- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят на братовчедка ми ми се нахвърля
Хм...мога да кажа,че що годе познавам женската психика и предполага,че реакцията на братовчедка й ще бъде нещо от сорта на:"Лъжеш само защото те е яд,че един път и аз си намерих свястно момче,знам че го искаш само за себе си,но няма да стане!!Не ти вярвам!!"
да..кажи й но имай в предвид че може ти да го отнесеш![]()
Cruel Intentions
кажи и по добре да сте скарани извесно време ако не ти повярва отколкото да гледаш отстрани как я използват
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
не бе не и казваи нека ви ебе и дветеПървоначално написано от ENI_F
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Кажи й, няма да си трайш я. Та тя ти е браточведка, малко или много трябва да й помогнеш да разбере с къв негодник са е събрала.
+ 1..Ти си и роднина,а тоя тя го познава от скоро и не е разбрала правилно що за човек е..По-добре сега да й кажеш отколкото след време като ходят и тя вече е влюбена да се разочарова жестоко и много да я боли...Първоначално написано от sweet^
ПП Ако като й кажеш не ти повярва-нейн си е проблема(в случай ,че така се получи)..Тогава поне съвестта ти ще е чиста,че си я предупредила..![]()
Кажи й!!Такива пикльовци най-много ги мразя!!По-добре да й кажеш сега,отколкото после да се влюби по-силно и да й изтърсят - "Ми брачедка ти в същата вечер се целува с него"![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Спрей NATO, във всеки оръжеен ги има...изкарваш му целия флакон в лицето и повече няма и да ти проговори, гарантирам![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
+1
nai-dobre e da i kaje6
Ich habe nichts nur eine Liebe