.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Той не ме обича вече )= ..май ?!

Здравейте Имам си приятел от няколко месеца (6) и много си го обичам.Всичко вървеше както трябва докато той не си направи регистрация в така "безизвестния сайт"-impulse.bg..В началото това не ме подразни,напротив даже се зарадвах..,но сега след 3 месеца съм вдигнала ръце Той се влюби в себе си ,дотолкова,че не вижда по-далеч от носа и ПРИЯТЕЛКИТЕ си..В последните дни,влизам да видя профила му и само някви момиченца(в момента говоря сама за едно)му пишат от сорта "ооооу милу днеска беше на главната нали {}{}{}{}{}(inlove)(inlove)"или "Бебиии ще те скъсам на тая снимка много си ми сладък {}{}",а от негова страна - СЪЩОТО!!!Еми извинявай ама как да го търпя,снощи играехме на измислената от мен игра - "Познай на кои е тоя профил"И аз чета му характеристики и той още като чуе примерно -цвят на косата - руса и оооо да това е ****** Взе да ми писва вече,вчера му казвам оххх останаха 10дена и той ме гледа някъв все едно натровен и вика за кое бе слънчице...А ставаше въпрос за моя рожден ден,а снощи когато казах профила на една пикла,той ми вика-а,да това е *** тя на 10 има рожден ден и затова се сетих..А моя е на 8-ми ..И когато му направя някаква малка забележка,той почва да се кара с мен и да ми казва"Без мен ще ти е по -добре" вече ме е страх да му кажа какво ми е или да изразя мнение за да не ме зареже Много го обичам,познаваме се от година и половина от тогава сме все неразделни и сега почва да става не знам,съмнявам се че ходи с едно (конкретно)момиче Даже снощи аз гледах титаник и ми беше много кофти и си говорим по микрофона и го чувах как си пише с друг/а и се смее ....Кажете си мнението Моля си...

П.С-на 15 съм

Защо изобщо го търпиш?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Защото адски много свикнах с него

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защо изобщо го търпиш?

+1

Мега фен
    Град
    София
    Търпи го,эащото иска да е с него и вероятно ,эащото иэпитва чувства към него-любов или обикновена привърэаност-не энам.
    Виж момиче,тъпо е да си мълчиш.Щом искаш да сте эаедно,трябва нещата,които се отнасят до него и те иэмъчват,посто да му ги каэваш.Всеки има право на мнение.Ти си част от тая връэка все пак.Щом се нервиш-кажи му.Дали имаш реално основание эа притеснение и ревност-не энам.Но това явно доста те иэмъчва,така че поговори с него сериоэно.Страх те е да не те эареже,ако говориш с него?Глупаво е.Ако го направи-леке.И на колко е това момче?
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    17
    Малко момчета на тая въэраст имат нужния акъл в главата,но има и такива,които си го имат.Ти си го поэнаваш де.Все едно-говори с него эа това.Иначе кво?Ще продължиш да се мъчиш и да пишеш иэ форумите,а решение-нямаааа.Послушай ме.
    [size=7][b][u]fosse cos

Скъпа много си тъпа честно,колкото повече мълчиш толкоз по зле ще става затова приказвай със него и му кажи че те дразни това негово поведение какво му малчиш и си играеш детски игри познай профила аре стегни се малко и покажи ХАРАКТЕР

А и ето отговора на това съобщения (коментар) -"ооооу милу днеска беше на главната нали {}{}{}{}{}(inlove)(inlove)"..Той -eiii kuklata mi tq i na centara sha idem spox... ..Пффф закакво ли се занимавам ,а точно тогава когато е писал коментара му обеснявах как вчера щях да си умра на място,добре че бяха едни момчета,че то и те се улашиха до смърт

Цитирай Първоначално написано от spensi
    Скъпа много си тъпа честно,колкото повече мълчиш толкоз по зле ще става затова приказвай със него и му кажи че те дразни това негово поведение какво му малчиш и си играеш детски игри познай профила аре стегни се малко и покажи ХАРАКТЕР

С тъпите ти рими не си ми интересен,нито полезен.Тъп си ти!!На колко години си?,явно на повече от мен,но аз съм на 15 и изживявам най-истинската и искренната си любов към това момче Затова не знам как да постъпя и не ме обиждай ако обичаш

Мега фен
    Град
    София
    Абе авторке,ти да не би да си на 13?
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не наистина несъм на 13,направих профила нарочно,наистина съм си на 15

Мега фен
    Град
    София
    Не наистина несъм на 13,направих профила нарочно,наистина съм си на 15
    Добре.
    В тея години-тийнейджърските,1-2 години отгоре или отдолу ,са си доста от эначение.Годините на моэъчна еволюция :Д.Щом не си на 13,пробвай да раэсъждаваш като малко по-голям човек.Съвсееем малко ,ако ти е трудно много.И не е лошо,когато искаш помощ от непоэнати хора,поне да се пробваш да ги улесниш-например да пишеш сравнително грамотно.И последно-ако искаш да се оправиш,послушай ме и говори с момчето.Чао.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от spensi

С тъпите ти рими не си ми интересен,нито полезен.Тъп си ти!!На колко години си?,явно на повече от мен,но аз съм на 15 и изживявам най-истинската и искренната си любов към това момче Затова не знам как да постъпя и не ме обиждай ако обичаш
    Взе да ми писва вече,вчера му казвам оххх останаха 10дена и той ме гледа някъв все едно натровен и вика за кое бе слънчице...А ставаше въпрос за моя рожден ден,а снощи когато казах профила на една пикла,той ми вика-а,да това е *** тя на 10 има рожден ден и затова се сетих..А моя е на 8-ми Silenced Silenced Silenced ..И когато му направя някаква малка забележка,той почва да се кара с мен и да ми казва"Без мен ще ти е по -добре"

Какво да коментирам още

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Spored men iska malko raznoobrazie...ostavi ne6tata zasega taka a pak vij posle kvo 6te stane ako iska da e s teb 6te ostane s teb ako li pak ne 6te ti kaje direktno kakvo 4uvstva ako e maj na mqsto

Град
    "градът на мечтите"
    сигурна ли си че си на 15?spensi е напълно прав/а но по начина по който реагира ми приличаш на 12-13 а той/тя просто ти каза какво е в действителност да не говорим че изобщо не те е обидил/а но това е отделен въпрос.за момчето мисля че е още тъпичко щом ги прави тея хлапашки изцепки а ти наистина си тъпичка щом още го търпиш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи му, че всичко в този сайт е доста по-илюзорно от теб самата. Нека направи своя избор. Ако избере снимките на няколко кифли по сутиени - значи не си изгубила нищо.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Кажи му, че всичко в този сайт е доста по-илюзорно от теб самата. Нека направи своя избор. Ако избере снимките на няколко кифли по сутиени - значи не си изгубила нищо.
    Абсолютно вярно

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Spored men iska malko raznoobrazie...ostavi ne6tata zasega taka a pak vij posle kvo 6te stane ako iska da e s teb 6te ostane s teb ako li pak ne 6te ti kaje direktno kakvo 4uvstva ako e maj na mqsto
    Съгласен!!!Но Кирилица пишете ве хора.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Връзката ти(ако може да се нарече връзка де) е напълно абсурдна! Не разбирам защо търпиш такова поведение от негова страна! Ти добре ли си изобщо, как може да го търпиш.. не си заслужава, колкото и да го обичаш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ти трябва да се занимаваш с такива. Да си гледа фустите по сайтовете. Ти намери някой, който ще гледа теб!

Пък ако ше го зарязжаш защо преди тва не му кажеш кво ти е !Пък тва за импулса всички си го пишат (и с гаджета ,и без)!Та сподели му и без тва няма кво да губиш !Не сме перфекти и не сме безгрешни (момчетата),ако те обича ще те разбере !

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не трябва да си мълчиш и да се измъчваш. Кажи му какво те тревожи и притеснява, а той ако те обича ще се опита да промени нещата..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Търпи го,эащото иска да е с него и вероятно ,эащото иэпитва чувства към него-любов или обикновена привърэаност-не энам.
    Виж момиче,тъпо е да си мълчиш.Щом искаш да сте эаедно,трябва нещата,които се отнасят до него и те иэмъчват,посто да му ги каэваш.Всеки има право на мнение.Ти си част от тая връэка все пак.Щом се нервиш-кажи му.Дали имаш реално основание эа притеснение и ревност-не энам.Но това явно доста те иэмъчва,така че поговори с него сериоэно.Страх те е да не те эареже,ако говориш с него?Глупаво е.Ако го направи-леке.И на колко е това момче?
    +1
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Според мен трябва временно да скъсате, за да види
    той
    дали ще му е по-добре без теб и с ония фуклички
    ти
    дали ще е толкова фатално времето без него.
    Според мен ще видиш, че не си заслужава и че и без него се живее макар и трудно.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си