.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

За ерекцията

Здравейте. От скоро започнах да имам сексуални взаимоотношения. Въпросът ми е следния, точно преди да проникна във влагалището нещо се притеснявам и ерекцията ми спада и всичко се проваля... Как да се задържа възбуден, за да не се случва това?

SK0RP10N
    Guest
    Първото, което е - трябва да се успокоиш.Путката няма да ти изяде чепа...
    Второто: гушкайте се, целувайте се с приятелката ти.Така ще поддържате "настроението"

E nie tova pravihme, no posle izvednaj padna...

Цитирай Първоначално написано от Teen17
    E nie tova pravihme, no posle izvednaj padna...
    Опитаите пак и ще се получи

Карайте го по-спокойно, не се чувствай задължен, щом тя ти даде знак, да ръгаш чушката в боба. Лигави я там, докато не се почувстваш готов да я разцепиш като презряло динче у коленце.

Tova smqtame da naparvim. Samo deto momi4eto e mn po-opitno i e sviknalo na... drygo otno6enie. I az se staraq da e dovolna, no stigna li do sa6tinskata 4ast se pritesnqvam :S

Нейния опит не би трябвало да ти влияе. Ако бяхте заедно за една нощ - да, тогава е важно. Но ако сте си заедно по принцип, повярвай ми - няма нищо лошо в това поне тя да знае какво е туй нещо ”секс” и как се прави. Аз с удоволствие обучих 3ма девственици и станаха невероятни любовници. Обичам девственото тесто - да го размачкам в ръцете си и да придобие желаната от мен форма

Emi tam e rabotata, 4e na6ite otno6eniq sa dosta na 'otvoren' princip. I tova be6e parvata ni ve4er zaedno i tq be6e gotova za vsi4ko, no az nqkak si se pritesnih... Za sj ne mi e seriozna priqtelka.

Щом не сте сериозни - боли те 'уя. Колкото повече го мислиш - толкова по-зле ще става. Затова не го мисли.

E, da, no az naistina q haresvam, a sam na 17 i mislq 4e ve4e mi e vreme da zapo4na da vodq polov jivot aktivno...

E, da, no az naistina q haresvam, a sam na 17 i mislq 4e ve4e mi e vreme da zapo4na da vodq polov jivot aktivno...
    Не се подчинявай толкова сляпо на предразсъдъци. Само ще ти навреди. Казах ти - не задълбавай в проблема и ще изчезне от самосебе си.

Radvam se 4e poLu4avam adekvatni i cenni otgovori. Mersi : ) Ti na koLko si?

: ))) E, da se nadqvam 4e s vremeto 6te se nau4a =)

: ))) E, da se nadqvam 4e s vremeto 6te se nau4a =)
    Споко, целия живот е пред тебе. Има толкова п*тки да посетиш, толкова мацки да разочароваш.. Хехе

E, da se nadqvame 4e ot sLedva6tiqt pat 6te zapo4nat da stavat dovoLni :P

Успех. И не се отчайвай - такива неща се случват навред света и ако си мислиш, че ние, момичетата, сме вчерашни.. Жестоко се лъжеш

Град
    v mola
    Най вероятно си гей, но още не си го осъзнал. От това може да е проблема.
    Много акъл се иска за да разбереш колко си прост...

Цитирай Първоначално написано от dvs
    Най вероятно си гей, но още не си го осъзнал. От това може да е проблема.
    Лош си. \/

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Първото, което е - трябва да се успокоиш.Путката няма да ти изяде чепа...
    Второто: гушкайте се, целувайте се с приятелката ти.Така ще поддържате "настроението"
    добро ее
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Re: За ерекцията

Здравейте. От скоро започнах да имам сексуални взаимоотношения. Въпросът ми е следния, точно преди да проникна във влагалището нещо се притеснявам и ерекцията ми спада и всичко се проваля... Как да се задържа възбуден, за да не се случва това?
    е пра'и както аз пра'а... продължавам с нееректирал...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си