.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За Българите в USA

Интересува ме кой с какви впечатления е от града в който живее в "САЩ" че на мен нещо не ми е много интересно в Далас даже бих казал че е мн скучно.
    You are what you eat!!!

Кво прайш чак в Тексас?

Искам да се прайм на рейнджър ама немоим да яздим кон.
    You are what you eat!!!

Аз пък си мислих, че въпреки, че са различни хора, навсякъде има и печени и можеш да се забавляваш. Глей ти...оказва се, че имало и скучни места..

Цитирай Първоначално написано от IvanY
    Аз пък си мислих, че въпреки, че са различни хора, навсякъде има и печени и можеш да се забавляваш. Глей ти...оказва се, че имало и скучни места..
    хахахахаха тва беше гадно.Но не съм казал че няма хора с които да се веселя там
    You are what you eat!!!

навсякъде в америка е тъпо брат az живея в чикаго, но мога да ти гарантирам че навсякъде тука живота е shit

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от fabulous
    навсякъде в америка е тъпо брат az живея в чикаго, но мога да ти гарантирам че навсякъде тука живота е shit
    братленце 1 чоек на мойто мнение
    да си жив и здрав!!!
    обиколил съм около 3/4 от северна америка
    ми тоя континент вуни!!!!

6to be v LA i Las Vegas ne e tolkova zle.Do kolkoto vidqh i Miami stava.Pone ima kude da se hodi.
    You are what you eat!!!

Град
    Tampa, Florida
    Аз съм в Тампа, Флорида. Не познавам много българи тук. Поддържаме връзка само с 2 семейства, с които се разбираме добре и който са запазили топлината и българското!
    Преди 3 седмици някъде се убедих, че не всеки е с отворени обятия като види сънародник в чужбина! Бях с родителите си в мола но не за да пазаруваме, а да търсим работа. Та тъкмо разговарях с управника на един ресторант там и идва младо семеиство в ресторанта, като чака управителя да им даде маса. Чух ги че говорят на български и след като взех инфо от управителя им казах Добър вечер и нещо друго на Български ....а те веднага обърнаха на англ. "Excuse me" все едно не разбират какво им говоря!
    Незнам - срам ли ги беше .... или просто неискаха да си имат работа с някои ..... Хора всякакви .... нрави .... различни !
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Цитирай Първоначално написано от fabulous
    Поздравления за правилното мнение. Ето на това аз казвам реално мислещ човек, който вижда истината такава, каквато е, а не както му я представя американската пропаганда за някаква си несъществуваща "американска мечта".

ебаси шита е в америка за човек който не разполага с достатъчно кинти
    наслушал съм се на истории на изпатили си българия от американската шибана система и Америка?-не мерси

Град
    Перник
    Америка ще пропадне скоро..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Brooklyn,New York
    Не знам аз на скоро пристигнах в Ню Йорк обаче се разбол'х от шарка и не съм излизал много.Обаче си направих изводи че тук половината от шоф'рите незна'т как да шофират и стават поне по 5 катастрофи докато стигнеш до заплануваното м'сто от теб .Иначе града като ц'ло изглежда добре...но още не мога да давам никакви оценки,все пак не сам вид'л останалите райони
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

искам да ви попитам тези,които сте в USA, вярно ли е,че от фамилията отпада последното "a",тоест,ако примерно фамилията е димитрова,като отидаш там ще я считат като димитров....малко е тъп въпроса,но го прочетох и искам да разбера дали е така

Зависи как ще си го направиш. Ако дойдеш тук и вече си имаш доста приятели в България и определен начин на живот и си свикнал там, тук ще ти е бая трудно да свикнеш. Манталитета е различен, дори българите тук са други... но няма да обяснявам. Събирам се и с българи и американци... повече мога да покажа себеси и колко съм откачена като съм с българи, с американците има шанс да не ме разберат, и да си помислят че не съм добре . определено според мен американците не умеят да се забавляват. Тук в нашия град няма особено голяма разнообразност... и писва, но като гледам в повечето градове тук е така. Не може да се сравни с БЪлгария. А в Чикаго, последно като ходех много се забавлявах... нз хахаха, може би просто защото не живея там.
    Лятото като си отида пак в България ще се веселя много

Това за фамилията, както си решиш. Мойто си има А-то накрая и понеже на татко няма А (мн ясно) от моето училище като ни пращат писма най-редовно му слагат по едно а накрая... ахахах голям смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си