.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Секс+яка болка

С приятеля ми сме заедно близо две години.. и не е за пръв път да правим секс... По принцип трябваше да ми дойде в събота, но ми закъснява.. и го направихме тогава. В началото не ме болеше толкова и успях да търпя но след това когато бях отгоре и при всяко негово влизане умирах от болка накрая се свих на дивана...Някой може ли да ми каже от какво е или направо да ходя при гинеколог..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje da si stanala mnogo chuvstvitelna predi cikal i da ne si bila dobre ovlajnena... No chak tolkova mnogo da te boli...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако те е боляло влагалището може да не си била достатъчно влажна и да ти се е притрило. И на мен ми се е случвало, свари си смрадлика и си прави промивки. (и почивка 3-4 дни)
    Но ако не ти мине до 2 дни след инцидента, по-добре отиди на лекар.
    Успех

Благодаря, но не ме болеше влагалището а мисля че яйчника ми беше супер оголемен и болката беше от него...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от loveme123
    Благодаря, но не ме болеше влагалището а мисля че яйчника ми беше супер оголемен и болката беше от него...
    Е па да не ти бърка чак до яйчниците ??

Град
    в съня на елфите
    и на мен ми се е случвало два пъти това с вътрешната болка и то дори по време на съвсем спокоен секс. много е силна и около половин-един час ме държи свита,без да мога да стана даже. така и не разбрах от какво е, а и не съм питала гинеколожката си. дано да не ми се случва трети път (за последно беше преди 2-3 месеца), тогава вече ще си направя изследвания или нещо...

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Пфф няма такав като теб тцтцтцтц

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Moje da si stanala mnogo chuvstvitelna predi cikal i da ne si bila dobre ovlajnena... No chak tolkova mnogo da te boli...
    Мен ме боли рочти всеки път, а водя полов живот над 2 години...Тясно влагалище и широк пенис.....няма начин да е по-различно!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мен ме боли рочти всеки път, а водя полов живот над 2 години...Тясно влагалище и широк пенис.....няма начин да е по-различно!
    Има.Моя гинеколог ми обясни,че зависи от позата и продължителността на секса.Трябва да се внимава да не влиза въздух,защото това е причината.На мен ми се случи 2-3 и аз отидах при гинеколога си.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от NAFTA
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Пфф няма такав като теб тцтцтцтц
    Женско съм и определено има...

Град
    "градът на мечтите"
    и на мен ми се е случвало така преди цикъл но аз по принцип съм си тясна и за мен е нормално
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Свищов
    Ако правя секс често е добре, но не съм ли правила повече от 5 дни..все едно съм девствена. Просто съм адски тясна във всяка поза.

Re: Секс+яка болка

С приятеля ми сме заедно близо две години.. и не е за пръв път да правим секс... По принцип трябваше да ми дойде в събота, но ми закъснява.. и го направихме тогава. В началото не ме болеше толкова и успях да търпя но след това когато бях отгоре и при всяко негово влизане умирах от болка накрая се свих на дивана...Някой може ли да ми каже от какво е или направо да ходя при гинеколог..
    nqmam si prectavq nikoga neme e bolqlo
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Незная ,не ми се е слувало ,но надали е нормално

Ми то и аз съм много тясна и винаги когато го правим ме боли при първото влизане на пениса.. Обаче този път ме болеше десния яйчник и беше още по непоносимо.

Град
    не е установено още :]]
    може наистина да си чувствителна преди цикъл,но не че е наложително,просто за твое спокойствие иди да те мерне гинеколог...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    Свищов
    Ми то и аз съм много тясна и винаги когато го правим ме боли при първото влизане на пениса.. Обаче този път ме болеше десния яйчник и беше още по непоносимо.
    Тичай незабавно на гинеколог. И мен понякога при секс ме боли яйчника, но аз имам киста и ми са забранени акробатиките и грубостите в секса!

mda i o6te pove4e 6tom ti e podut,za6to v1ob6te razpitva6 tuk .. Mr6 na ginekolog predi da e stanalo k1sno !!

Голям фен
    и аз съм имала подобна болка на твоята,но спира когато започнем да го правим по-бързичко докато се овлажня.
    Едва ли някой ще ти помогне само с писане,иди и се посъветвай с някого.

Наистина е най-добре да се посъветваш с гинеколог.
    Болката може да се обясни по няколко начина, кой от тях ще е верният за теб не знаем, трябва ти професионално мнение
    Мен също ме боли малко в началото, поради липсата на овлажняване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си