- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една наистина голяма любов.....
Преди 1 год. се запознах с едно момче с което адски си допаднахме и тръгнах ме наистина беше голяма любов обаче явно е била само от моя страна всичко правех за него бях готова на всичко за него даje на няколко пъти бягах от вкъщи за да бъда с него.Минаха се няколко месеца от както бяхме заедно една вечер се скарах ме много гадно тогава аз му се обадих и му казах ,,ОБИЧАМ ТЕ'' а той ми каза ти все още дете незнаеш какво е да обичаш тогава се почувствах много предадена попитах ,, КАКВО ЗНАЧИ ЗА ТЕБ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ПРАВЯ ЗА ДА СЪМ С ТЕБ И СПОРЕД ТЕБ ЗАЩО ГО ПРАВЯ?'' а тои ми каза защото си дете и си глупава и правиш всичко което ти каjат.Продълjих да бъда с него обаче чувствах празнота аз влагах чувства тои се забавлява с мен.Постепенно започнах ме да се караме преди 2 месеца трябваше да направим една година обаче тои ме заряза 3 дена преди това.Наистина много го обичам и искам пак да бъдем заедно.Всяка вечер гледам снимката му и плача искам да бъда с него завинаги.ОБИЧАМ ГО.Даите ми съвет как да си го върна не мога без него тои е всичко за мен.![]()
![]()
![]()