.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Без самочувствие си на никъде в тоя живот.
    вярно....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Без самочувствие си на никъде в тоя живот.
    Напълно съм съгласен с теб.
    Самочувствието ми падна до земята и от много време нямам никакви успехи, и сериозно се отразява на психиката ми...

Град
    Видин
    Дори да е леко отгоре не е лошо..трябва да вярваш че си способен на всичко, само така можеш да постигнеш всичко..и все пак увиснали сополиви лузъри дет ходят кат 'генгста шит йоу' са жалка картинка..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Самочувствието е много важно,но в нормални граници.За да имаш успех в тоя живот си е така,защото нямаш ли другите ще те мачкат и неможеш да покажеш това което си.

Самочувствието играе голяма роля не само в любовта,но и във всичко останало!Една доза самочувствие,с покритие разбира се,е нужно на всеки и за всичко!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз го разбрах.
    *драматизм*
    *ТА ДА ДА ДААААААААААААМММММММ *

Без покритие ще те направят на гъз с това самочувстие.За всичко си трябва покритие, защото въздухът под налягане свисти .. но само толкова.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от nqkuf_tam
    Без покритие ще те направят на гъз с това самочувстие.За всичко си трябва покритие, защото въздухът под налягане свисти .. но само толкова.

Значи не си идвал в нашия квартал. Тук всичко живо е надуто, но същевременно грозно и безгранично просто. И тъй като всички са идиоти, си се уважават помежду си. Демек ако имаш самочувствие, си цар, докато не дойде по-надут малоумник.

Трябва да го има,но в границите на нормалното

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nqkuf_tam
    Самочуствието е много важно ,трябва всеки да го има!Но за мен Гордостта е на първо място! ! !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си