Здравейте Имам си приятел от няколко месеца (6) и много си го обичам.Всичко вървеше както трябва докато той не си направи регистрация в така "безизвестния сайт"-impulse.bg..В началото това не ме подразни,напротив даже се зарадвах..,но сега след 3 месеца съм вдигнала ръце Той се влюби в себе си ,дотолкова,че не вижда по-далеч от носа и ПРИЯТЕЛКИТЕ си..В последните дни,влизам да видя профила му и само някви момиченца(в момента говоря сама за едно)му пишат от сорта "ооооу милу днеска беше на главната нали {}{}{}{}{}(inlove)(inlove)"или "Бебиии ще те скъсам на тая снимка много си ми сладък {}{}",а от негова страна - СЪЩОТО!!!Еми извинявай ама как да го търпя,снощи играехме на измислената от мен игра - "Познай на кои е тоя профил"И аз чета му характеристики и той още като чуе примерно -цвят на косата - руса и оооо да това е ****** Взе да ми писва вече,вчера му казвам оххх останаха 10дена и той ме гледа някъв все едно натровен и вика за кое бе слънчице...А ставаше въпрос за моя рожден ден,а снощи когато казах профила на една пикла,той ми вика-а,да това е *** тя на 10 има рожден ден и затова се сетих..А моя е на 8-ми ..И когато му направя някаква малка забележка,той почва да се кара с мен и да ми казва"Без мен ще ти е по -добре" вече ме е страх да му кажа какво ми е или да изразя мнение за да не ме зареже Много го обичам,познаваме се от година и половина от тогава сме все неразделни и сега почва да става не знам,съмнявам се че ходи с едно (конкретно)момиче Даже снощи аз гледах титаник и ми беше много кофти и си говорим по микрофона и го чувах как си пише с друг/а и се смее ....Кажете си мнението Моля си...

П.С-на 15 съм