- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият секс за момиче
Здравете! Значи много харесвам едно момиче което е на 13 и е 3 години по малко от мене и искам да правя секс с нея, а тя е ощте дествена.Искам да попитам трябва ли да го правя с презерватив,?А другият ми вапрос е как да я отворя(да бада по-внимателен и да и го вкарвам леко и бавно или по-добре е да и го набия набарзо и силно?Питам ,защото на нея и е много притеснено главно и за това дали още не и е малка вагината,а моя пенис е малко големичък(17 см.)Благодаря ви предварително и моля ви не се смеете и не се шегувайте.
emi nedei da go prai6 tq har li te ? trqq i lubov
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Няма клетки за забременяване викаш![]()
Ми да харесва ме и иска да го направим.
Хмммм мда бе , много странно .. и още по странно ,че е девствена на 13 . Пич тая те будалка нещо ...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
интересноПървоначално написано от Чичко_Полицай
аз мисля че не е готова! И ти маи не си много запознат с някои неща
![]()
![]()
![]()
Аз пък мисля, че ти не си готов .. Клетки за забременяване .. Сега кажи, че имаш и клитор .. ПРЕЗЕРВАТИВ говори ли ти нещо, бе ?! .. Искаш ли да забременееШ?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ООФФФ!! От каде да знам клетки ли са кво са .Знам само че го учихме по биология![]()
Само батко ти Арни може да забременее..![]()
![]()
Е явно не си бил в час.Първоначално написано от ZaRaLiEc
Не си на 12, да не знаеш пикае ли ти се, ебе ли ти се. Това е елементарна сексуална култура.
А къ'в е тоя въпрос " .. или д ай го набия ?!" .. Ти к'во искаш да остане без органи ли!?!?!?!!?! .. Яя .. беги си играеш ..
Жена ми ква е лошааааааПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
Като гледам правописа ти... Виждам защо искаш да ч*каш 13 годишна!
Gleal sum go tozi filmПървоначално написано от Чичко_Полицай
Na4i bolkata e individyalna pri vsqka.Ako e mnogo vuzbydena po-lesno 6te q preodoleq mislq. 1 poznata si fuknala vibratora dokato e v cikul i ne q zabolqlo.
Te ti sichkata gaz!
как ше и го набиеш набързо и силно веПървоначално написано от ZaRaLiEc
май нито тя нито ти сте готови
![]()
Какво да се смеем и шегуваме е... ти с тоя си правопис направо ме уби...Първоначално написано от ZaRaLiEc
?!?!?!!Първоначално написано от ZaRaLiEc
Вземи се образовай малко преди да ти прескача ума към секс дебил с дебил...
А бе кво мрънкате? Намерил си е вагина - да си я ползва със здравеА това, че тя е малка, а той не е внимавал по биология си е негов проблем! Като сте внимавали обяснете му
![]()
![]()
![]()
OFFFFFFF TI LUD LI SI BE
![]()
PARVO KAK MOJE DA ISKA6 DA SPI6 SAS MOMI4E NA 13![]()
![]()
VTORO-KAK TAKA 6TE I GO "НАБИВАШ НАБЪРЗО И СИЛНО",DA NE E NQKOI TELE BE MALOUMNIK PROST![]()
I TRETO-MN SI ZLE 4ESNO!!!
NAPRAVO VE4E 6TE UBIQ NAKOI AKO TE SRE6TNA VQRVAI MI ..... PO DOBRE DA NE KAZVAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
хахах.. пич щом и е за 1 път трябва да си по внимателен!!![]()
много ясно няма да и го " НАБИВАШ НАБЪРЗО И СИЛНО" както ти беше казал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
Брато удари си 1 чикия да се поуспокоиш малко моля ти се![]()
![]()
Човече, ти не си нормален!!! Ами аз какво да кажа, ако няк'ъв там дето хем го харесвам, хем и аз не знам какво искам от него да ми го "НАБИЕ БЪРЗО И СИЛНО"???????Настрана, че и аз съм на 13....то е нечовешко
...ходи на магистралката, вземи си някаква курва и нея си я ръчкай ....това е дете, не секс играчка
...
I penisa mu e malko golemichak - 17 sm.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Клетки за забременяване викаш... на тия клетки за забременяване им се вика яйцеклетки и жената е готова да забременее щом й дойде менструацията. Т.е. ако й е дошло сам си прави изводите. И впрочем на 13 МОЖЕ да забременее - на мен примерно ми дойде на 12, така че смятай.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Точно така.Първоначално написано от Wrathchild
На мен пък ми дойде в 5 клас (на 11), тъй че ..
Първоначално написано от ZaRaLiEc
моля?!
![]()
Сега сериозно:
1-во:тия клетки за ``забременяване`` се наричат яйцеклетки!(Ае вие на училище не ходите ли?!)
2-ро:Та тя е още дете вее!!!А пък да не говорим за теб...
3-то:Не задавй тъпи въпроси,а остави момичето да си изживее нормално детството и си намери някоя пооне на твоите години...били те 16
Айде със здраве ...
Go fix yourself !
все още е малка....... и тряа да си нежен... как ще и го набиеш бързо и силно....![]()
![]()
![]()
.... пич, май още не си дорасъл....
![]()