- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nqkoi ako znae da kaje
Nai-veroqtno rezultatite 6te sa izlojeni
v y4ili6tnoto gnezdo....![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ахахаха![]()
![]()
кви сте забавни .. ае на4укайте си го ...
По математика имам 4.536![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
виж как се държиш някои те защитаваха и пак.... хах "ае начукайте си го "Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
само 1 моми4е ме защити ( до колкот знам , щот ми писна да им 4ета умрелите изказвания по мой адрес ) .. а и тфа го написах щот си мислят 4е си4ко съм постигнала с връзки ... тфа дале4 не е така , но кфот искат тфа да си мислят .... Абсолютно все едно ми е за мненията им ......Първоначално написано от MirCa
да не знам дали са били точно 1 .... мисля че бяха повече...аз бях една дето те защити....и се пак ........ аи честито и аз ще имам някъде толкова![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
добре уе майна,поне кажи откъде си научи резултатаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
Първоначално написано от MirCa
ее мерси тогава не знаех 4е си била от тях ..![]()
![]()
пак казват тая фраза бе6е за ония които си позволиха да говорят какво ли не без изобщо да ме познават![]()
![]()
ем то пак с връзкиПървоначално написано от great_mari
.. разбираш ли ....то си4ки зарад това мн ме оби4ат
![]()
![]()
Браво влизаш ..
Ауе кво ва ебе кой как си е научил резултата.Момичето има връзки-използва ги.
Поставете се на нейно място.
Някой ви каже : Ще ти кажа оценките.И ти кво ще откажеш ли?!
Само щото сме големи моралисти.
Аее бегай ..
Така случайно никой няма да дойде да ме пита дали да ми аже оценките, ама това а друг въпрос. Просто тя като знае не трябваше да спекулира с това,много хора имат връзки,ама сега ако седнат и те да се надуват. Писна ми вече от тая...голямо внимание й обърнахме,да си гледа там незаслужената шестица и да млъква.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аааа такаа един трезво мислещ 4овееккПървоначално написано от halino0r
![]()
![]()
проблемът май беше не в това,че си знае оценката,а че се хвали,като че ли е единствената на планетата с връзкиПървоначално написано от halino0r
![]()
ппфф .. аз много ясно казах и в друга тема 4е имам много приятели , които са си нау4или оценките по този на4ин ... а от сайта 4е никои друг не си признава ве4е е друг ? ..........Първоначално написано от great_mari
току що си признах в друга тема,че си разбрах и аз оценката,благодарение на една колежка на мама.Написах го обаче,не за да се хваля,а защото много от хората тук,както и аз се притеснявахме,че ще ни анулират работите поради 1 или друга причина.Това можеше да направиш и ти - да се опиташ да помогнеш,а не само да се изфукаш че си знаеш оценката!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
абе кат ми е хубава оценката що да не се хваля ?!?!![]()
![]()
бахти комплексите развихте ...........
![]()
![]()
ОК хвали се,но поне можеше да се опиташ и да помогнеш,а не само да напишеш имам 5.60 - яд ли ви е или нещо от сортаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
уф айде стига с тва надуване,фукане и т.н.. не свършихме ли със спора вече...???
Аз с предното си мнение казах всичко,аз свърших..повече няма да се занимавам с нея. То утре предполагам вече,че и аз ще си знам оценката,така че..просто късмет,оставете я намира,голямо внимание й обърнахме,пък не го заслужава.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!