.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Животът..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

Животът..

Здравейте!
    Тези дни са ме наблегнали размисли върху живота.. върху това какво си заслужава, струва ли си да направим дадено нещо, да рискуваме и изобщо какво е животът? Една игра на съдбата.. Аз съм щастлива с моя живот, с това как се е подредил досега .. като малка имах хубаво дество, имам сестра, която винаги е готова да ми помогне ( въпреки че е на 10 000 км оттук), родители ми са прекрасни хора ( е имаме своите спорове и караници), но най-много съм благодарна за едно.. за това че получих възможността да срещна МОЯ ПРИЯТЕЛ! Той е точният човек за мен, това сме го разбрали и двамата, допълваме се напълно,помагаме си, обичаме се! И така вече 3 години.. което е доста учудващо като се има предвид възрастта ( сега сме на 17 и 19, а като се срещнахме аз бях на 14, той на 16 ) Много хора ни завиждат.. опитвали са се да ни разделят, но неуспешно,питат ни как така успяваме..но и аз не знам просто се обичаме истински!
    Напоследък не можем да се виждаме често и започвам да оценявам миговете, в които сме заедно..защото не са толкова много. Този уикенд се видяхме, бяхме безкрайно щастлива, защото не се бяхме виждали 10 дена..и когато дойде пак моментът той да си замине-сълзите напираха в мен..и се разплаках.. като малко дете, в този момент той ме погледна..този негов поглед.. и ми каза да на плача..защото той винаги е до мен..и ме закриля.. целунах го и го прегърнах .. момент, който не исках да свършва.. В този момент чух как минаваха хората около нас и един човек каза.. "колко са щастливи.. защо не съм и аз на тяхно място?! "
    Когато го няма и се разхождам с приятели из града и виждам щастливите двойки,които са заедно и се радват на живота, честно,изпитвам завист, защо и аз не съм на тяхно място..особено сега лятото,когато би трябвало да се виждаме най-често..през ваканцията..предполагам че на всички се е случвало? Просто искам да ви кажа, че трябва да оценяваме и най-малките моменти с любимите и да се радваме, че ги имаме до нас! Пожелавам много любов на всички!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ох мале колко трагично става такива наивници като разберат,че живота хич не е песничка.
    Жалко,че трябва да става по трудния начин
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    sofiq
    tva si go znam ot mnoo vreme :life suck

0x sry n0 i az ti zavijdam.. :P ..t0lk0va mn ve4e sa me l1gali i zaebavali 4e napr neiskam da se vlubvam..sega pak zaradi drygi h0ra trqbva6e da se razdelq s priqtelq si v1ob6te..
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Da prava si ...radvam se za teb... naistina i az sym imala nespoluki v liubovta[taka de imam] no vse pak se radvmak ogato drugite sa 6tastlivi.... da ti si napylno prava za6toto kogato zagubi6 ne6to togava razbira6 kolko mnogo se nujdae6 ot nego i kak ne si ocenqval falkta 4e go ima6...i kogato zagubi6 ne6to bezvyzvratno trqbva da se radva6 i na nai malkoto za6toto moje da ostane6 i bez nego.... vinagi sym go znaela no mai se naloji i da go izpitam za da razbera za kakvo vsy6tnost stava vypros

Мога само да ти кажа, че се радвам за теб! Радвай се на това, което имаш и си живей
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Град
    Враца
    Еми..честито..Мн. се радвам за теб..И наистина има защо хората да ти завиждат.. Т'фа, че си с него е предостатъчно. =]]] Радвай се, че го имаш и остави другото.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Usmihvai se poveche i ne misli za drugite!

Град
    на кулата в Пиза, на ръба на нервна криза
    Много си права.... и малко ти завиждам....не всички срещат идеалния човек .... поне не веднага... ама ти пожелавам успехи с твоя приятел
    Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.

Град
    Благодаря на всички за положителните отзиви Сега се опитвам да гледам по-ведро на живота , от положителната му страна, защото така всичко е по-лесно :P А пък на мен няма за какво да ми завиждате, всеки ще намери човека до себе си! Просто трябва да вярвате! Обичайте се!

oстана само да те понаки в море от любов и там да ти предложи брак и да заживеете дълго и щастливо
    Радвам се за теб браооо

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ох мале колко трагично става такива наивници като разберат,че живота хич не е песничка.
    Трябва да стане по трудния начин, за да оценят трудността на живота. Не знам кой излъга някои от вас, че живота е песен. Няма нищо безплатно на този свят, нищо не ти се дава просто така.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Трябва да стане по трудния начин, за да оценят трудността на живота. Не знам кой излъга някои от вас, че живота е песен. Няма нищо безплатно на този свят, нищо не ти се дава просто така.
    Никой не е казал, че животът е песен! Всеки знае, че животът е труден и пълен с тежки изпитания! Но ако мислим само песимистично.. ще имаме ли някаква наслада от този живот? Въпреки че съм малка..съм изживяла доста трудности в този живот, но съм се преборила и съм успяла!Радвам се, че ми е даден шансът да живея и искам да го изживея пълноценно! В тази тема просто исках да споделя .. за радостите и късмета, който ме сполетя! Благодаря все пак за мнението

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Браво!Повече такива хора да има като теб!

va6ata lubov e tolkova 4ista i tolkova istinska 4e napravo vi zavijdam i az malko no se radvam 4e gleda6 vedro na ne6tatat taka e vinagi trqbva da si optimisti4no na stroen
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    От сълзите стават ли пари - тях ти връщам !
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Пловдив
    moita vrazka o6te ot nachaloto e bila trudna..znaeh si 4e 6te trqbva da sme razdeleni po 10/14 dena.. i znaeh za riskovete..no si imame palna vqra... i az sam taka kato tebe..vijdam dvoikite po patq i vednaga se pitam za6to i nie ne sme taka...no 4akam kraq koito e super dale4e..2 godini..za da ida pri nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си