.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Edna ot moite priqtelki e tochno kato teb, spored men rano ili kasno shte namerish choveka, koito si chakala

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Личен живот...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от Alone but not lonely
    Здравейте!Не знам от къде да започна,но определено ще излезе дългичко,надявам се повече хора да го прочетат и да не ме нападат лично,ще съм благодарна!Аз съм момиче на почти 19 години и нямам особен любовен живот,определено имам някакъв проблем със сближаване с хора,не се доверявам лесно и подобни.Това не ми е пречело,имах сериозно гадже,но с течение на времето чувствата се промениха и го приемах единствено като приятел и така.Понякога се ентусиазирам от някого и си мисля,че го харесвам,но след време осъзнавам,че не е така,наистина мн гадно(това не се отнася за вече бившето гадже).Та въпросът ми е-смятате ли,че някои хора просто е по-добре да са сами?Не говоря за съдба,карма и глупости,а просто като характер и възгледи са такива.Ще се радвам да чуя мненията ви!Благодаря!
    Определено проблема си е в теб.Няма да те утешавам нито да те лъжа.Ако искаш да си обичана и да си щастлива,трябва да станеш малко по-добра.Сигурен съм,че си имаш твоите причини да се държиш така,но с такова поведение всичко се руши!Напомняш ми за бившата ми приятелка(все за нея говоря),та нея много си я обичах,но тя не ми вярваше,дърпаше ми се,лигавеше се,лъжеше ме и така един ден бях принуден да скъсам с нея.Тя съжаляваше,плакала е,опитвала се да ме намрази.На мен също ми беше гадно,но не и се обаждах дълго време.Няколко пъти само когато бях пиян набирах смелост,после и изтрих номера.Изтрих и скайп-а,после пак си го добавих,но не и пиша.Тя също не ми пише доскоро.Само си казахме "здрасти".
    Още ми е гадно за нея,но знам,че няма да бъдем заедно,тя няма да се промени,аз също нямам намерение да ставам парцал и да и тичам след задника,убеден съм,че само тя е загубила от всичко това,защото за нея бях готов да сваля звездите.Скоро се местя на друго място,няма да ми е трудно да се нанеса в новото си жилище,да забравя всички стари познати,да си намеря нови,да продължа да си флиртувам и да се радвам на живота.А тя ще бъде по-сама от всякога или ще се хване с някой неудачник,който няма да е по-готин от мен,а ако е по-готин няма да е по-търпелив и няма да издържат и 1 седмица заедно.
    Знаеш ли кои са най-гадните момичета,не курвите,а безчувствените и несериозните.Тези който се държат като бившта ми.Опитваш се да ги разбереш,да станеш по-добър,накрая разбираш,че не си е струвало,може би само веднъж си е струвало,за да разбереш какво е да си обичан,но после всичко свършва и ти нищо не можеш да направиш.
    Мога да кажа и аз абсолютно същото и за мойта бивша.Не да ме лъжеше и т.н. а направо се подигра с мен.Еми аз си хванах пътя от кафето,където седнахме да се разбереме.След това започнала да реве ,праща смс-и.Търчи на ляво на дясно по мене като ме види.Сега за мен тя не съществува като човек (а беше толкова свястна в началото).
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Terra incognita!
    Щом не е проблем за теб да си сама,не се притеснявай и готово!Повече оптимизъм и случайно може да срещнеш някого....
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като не искаш никой до себе си, никой не може да ти го наложи. В 1 момент няма да искаш да си сама. Възползвай се сега от свободата и младостта си!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След като не искаш никой до себе си, никой не може да ти го наложи. В 1 момент няма да искаш да си сама. Възползвай се сега от свободата и младостта си!
    +1 Нормално е в един момент да ти писне и да искаш малко да си сама.Всичко ще се оправи,спокси.

еми значи още си тийн ,щот аз съм на 14 и съм същия !Просто легни една жечер и си помисли какво иска6.За всички характери си има половинки така че или се вземи да я търсиш,или просто се откажи !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си