- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nqkoi ako znae da kaje
Kade moga da proverq rezultatite ot izpitite sled sedmi klas v grad Montana. Mersi predvaritelno![]()
1. Там, където ще бъдат изложени. (Мисля, че е в даскалото, където си подала заявка за участие!)
2. В нета, най-вероятно в сайта на РИО на Монтана. На служебната бележка имаш номер за интернет, използвай него.
P.S. Явно имаме още едно момиче, чийто дядо няма връзки. :Д
Виждате ли се ,хора,колко сте прости без връзки..без дядо,който може да ви ореди...еее честито на всички,които си влизат законно!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аа пред твоето основното даскало трябва да има изкарани листиили в изчислителния център
успех!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Mersi za informaciqta, no sled kato vlqza v saita na RIO Montana posle kade da go napisha toq vhodqsht nomer za da si vidq rezultatite, 4e neshto nemoga da razbera.![]()
Защо ме даваш за пример бреПървоначално написано от LovePoisoned
?!?!?!
аааа и кфо кат имам връзки .. нали си знам оценката![]()
![]()
Нека ви е гадно0оо
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
така 1во да уто4ня 4е само си знам оценката от изпита по БЕЛ , а няма да влизам с връзки , но кфот искате мислете вие сте хора, за които изобщо не ми пука , тъй 4е ....Първоначално написано от ludo_momiche
ааа и тфа 4е уж си4ки сте се назлобили срещу мен![]()
мноо ми е на тутуруката .... мога да ви кажа само да си го .... комплексари нещастни !!!
![]()
аааа,искам да ти кажа,че аз не съм озлобена,обаче ти се оля с тая надувка..и какво като си знаеш оценката по български,ако въобще е вярно де..майната й на оценката ти,хич не ми дреме,ама едно ще ти кажа на теб " да ти е гадно0оо ,защото на нас не ние гадно,а просто се дразним от подобно тъпо поведение като твоето...ай кефи се на 6цата и спри да са надуваш!Първоначално написано от -4arovnata-
ако на тфа дет го праа в момента и по принцип му викаш надуване , то мога да ти кажа 4е нищо от мен не си видяла !!!Първоначално написано от ludo_momiche
за кфо да ми е гадно бе деееба ... Живота ми е съпер - приятели , гадже, купони, кафета .. кфо пове4е мога да искам ?!?!
си4ки да ми се кефят ?! ее тфа не го искам .. мн се кефя когат знам 4е определен 4овек ме мрази![]()
Ма да бе, всеки, който изказва мнение, разбира се, е комплексар, нали? :PПървоначално написано от -4arovnata-
Така или иначе оценката ти не е пълна шестица, следователно не печелиш нищо, нали?Да, аз ще извървя с няколко метра повече от тебе, но не е загуба, щото даскалото, където ще си скивна резултатите, е на 20 крачки.
![]()
Да се хвалиш с това, че си спечелил малко време.. вместо с това, че са те вкарали в елитното даскало. :P
Ако си мислиш, че някой те мрази... изяж се, ако искаш, но НЕ те мразя.Сега сигурно не те кефи вече. хД
Никого не мразя, защото знам, че това вреди най-вече на мене..
Тъй че.. сори, миличка, но точно МОЯТА ВЕЛИКА омраза няма да те огрее.![]()
Щом ти харесва хората от тук да те мразят,добре,продължавай така. На мен ми е абсолютно безразлично и + това се замисли,че и други хора имат тези неща,които изброи,не си само ти. А като се гордееш, че се надуваш..не знам,нищо няма да ти кажа,обаче е е много тъпо,честно. Хората си обсъждат нормално изпита,оная ми надува колко имала,по бг си имай 6ца,по математика ще те видим...т.е. не че ще разбера колко имаш,кой знае как ще ни налъжеш,ама много ще се зарадвам ако си се издънила. Не че съм някфа злобна,ама прекаляваш вече!![]()
не всеки , но в момента просто ми прили4ате на такива !!!Първоначално написано от LovePoisoned
и кфо кат не е пълна шестица .. аз на много по-малко е надявах ... все пак цяла година пръста не си мръднах да у4а![]()
![]()
![]()
Връзките ти просто не са ти стигнали,че да имаш 6:00.![]()
![]()
Аз пък винаги се надявам на максималното.
Нали сме комплексари, а ти си -4arovnata-, тогава да не ти пука от наш'то мнение!Хаха, и на мен, когато писах, че имам 0 грешки на теста по БЕЛ, едно момиче се захвана да коментира, че не вярва, но си замълчах.
Просто, падирайки с връзките си, сама говориш лошо за себе си, дори това да не е вярно. Еми замълчи си, за да не подлагаме на съмнение оценката ти по БЕЛ, а ти даже се хвалиш, че не си учила. Не ми пука кой колко е учил. Аз в часовете по БЕЛ и математика запомням всичко, а вкъщи се занимавам само с домашни. Мърдах си пръста из географската карта, учебника по биология и история и другите.
Аз искам да си сейвна поне малка част от авторитета, разбираш ли, затова никога не съм се хвалила с връзки (защото и аз имам, само дето са по-различни от твоите и няма да ме вкарат в училището, което искам), понеже веднага оценката ми бива подлагана на съмнение! ВЕДНАГА! Чичо ми познава човек от даскалото, но никога не съм го казвала на който и да е от класа, защото е логично, че ще изляза глупава мързелана. Въобще - хвали ли се някой с връзки, значи са му донесли много полза.![]()
4е за кфо ми е пълна 6Първоначално написано от ludo_momiche
за да ме мислят хората за тоталната зубърка ...
![]()
![]()
Айде за последно едно Fuck You All от мене .. 4е ми писна от тоя спам !!!![]()
Цялата тема провалихме !!
Ти я провали,драга,както и другата,така че.. това си е за теб
пфф не аз запо4нах да коментирам съфорумниците си !!!![]()
![]()
Oh, my Lord, тя злобее, а ние и се смеем. Тя стана една..
И още нещо, -4arovnata-, това, че в момента се опитвам да водя спор, не означава, че СПАМ-я. От спора к'во се ражда, знаеш ли? Истината, бейби. :р
Едит: България, ако не знаеш, е демократична държава със свобода на СЛОВОТО и печата. Така че коментиране никой няма да ми забрани. Това да не е времето на Тато, когато са наказвали за вицове с него?![]()
Живота ми е съпер - приятели , гадже, купони, кафета.. кфо пове4е мога да искам ?!?!
Мда продължавай в същия дух и животът ти ще бъде пълноценно изживян. Извинявай, но просто не разбирам наистина ли целта на живота ти е само и единствено да седиш по кафетата и да се напиваш и натискаш с гаджето си по купони?А да забравих и "да не те мислят за пълна зубърка"
Извинявайте, но просто не се сдържах да се заяда. Нищо лично, обаче това за кафетата и купоните ме разби тотално...Явно нещата наистина са по-зле отколкото очаквах. А по темата - какво ще ви стане, ако просто изчакате до трети и отидете до даскало ?
ПС Не ми обръщайте внимание на глупостите и съжалявам за спама.
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от aka6a_sf
ПЪЛНА...![]()
![]()
![]()
Ами, -4arovnata-, на мен случайно кафетата и гаджетата не ми пречат да уча.![]()
Abe kf0 vi e napravila -4arovnata- 4e vsi4ki ste protix neq ?!?!ebati horata ... kfot iska tfa 6te pravi momi4et0 .. ako iska po cql den 6te e po kafetata ... ne vi interesyva li4niq i jivot .. idioti
..
i ae izqjte se kat ima hubava ocenka :P :P
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
абе голяма работа оценката й ,ако беше заслужена бих я поздравила,ама тя сама си каза,че не е ,така че...очевидно ти си същата шматка като нея и затова я подкрепяш!