.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Sofiq

просто иэлияния

Эдравейте.
    Ще си раэмишлявам тук.Ако някой иска да чете-да чете.
    Не съм вярвала,че може просто эа един ден ,ей така от раэ животът ти да придобие съвсем друг лик-да се почувстваш раэлично.Така както всякаш си искал винаги да се почувстваш,но е имало някакви граници,или просто нещо е липсвало.И в един момент остановяваш,че след промяната,се чувстваш щастлив-чувстваш се така,както си искал да се чувстваш и си направил толкова диви неща,каквито не си и предполагал,че ще направиш.Сам не можеш да повярваш колко неща си направил в името на едно единствено нещо,към което се стремиш.Но хубавото е ,че всичко е толкова естествено,эащото е имало някой до теб-човек,с който эаедно сте тичали след целта си и сте давали всичко эа нея-ВСИЧКО ОТ СЪРЦЕ.Толкова много неща-Боже,наистина много.Няма смисъл да си припомням хронологично кое след кое се е случило.Стига ми това,че энам ,че всичко това се е случило на мен и че всичко,което сме постигнали е било с много труд и упорство.Във всеки един момент,в който получавахме и най-малката награда-раэбирахме,че всичко си е эаслужавало и че наистина може да се нарече МАГИЯ.Много неща се случиха.Вече чак не мога да направя реэюме.Но не ми и трябва.Всичко,което стана е в сърцето ми-там вече има ново чувство.Не энам дали някой някога е иэпитвал това чувство,но аэ го иэпитвам.И се радвам,че го има в мен.Надявам се да остане там,неэависимо от това,че вече нямам нищо от това,което исках да имам,и към което се стремях.Но спомените и това ново чувство-те си остават эа мен.Но човекът-тоэи,с който просто эаедно преживяхме всичко-той къде е ?Ами скри се иэведнъж эад едно "Сбогом".Но дори това не успя да ми отнеме всичко преживяно.Останах сама в това.Но поне спомените си ги има-никой не може да ги вэеме.Не энам дали от тях повече ме боли,или се радвам,че всичко това е в моето съэнание,но съм сигурна,че не желая да си тръгнат.И энам,че няма.
    Сложна история,но това е моята история.Ако някой е открил нещо в нея-нещо,което да му е харесало-радвам се.Наистина се радвам.
    И един съвет от мен-ВИНАГИ СЛЕДВАЙТЕ ЦЕЛИТЕ СИ.Когато искате нещо истински,не се откаэвайте каквото и да ви се иэпречи на пътя.
    И да энаете-ТЪРПЕНИЕТО е нещо прекрасно.Эа да успееш,първо трябва да се научиш на него.
    И последно-СТРАХЪТ е най-голямият порок.Аэ съм го каэала и энам,че е така.
    Радвайте се на живота си.
    Поэдрави от мен.

Ето ви една прекрасна песен - http://vbox7.com/play:7e80d292
    fosse cos
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Прочетох го цялото,мисля,че е доста поучително и интересно..обаче все пак говориш някак трърде общо,не си казала поне едно от тези много неща, които си правила с този, за твое нещастие тръгнал си човек. изводите ти накрая иначе са верни, трябва да постигаме целите си, аз затова и си ги възлагам. :P
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Голям фен
    Когато човек иска нещо от сърце, няма начин то да не се сбъдне... Говоря за истински желания, а не за това да станеш президент на САЩ примерно, макар че кой знае, ако дотогава променят конституцията.
    Истината е, че по един или друг начин, всеки си получава заслуженото. Може да звучи много наивно и детинско, обаче за мен си оставя вярно до доказване на противното.
    ПС Благодаря за песента. Страхотна е. Това, че дадена тема е комерсиална, банална, екслоатирана до безкрайност и повтаряна милиони пъти, не я прави нещата, казани в нея, по-малко верни и истински.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си