметичката.
а ако ида в аптека да си купя лентички какво да кажа?"лентички за интимна зона" или как се казват?![]()
Купи си по-добре течна кола-маска. Затопляш я, мажеж, лепиш лентичката или някакъв парцал и дърпаш. Първите няколко пъти ще те боли, но се свикваПървоначално написано от great_mari
![]()
ама с течните съм саката и не става,само се омазвам затва питам как се казват тея лентичкитеПървоначално написано от dji
![]()
![]()
Мен не ме боли с кола маска,сигурно защото използвам и епилатор...а с епилатор повече боли![]()
Първоначално написано от comics
..em otidi..shte ti darji 2 3 sedmici.. az pone si prawq vedny6 mese4no..e zavisi de.. pyk i ne boli mnogo mnogo..samo ako predi tova si gi mahala s brasna4a moje da te boli pyrviq put no posle ve4e nqma da ima problem..a za za4ervqvanety na seki kojata e razli4na. pone na mene ni6ty mi nqma![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ммм боли боли ама е доста добър вариянт така че отивай смело на козметик :P
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Няма как да не те боли... Но се свиква с болката,защото ти изтръпва... И мисля че си струва![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.