Здрасти,от няколко дни имам идеята да си направя бритон,обаче не съм сигурна дали ще ми отива..ето тук имам малко снимки,надявам се от тях да прецените и да ми кажете дали би ми отивало.Била съм преди с бритон,но това е било преди 3-4 години..а сега се чудя дали ще ми отива..?
Ето ги снимките http://zlaveshtica.aha.bg/
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хмм , като гледам косата ти е чуплива , клоето ще реще че ако си направиш съвсем симетричен бретон , той няма да седи съвсем прав ... Трябва да го оправяш и изправяш ... Може да си направиш някакъв несиметричен - от едната страна по - дълъг , нещо такова. Абе ако не си сигурна питай фризьорката, аз не мога точно да преценя.
И освен това имаше едни сайтове в които можеш да сложиш своя снимка и да видиш дали ти отива дадена прическа / цвят на косата ... потърси нещо такова.
според мене ше ти отива ей такъф http://www.kefche.com/malkotu_zlo?q=...brw&tid=272233![]()
:P
Az ne mislq 4e 6te ti prili4a ..
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
и аз съм на това мнение !!Първоначално написано от barbie_94
![]()
Най - добре си седи така , за да не съжаляваш после![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз мисля,че може да ти отива,но ще трябва всеки ден,за да изглежда добре новата ти прическа да си исправяш косата и бретона,което е вредно.По добре си стой така,но ако обичаш да променяш прическата често давай смелоУспех
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ако се пострижеш на бретон и не ти хареса можеш да си я хващаш с фиба отгоре докато порасне...седи хубаво.
Дам и аз съм на същото мнение...Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Имаш малко чело и ако направиш биртон лицето ти ще изглежда още по-малко .Косата ти е чуплива и ще трябва да го изправяш този бритон. Затова по-добре недей няма да ти отива .![]()
![]()
+1 . Според мен няма да ти отива особено много , но се консултирай с фризьорка .Първоначално написано от Black`Wings
![]()
Прав определено няма да стои добре. Страничен може и да ти отива, но ще трябва да го изправяш всеки ден. Ти сама прецени дали искаш това...![]()
Според мен няма да ти ходи ... плюс това косата ти е много чуплива и трябва да го дърпаш с преса ... ако ти се занимава-режи.