.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Да ви кажа, Титаник не потъва от сблъсъка с айсберга. Преградите са щели да си свършат работата и да стигне до Ню Йорк на половин ход. ИМало е експлозия в трюма с въглища от бушувал там пожар, който е избухнал още преди отплаването на кораба, но въпреки това круиза не е отменен по различни причини.

Просто фирмата е искал да се включи в надпреварата за Синята лента на Атлантика, имало е доста влиятелни пасажери, които никак не обичали да чакат и тн.

Но хората обичат да вярват на приказката, която разказва дъртия евреин .
    Grumpy old madman

Май любовта между Роуз и Джак е измиелна , но обърнете внимание на това :"Трагичната история на най-модерният пътнически кораб за своето време, обявен предварително за НЕПОТОПЯЕМ." Бил е обявен , но както виждаме потъва ! Според мен замисъла на филма е : когато хората създадат нещо огромно , красиво , луксозно за себе си , и има толкова много суета около него , за Майката Природа то е нищожно и глупаво ! Решава , че то не трябва да съществува и го унищожава заедно с всички , позволили си да се суетят около това !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    тва са глупости.
    Всъщност не са. Експлозията, която разделя кораба на две е точчно от въглищата. Иначе в Титаник се вграждат прегради, които да спират водата.

А това за синята лента си е реална история. Защо иначе ще плава на пълен ход при намелена видимост? Просто Уаит Стар от отдавна не са печелели Синята лента на Атлантика за най-бързо прекосяване. Имало е и солидни парични бонуси и тн.
    Grumpy old madman

Мисля, че не е истина това с любовната история.. Според мен режисьора е искал да направи филма още по драматичен

Град
    Лапландия!?
    Като за начало ще кажа,че пра дядо ми е пътувал на тоя кораб доколкото знам от баба си и съм я разпитвала защото и мен ме е интересувало,тя ми каза,че е имало супер много влюбени,разделщи се за последно.Тъй,че не можем да изключим факта че те са съществували,били са там и сценаристите и режисьорите са решили да отразят точно една такава история,или са намерили един от малките оцелели да я разкаже и тя е била точно такава.Никога не можем да бъдем 100% сигурни в нещо което нищо не изключва,че може да е било истина.

Град
    L.A. \ Moscow
    Абе тоя филм никога не ми е харесвал...
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ако незнаех, че титаник е истина нямаше да ми е гадно да го гледам , въпреки че е филм и че е снимано в леген с малак портотип ми е гадно шото знам, че 1912 година тва се случило , най-здравия кораб е потънал, супер много хора са измряли и ти става някво тъпо такова

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    L.A. \ Moscow
    Титаник не е най-здравият кораб...
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Титаник не е най-здравият кораб...
    за онова време е бил направен супер дуре и никой не е очаквал че нещо ще го потои ... както и да е не съм запозната достатачно ..не взимайте под внимание ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Всъщност пише, че може да пътува с 4 пълни, но не и с 5.

Голям фен
    Историята за Джак и Роуз си е художествена измислица,за да може да се гледа все пак филма
    Но филмът наистина си остава класика-всеки път когато го гледам се скъсвам да рева .

Град
    unknown
    доста е лигав
    единствено ми харесва при самото потъване
    как падат като чували

Град
    Почакай есенните листа...
    Много ми е странно, доре ми се струва глупаво това, че когато някои хора чуят Титаник се сещат единствено за филма!
    Това не е просто филм, това си е трагедия...

И между другото е логично да го няма името на Джак в списъка, тъй като във филма е показано, че той печели билетите...

Град
    unknown
    май ги печели на покер
    с фул

Град
    Първа класа:

- няма

Втора класа:

- няма

Трета класа:

- няма

Качили се от Саутхемптън:

Bostandyeff, Guentcho
    Angheloff, Minko
    Coleff, Fotio
    Coleff, Peyo
    Danoff, Sigrid
    Danoff, Yoto
    Dantchoff, Khristo
    Denkoff, Mito
    Dintcheff, Valtcho
    Ivanoff, Konio
    Jonkoff, Lazor
    Laleff, Kristo
    Markoff, Marin
    Misseff, Ivan
    Minkoff, Lazar
    Mitkoff, Mito
    Naidenoff, Penko
    Nedeco, Petroff
    Nankoff, Minko
    Nenkoff, Christo
    Radeff, Alexander
    Sdycoff, Todor
    Slabenoff, Petco
    Staneff, Ivan
    Stoytcho, Mihoff
    Stoyehoff, Ilia
    Syntakoff, Stanko
    Todoroff, Lalio

Качили се от Чербург:

Gheorgheff, Stanio
    Kraeff, Thodor
    Malinoff, Nicola

Качили се от Куийнстаун:

- няма

Извадих имената на българите, но е възможно да съм пропуснала няколко човека.

Град
    Добавям Златьо Христов и Пенко Стайков.
    Следва продължение...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    50/50
    или е имало или не

Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Много ми е странно, доре ми се струва глупаво това, че когато някои хора чуят Титаник се сещат единствено за филма!
    Това не е просто филм, това си е трагедия...

И между другото е логично да го няма името на Джак в списъка, тъй като във филма е показано, че той печели билетите...

мама му да еба бе , от къде разбра, че се сещам само за филма, да ви имам малоумните глави , поне четете!
    казах, че като изгледах филма СЕ ЧУДИХ дали наистина е имало Джак и Роуз, а не ЧЕ СЪМ СЕ СЕТИЛА за Титаник от филма, оф майкоу...........

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Аз мисля,че е имало такава история и това,че в пътниците няма точно такива имена,не означава,че всичко е измислено!
    +1

Наред с трагедията на самия кораб е имало и много трагични раздели между влюбени, но точно такава история като тази на роуз и джак няма.Ако някой беше разказал на екипа такова нещо наистина, не мислите ли, че щяха да го споменат в надписите?Просто една обикновена любовна история(каквито ги е имало много сред пътниците на кораба) е била доукрасена.

аз защо имам някакъв спомен че или като почва или като свършва филма има някакъв надпис "по деиствителен случаи" или нещо такова

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от B
    a[N]D[i]T[k]a]аз защо имам някакъв спомен че или като почва или като свършва филма има някакъв надпис "по деиствителен случаи" или нещо такова

АХАХАХАХ
    ХАХАХА
    АХХАХАХА
    АХАХА
    АХАХАХАХХАА

щото да не си помислиш,че Титаник е художествена измислица
    OWNED!
    П.П.Роуз жива ли е още?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    50/50
    или е имало или не
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз знам,че е имало такъв случай.

Юлия Петрова
    Guest
    http://www.encyclopedia-titanica.org...ck-dawson.html Мисля че наистина е имало Джак, но не съм сигурна нямах врее да го дочета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си