- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самочувствието
вярно....Първоначално написано от ^blue_cat
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Напълно съм съгласен с теб.Първоначално написано от ^blue_cat
Самочувствието ми падна до земята и от много време нямам никакви успехи, и сериозно се отразява на психиката ми...
Дори да е леко отгоре не е лошо..трябва да вярваш че си способен на всичко, само така можеш да постигнеш всичко..и все пак увиснали сополиви лузъри дет ходят кат 'генгста шит йоу' са жалка картинка..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Самочувствието е много важно,но в нормални граници.За да имаш успех в тоя живот си е така,защото нямаш ли другите ще те мачкат и неможеш да покажеш това което си.
Самочувствието играе голяма роля не само в любовта,но и във всичко останало!Една доза самочувствие,с покритие разбира се,е нужно на всеки и за всичко!
*ТА ДА ДА ДААААААААААААМММММММ *Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Без покритие ще те направят на гъз с това самочувстие.За всичко си трябва покритие, защото въздухът под налягане свисти .. но само толкова.
Първоначално написано от nqkuf_tam
Значи не си идвал в нашия квартал. Тук всичко живо е надуто, но същевременно грозно и безгранично просто. И тъй като всички са идиоти, си се уважават помежду си. Демек ако имаш самочувствие, си цар, докато не дойде по-надут малоумник.
Трябва да го има,но в границите на нормалното
Самочуствието е много важно ,трябва всеки да го има!Но за мен Гордостта е на първо място! ! !Първоначално написано от nqkuf_tam
Първоначално написано от ScionOfStorm