- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бикче или епилатор използвате за обезкосмяване на мишниците?
Абе хора, имали значение как ще минеш с епилатора? Махам ги от няколко месеца с епилатора, няма и седмица и вече са пораснали. Омръзна ми.![]()
емии аз с епилатора...не съм използвала самобръсначка преди това и въобще не ме болеше...и на мен ми ства супер гладко...но теб първите няколко пъти със сигурност ще те боли...няма начин![]()
Аз си ги махам с епилатор, но вече съм свикнала на болката! Ти може да пробваш с кола маска![]()
100%епилатор![]()
Въпреки,че понякга аз правя изключениякогато страшноо мн ме мързиии
![]()
аууу момичета кфит сте нежни как го търпите тоя епилаторПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
аз имам сила до почна с него но кът почне да боли го захвърлям и се домършвам с нешту другу![]()
нз нз как ше свикна
I Love
Vania
Kabakova
Само мн ми е чудно как някои бяха писали че си ги махат с кола маска?Да вярно могат да се махнат с кола маската ама все пак нали трябва да се изчакат да попораснат и тогава се махат-кво да не седите с космите бе?Иначе по темата-с самобръсначка.Преди време ги махнах с епилатора и после цял ден УЖАСНО МНОГО ме боляха мишниците.Даже и с крем ги мазах и пак си ме боляха цял ден.Повече с епилатор няма да ги махна!
епилатор + тфа държи мн по-дълго от бикче и космите не стават ужасни и тн
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
сас самобраснака немога да изтарпя друга болка![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
S epilatora(ako nqkoga burzam i v posledniqt moment trqbva da gi mahna izpolzvam samobrusnachka no tova stava aaaaaadski rqdko)
Puk i s epilatora pochvat da mi rastut chak sled sedmica![]()
~Remember,remember...25th of November~
махам ги с епилатор.е ,болеше но свикнах
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
бикчето си ползувам, знам че е гадно, ама кво да прая...
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Епилатор и след 7ият ден почват да се появяват и то много нарядко, ама аз от много време ползвам епилатор, даже с бикче нямам спомен да съм си ги махала! А относно болката-вече нищо не усещамУспех, не е късно да почнеш, стискаш зъби и след няколко пъти болката ще става по-малка и космите ще уредяват
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Само с епилатор.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Със самобръсначка от тези дамските задължително с чупеща глава.![]()
с епилатор..
Edinstvenoto,koeto izpolzvam e topla kola![]()
Аз си правя топла кола маска при козметичка.Сравнително дълготрайно е,а космите наистина се разреждат.Обаче мен повече ме боли с кола отколкото с епилатора![]()
Ами аз доста дълго време си ги махах със самобръсначка,обаче 1 път се прежалих,изчаках ги да порастнат достатъчно и ги махнах с течна кола-маска вкъщи.След това още 1-2 пъти така и те изтъняха и можех и с епилатор....Обаче почват да ми растат поскожно и е супер гадно,затва гледам винаги когато мога да ги оставям малко по-дълги и да ги махам с кола-маска...
С Жилет ги махам. Не знам защо всички сте се зарибили по тия бикчета...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имаше едни триимери за мъже.. нещо като електрическа самобръсначка ...
В технополис има такива.. даже и за жени http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027088
Епилатор, естествено..
С бикче стават едни... нищо![]()
![]()
(всъщност не съм пробвал, но има достатъчно примери около мен)
Болката не е за умиране още повече, че е само първите няколко пъти. Но всичко си има цена.. неизбежно е, трябва да стиснете малко зъби.