Първоначално написано от
Alone but not lonely
Здравейте!Не знам от къде да започна,но определено ще излезе дългичко,надявам се повече хора да го прочетат и да не ме нападат лично,ще съм благодарна!Аз съм момиче на почти 19 години и нямам особен любовен живот,определено имам някакъв проблем със сближаване с хора,не се доверявам лесно и подобни.Това не ми е пречело,имах сериозно гадже,но с течение на времето чувствата се промениха и го приемах единствено като приятел и така.Понякога се ентусиазирам от някого и си мисля,че го харесвам,но след време осъзнавам,че не е така,наистина мн гадно(това не се отнася за вече бившето гадже).Та въпросът ми е-смятате ли,че някои хора просто е по-добре да са сами?Не говоря за съдба,карма и глупости,а просто като характер и възгледи са такива.Ще се радвам да чуя мненията ви!Благодаря!
Определено проблема си е в теб.Няма да те утешавам нито да те лъжа.Ако искаш да си обичана и да си щастлива,трябва да станеш малко по-добра.Сигурен съм,че си имаш твоите причини да се държиш така,но с такова поведение всичко се руши!Напомняш ми за бившата ми приятелка(все за нея говоря),та нея много си я обичах,но тя не ми вярваше,дърпаше ми се,лигавеше се,лъжеше ме и така един ден бях принуден да скъсам с нея.Тя съжаляваше,плакала е,опитвала се да ме намрази.На мен също ми беше гадно,но не и се обаждах дълго време.Няколко пъти само когато бях пиян набирах смелост,после и изтрих номера.Изтрих и скайп-а,после пак си го добавих,но не и пиша.Тя също не ми пише доскоро.Само си казахме "здрасти".
Още ми е гадно за нея,но знам,че няма да бъдем заедно,тя няма да се промени,аз също нямам намерение да ставам парцал и да и тичам след задника,убеден съм,че само тя е загубила от всичко това,защото за нея бях готов да сваля звездите.Скоро се местя на друго място,няма да ми е трудно да се нанеса в новото си жилище,да забравя всички стари познати,да си намеря нови,да продължа да си флиртувам и да се радвам на живота.А тя ще бъде по-сама от всякога или ще се хване с някой неудачник,който няма да е по-готин от мен,а ако е по-готин няма да е по-търпелив и няма да издържат и 1 седмица заедно.
Знаеш ли кои са най-гадните момичета,не курвите,а безчувствените и несериозните.Тези който се държат като бившта ми.Опитваш се да ги разбереш,да станеш по-добър,накрая разбираш,че не си е струвало,може би само веднъж си е струвало,за да разбереш какво е да си обичан,но после всичко свършва и ти нищо не можеш да направиш.